כתבה על לופוס

אורגת

New member
כתבה על לופוס

שלום לכולם.אני אוספת חומר לצורך כתבה על לופוס ומה שחסר לי זה מידע אלטרנטיבי.כלומר בניגוד לרפואה הקונבנציונלית שאינה מוצאת סיבה למחלה, אולי בראיה האלטרנטיבית היא פורצת בגלל מצבי דחק או טראומה רגשית.בנוסף חומר על טיפולים אלטרנטיביים שעוזרים. אם מישהו מכיר חומר על כך או מרפא אלטרנטיבי שמבין במחלה ושאפשר לראיין אותו(ולא אודי בר...)-אשמח לקבל ואולי אף לאסוף כמה סיפורים אישיים המתייחסים לזווית הזו. הכתבה,אם יתקבל הרעיון תתפרסם בעיתון "חיים אחרים".אפשר להתקשר אלי ל-583666-053לתהילה.תודה!

gaia20

New member
שלום תהילה

הרפואה האלטרנטיבית, כמו הקונבנציונלית, אינה יודעת מדוע הלופוס מתפרץ...רק שתדעי. מצבי דוחק או טרואמה, אינן המצאות של הרפואה האלטרנטיבית, אלא של הקונבנציונלית, היא שגילתה את הקשר. עכשיו, בקשר לעבודתך, קחי לך כמה לינקים שיעזרו לך: סיפורים אישיים של חולי לופוס- תקראי ותחליטי מה מתאים לך (מי שכמובן ירצה להרחיב יש לנו את המספר שלך) "תרופות" אלטרנטיביות כמו כן, אני מציעה לך לעשות חיפוש במנוע חיפוש google, תרשמי שם את המילים "לופוס" ו"אלטרנטיבי" (חיפוש נפרד לכל אחד מהם), תקבלי הרבה תוצאות. זהו, מקווה שעזרתי.

ilush

New member
תהילה

הי, ברוכה הבאה לפורום- מקבלים פה בשמחה חברים חדשים!!!! לצערי אני לא יכולה לתרום לך מידע בתחומים שאת מחפשת אך יותר מאשמח לשמוע על כך לכש... אני מאוד מתעניינת בתחום הרפואה האלטרנטיבית בכלל אך טרם יצא לי לחפש בה פתרונות לבעיית הלופוס. בגדול,כל מה שקשור לגוף/גוף ונפש מעניין אותי מאוד אך טרם הספקתי להתעמק בנושא של רפואה אלטרנטיבית בהקשר ללופוס. קצת על עצמי- אני בת 30, חולה בלופוס מגיל 18 , עובדת כפיזיותרפיסטית ובשאר שעות היום מנסה להספיק קצת מהכל- זהו בגדול. זה הכל בינתיים, שיהיה בהצלחה עם הכתבה, יום טוב,אילנית.

למעלה