כתבה על לחץ דם גבוה מאתר "לבריאות"

• פותח הנושא sayv
  • פורסם בתאריך

sayv

New member
כתבה על לחץ דם גבוה מאתר "לבריאות"

אחלה אתר, המון אינפורמציה. כתבה על לחץ דם ודרכים לפתרון.. לא כ"כ הצלחתי לקרוא כי הכתב לא הסכים להתהפך לי, אנסה לקרוא בבית......

sayv

New member
הסבירי ופרטי!!

אני חושבת שיש לי בעיות לחץ דם.. אני צריכה לבדוק את זה..

tiaa1

New member
סייב, בגילך המופלג אני מקווה ש...

הבעיות ,אם יש לך, הן בטווח לחץ דם נמוך. אמנם לא נעים, אבל לא מסוכן. פשוט צריך לשתות הרבה...לקום לאט מהמיטה...קודם רגליים, לנוח..לקום...לשתות... להחזיק בתיק תפוח עץ, למשל(ולאכול אותו כשמרגישים קצת מוזר...)להחליף כל יום תפוח... אם לא תפוח משהו שמכיל סוכר..... הרופא המומחה ללחצי דם ..תסמונת הפוץ(סליחה מראש)-POTS הוא דר' יעקוב ג'ריס מרמב"ם-שובניסט קטן-רופא גדול...אבל אפשר להתחיל במדידות לחצי דם בבית, בכל מיני תנוחות
תפסיקי לצחוק ולראות כחול,
התכוונתי, עמידה שכיבה, ישיבה....מעבר משכיבה לעמידה...וכו' כיד הדמיון...ולהפסיק לצחוק עלי.

sayv

New member
היי! זה לא הסגנון שלי לצחוק..

מכאלה דברים.. חוץ מאיזו הערה שכתבתי לסוני לפני כן, אבל זה היה ממש מתבקש שם. לחץ דם נמוך מאוד לדעתי... אני כל הזמן שותה- ופתאום חברה אמרה לי- תגידי, יש לך לחץ דם נמוך? כשהיא שמה לב שאני שותה מים כל הזמן אחרת אני לא מרגישה טוב! ואני בהלם כי לא ידעתי שיש איזה שהוא קשר וחשבתי שאני סתם מתייבשת או משהו- ואז התחלתי לחשוב על זה וזה לא הגיוני בכלל שאני מתייבשת! אז... מה הקטע עם לחץ דם נמוך ושתיה? את לא יודעת כמה קלעת עם להחליף את התפוח.. יש לי תפוח כבר כמה ימים בתיק.. לא מוחלף... ובדיוק תהיתי אם אני צריכה לשים אותו במקרר או משהו.. יש לי קבוע חטיף אנרגיה בתיק, למקרה הצורך, ואם אני יוצאת להרבה זמן- ללימודים- אוכל/עוגיות ותמיד מים......... תספרי לי כל מה שאת יודעת על לחץ דם נמוך בבקשה.... זה ממש לא מסוכן? סתם ממש לא נעים ומבעס? סתם סחרחורות חולשה, צניחת סוכר בדם וכו'??? לפעמים הדופק שלי ממש משתולל- אז אנימניחה שזה אומר לחץ דם גבוה.. קורה עם יותר מדי רודיולה למשל.

tiaa1

New member
סייב, לחץ דם נמוך אינו מסוכן ועדיף

על יתר לחץ דם... מה שכן מסוכן זה שתיה מרובה ולא מבוקרת. כמה את שותה ביום?ומה? שתיה מגדילה את נפח הנוזלים בגוף ובעיקר בכלי הדם...וכך מעלה את לחץ הדם...אבל המים מופרשים די מהר ע"י הכליות. ואם את שותה ממש הרבה מידי את לא רק מעמיסה על הכליות אלה גורמת בעקיפין להיפוקלמיה ז"א מהול יתר של הנוזלים בגוף וירידה ברכוז המינרלים, למשל, האלקטרוליטים....ואז פשוט עלולים להתעלף. הדרך לשלוט במערכת היא לשתות מיצים טבעיים, לאכול ירקות ופירות טריים, אם יש צורך להוסיף למזון מעט מלח... והעיקר...ללכת לרופא, אני רק מגרדת מהזיכרון שלי... כדאי שתבדקי אצל רופא פנימאי...ובינתיים תתיעצי גם עם הנואוטרופט כשהנושא: מינרלים, אלקטרוליטים... והעיקר, לא לפחד...תפוח אחד ליום...מרחיק את הצרות. יש כזה פתגם באנגלית אבל יש לי נפילה קוגניטיבית בשעות כאלו... ויתכן שבכל זאת את לוקחת יותר מידי רדיולה....זה נשמע כמו תרופת חיקוי לאמפטאמינים-ממריצים, אבל אי אפשר להששען על ממריצים כשאין אנרגיה אמיתית בתאים...אולי את צריכה להוריד את המינון של הרדיולה ולהעלות את המינון של קו אנזים 10. שאגב גם מווסת את לחץ הדם...שומנים בדם, פעילות הלב...בקיצור כולם ממליצים, ואחרי כמעט שנת שימוש תראי איך השתפרתי...

sayv

New member
טוב.. הוספתי לרשימת השאלות

לנטורופתית, שכבר היה כתוב בה "לחץ דם".. אני שותה מים מינרלים. לא כמויות ענק.. אבל שותה. גם לא ממש המון בבת אחת- כל פעם כמה לגימות, אם המצב רע אז יותר. לגבי הרודיולה- המטרה שלו לא להמריץ! הוא עוזר לעייפות כן, אבל אני לוקחת כדור ליומיים- פחות זה פשוט פחות מדי ולא עושה את העבודה- שהיא ויסות הסטרס והאדרנלין. אולי בגלל זה הלחץ דם יורד מאוד בזמן האחרון.. אבל הוא תמיד היה בעייתי. אני דווקא הורדתי מלכתחילה את המינון של הרודיולה כי היא המריצה מדי, וזה מעלה לי את הלחץ דם ואני מסוחררת לגמרי ומבולבלת מזה. Q10- אני לא בטוחה שאני צריכה בגילי ה23+9 אבל, אולי.. הוספתי לרשימת השאלות גם... אני די בבלאגן כבר עם כל התוספים.. אני אעבוד על זה עם הנטורופתית ונראה למה נגיע... אדווח כמובן.. לגבי התפוח- שמעתי על האמרה... וגם הבאתי כתבה על תפוחים פעם- הם ממש ממש בריאים.. אני אשאל את רופאת המשפחה החדשה - כשאלך אליה סוף סוף- מה דעתה בנושא...

למעלה