סייב, לחץ דם נמוך אינו מסוכן ועדיף
על יתר לחץ דם... מה שכן מסוכן זה שתיה מרובה ולא מבוקרת. כמה את שותה ביום?ומה? שתיה מגדילה את נפח הנוזלים בגוף ובעיקר בכלי הדם...וכך מעלה את לחץ הדם...אבל המים מופרשים די מהר ע"י הכליות. ואם את שותה ממש הרבה מידי את לא רק מעמיסה על הכליות אלה גורמת בעקיפין להיפוקלמיה ז"א מהול יתר של הנוזלים בגוף וירידה ברכוז המינרלים, למשל, האלקטרוליטים....ואז פשוט עלולים להתעלף. הדרך לשלוט במערכת היא לשתות מיצים טבעיים, לאכול ירקות ופירות טריים, אם יש צורך להוסיף למזון מעט מלח... והעיקר...ללכת לרופא, אני רק מגרדת מהזיכרון שלי... כדאי שתבדקי אצל רופא פנימאי...ובינתיים תתיעצי גם עם הנואוטרופט כשהנושא: מינרלים, אלקטרוליטים... והעיקר, לא לפחד...תפוח אחד ליום...מרחיק את הצרות. יש כזה פתגם באנגלית אבל יש לי נפילה קוגניטיבית בשעות כאלו... ויתכן שבכל זאת את לוקחת יותר מידי רדיולה....זה נשמע כמו תרופת חיקוי לאמפטאמינים-ממריצים, אבל אי אפשר להששען על ממריצים כשאין אנרגיה אמיתית בתאים...אולי את צריכה להוריד את המינון של הרדיולה ולהעלות את המינון של קו אנזים 10. שאגב גם מווסת את לחץ הדם...שומנים בדם, פעילות הלב...בקיצור כולם ממליצים, ואחרי כמעט שנת שימוש תראי איך השתפרתי...