כתבה על לירון במעריב לנוער

כתבה על לירון במעריב לנוער../images/Emo9.gif

מציצים שם לבית שלו. הוא עושה שם סיור מודרך בכל החדרים...
הוא מספר שהוא עושה את רוב העבודות בבית (וזה די נראה ככה האמת...) אם תרצו אני אוסיף פרטים. יש שם המון תמונות מקסימות של לירון - רק חבל שאין לי סורק...

לכתבה קוראים "לב העיר"../images/Emo3.gif

אני אתמצת אותה עד שמשהו יסרוק: -בדירה יש שניים וחצי חדרים. - הוא גר שם עם כבר בשם שם
שאיתו הוא ניגן יחד בשירות הצבאי. - לירון הכין ארוחת צהריים לכתבת והצלם. הוא מספר שבדרך כלל הוא אוכל בחוץ ובבית הוא אוכל רק אוכל שצריך לחמם: רצועות עוף,אורז, קוסקוס ו...ספגטי. (חמוט) - לירון מקפיד לשמור על כושר ומבלה בחדר כושר ובשחייה. - לירון אוהב להיות במיוחד במרפסת. - לירון עושה ספונג'ה וכלים והחבר שלו לפעמים מוריד את הפח...(לא פייר

ממשיכה (עצרתי לראות את השמינייה../images/Emo8.gif)

- לירון אוהב שיש בדירה הרבה ארונות ומציעה לכתבת לאחסן לה דברים... - השכנה מלמעלה עוזרת ללירון ללמוד את התסריטים של השמינייה(איזה כיף לה) - לירון משתמש בבושם של גוטייה
- יש ללירון אבן מיוחדת בצורת לב שחבר שלו מצא בצ'ילה והביא לו. - לירוני אוהב לקרוא ספרי מתח. - מראים את הדיסקים של לירון , הוא אומר שהוא אוהב במיוחד מוסיקה ברזילאית, רוק חדש , ישראלי ישן וקצת צ'יל אאוט
- ללירון יש חמסה חמודה שאחותו קנתה לו
- יש תמונה של הכורסא שבחדר שלו וכמה בגדים שלירון עוד לא הספיק לקפל לארון
- לירון צבע בעצמו את שתי הקירות שבחדר שלו בירוק - הוא מאד רוצה להחליף את הצבע כי זה מזכיר לו חדר ניתוח... - כשלירון צריך לבהות במשהו בטלויזיה ... אז הוא צופה בביפ ובערוץ הסרטים. ויש המון תמונות: לירון שוכב במיטה
, לירון בפינת האוכל, לירון עם הגיטרה, לירון קורא ספר, הארון של לירון, תמונות שלירון אוהב במיוחד מהטיול בצ'ילה, מה יש במקרר..., לירון מחייך ומראה למצלמה מגש עם עוף
הקיצר לא סתם קוראים למדור הזה מציצים... ממש חיטטו לו בבית. ןשוב סורי שאין לי סורק...

liatli9

New member
יאיי../images/Emo6.gif

זה יחסוך לי עוד כמה שקלים בשביל לטוס לניו יורק

the only DaRdAr

New member
טוב חשבתי שאני עייפה ובסוף לא...אז.

החלטתי בסוף לסרוק עכשיו את הכתבה והנה היא לפניכם: חלק ראשון חלק שניה זאת הדרך היחידה שאני יודעת להעלות תמונה..אז סליחה אם אתם לא מצליחים לקרוא מה שרשום...גם חלק מהכתבה צוטטה ע"י שירלי

BlaBluShit

New member
איזה חמוט!

תודה!!! אני חיבת לקנות ת'עתיון הזה! (גם לירון גם מיי קימיקל רומנס!!)

the only DaRdAr

New member
בקשה ../images/Emo8.gif

תזכרו את זה כל דבר שיש ויהיה במעריב לנוער אני לשירותכם
אני זוכרת שכבר אמרתי את זה כבר...חחחח כתבה ממש חמודה

Meijen Shaggy

New member
יאאאאאאאאא ../images/Emo65.gif../images/Emo9.gif../images/Emo15.gif

קודם כל, תודה על הסריקה, הדר!
איזה כתבה כיפית! היה כ"כ מעניין לקרוא..
הרבה דברים חדשים ומעניינים..
אגב, נכון יש את התמונה שכתוב לידה "רוב המתנות והמכתבים שקיבל ממעריציו מאחוסנים בבית של ההורים שלו. הנה אחד שמונח על השידה" - ורואים כזה מעטפה ירוקה שכתוב עליה "ללירון".. אז נחשו ממי זה..

NeTa MuFlEtA

New member
ארר מעיין בוא נתערב זה בכוונה../images/Emo70.gif

פרוטקציות בע"מ..
חח סתאאאם יפה לך

למעלה