כתבה על מתנדבים והתנדבות...

רק דודי

New member
כתבה על מתנדבים והתנדבות...

צהריים טובים לכולם!! ברכות חמות והצלחה למנהלי הפורום - פעם ראשונה שאני נתקל בפורום הנפלא הזה ובאמת לדעתי הוא חשוב ומצוין, הן למלש"בים המתלבטים והן למתנדבים עצמם.. אני אציג את עצמי - דודי, 19, כתב צבאי, מתנדב ומועמד לקצונה בחיל-האוויר. אולי מישהו פה מהפורום מכיר אותי, הייתי בגיוס מתנדבים נובמבר 2003... אממ.. לגבי הכותרת של ההדועה - לפני כחצי שנה עשיתי כתבה גדולה במגזין "ביטאון חיל-האוויר" על מתנדבים והתנדבות לצה"ל... אם אתם רוצים אני אשמח לתת לכם את הכתבה למאמרים... עוד דבר, אני בטח אסתובב פה בפורום, אבל בכל מקרה מי שיש לו שאלות על כל מיני פרוצדורות ודברים הקשורים בשירות כמתנדבים, אני אשמח לענות - לצערי אני כבר מכיר את כל דרכי הייסורים האלה מקרוב...

TRANSFER

New member
אני מעריץ גדול של ביטאון ח"א../images/Emo13.gif

אחלה עיתון. למדתי הרבה ממנו. הספרייה הבית ספרית הייתה מנויה . אני זוכר ששאלתי תמיד את הספרנית מתי יגיע הגיליון החדש. אבל מאז התיכון לא קראתי שום גליון
. אשמח מאוד לקרוא את הכתבה שעשית. מאחל בהצלחה בהמשך הדרך ככתב צבאי. זה בהחלט תפקיד שווה ונחשב.
אגב איך אפשר לעשות מנוי לעיתון? וכמה עולה מנוי לשנה? האם לחיילים עושים הנחה?

רק דודי

New member
וואלה? תודה...

אני אכתוב לך פרטים במסר האישי - לא נראה לי שמותר לעשות פה פרסומת..

TRANSFER

New member
חחח הצחקת אותי קצת.

"אסור לעשות פרסומות" מה נראה לי שזה טלוויזיה?
תרגיש חופשי לפרסם את זה בפורום. אני מניח שהרבה אחרים רוצים גם לקרוא, ואני מניח שאתה לא רוצה לשלוח שעתיים לכל אחד מסר.

רק דודי

New member
וואלה...

אני פשוט לא נמצא הרבה זמן בתפוז.. אז מי שרוצה לעשות מנוי שיתקשר למספר: 03-6067135 מי שרוצה לבקש רק את הגיליון עם הכתבה על המתנדבים, יבקש זאת באותו המספר. אגב מנוי עולה 120 ש"ח לשנה.... ועוד דבר חשוב! מי שרוצה להגיע למיונים (גם למתנדבים) להיות כתבים צבאיים או וובמאסטרים במערכת העיתון של חיל-האוויר מוזמנים להתקשר למספר 03-6066132 רק מי שעוד לא התגייס יכול להתמיין אלינו...

LordNor

New member
מה עם מספר פקס?

בשביל המתנדבים הלקויי שמיעה שרוצים להתמיין

LordNor

New member
ברוך הבא ../images/Emo24.gif

אכן קראתי את הכתבה שפירסמת בביטאון חיל האוויר, כתבה מוצלחת
מקווה שתמשיכו להוסיף עוד כתבות על מתנדבים בחיל האוויר
ובהצלחה בקצונה!

רק דודי

New member
תודה! היו עשרות מתנדבים...!!!

את מנויה לעיתון או משהו..? סתם מעניין אותי מאיפה שמעת על הכתבה וזה.. האמת היא, שכשחיפשתי מתנדבים לכתבה, הגיעה אלי רשימה של לא פחות מ - 100 ומשהו מתנדבים (רק מחיל-האוויר!!) והייתי חייב ממש לעשות סלקציה מטורפת, אבל אני מקווה שיעשו מתישהו עוד כתבה, ושיהיו עוד המון מתנדבים. האם אחד מהמרואיינים בכתבה משתתף בפורום הזה...?

המרחפת

New member
לא מהלק"שים שראיינת

אבל אני כאן
היית חתום על חצי מהכתבות באותו גיליון. מה קרה, סינג'רו אותך?

רק דודי

New member
חחח! בדיוק להיפך...

זה היהא חד מהגיליונות היותר טובים שלי... במקרה של העבודה שליא ני מעדיף כמה שיותר קרדיט ועבודות ופחות לשבת ולא לעשות כלום..

המרחפת

New member
אגב,

יודע שחיילים ממש אוהבים את הביטאון? במיוחד הטכנאים- ממ"סניקים, חמשים וכו'. היו באים לספריה ושואלים אם יש גיליון חדש.

רק דודי

New member
באמת??

לא ידעתי את זה... בד"כ אנשים מתאכזים שאנחנו אומרים להם שאנחנו כתבים צבאיים של הביטאון ולא של המחנה, חוץ מאנשי קבע וקצינים של החיל - שמכירים את הביטאון יותר מקרוב.... טוב לשמוע!

המרחפת

New member
תראה

אין ספק ש"במחנה" הרבה יותר נפוץ בקרב חיילים ויותר מוכר- גם בגלל התדירות שלו, התפוצה (אל הבסיס שלנו לדוגמה מגיעים הרבה הרבה יותר עיתונים של במחנה מאשר הביטאון) וגם צורת הכתיבה בו (בסגנון של עיתון יומי עם כתבות יחסית קצרות, וגם במגזין הכתבות הן לא מי יודע מה כבדות). הביטאון, ואת זה אתה יודע בעצמך, מכוון לקהל יעד אחר. חובבי תעופה, וכאלה שמכירים מטוסים. אחרת, חצי מהעיתון לא לגמרי ברור או לא כל כך מעניין. זה לא בדיוק מה שהפקידה תקרא בשעה משעממת שהיא צריכה להעביר. מה שכן הא נורא צבעוני והיינו משתמשות בו הרבה לקולאז'ים

מעיין©

New member
ברוך הבא../images/Emo24.gif

ואני אשמח אם תעביר לי או ליעל את הכתבה, כדי שנעלה אותה למאמרים

Dizen

New member
ברוך הבא! ../images/Emo24.gif

אני אשמח מאד לקרוא את הכתבה... וכמובן שאני או מעיין נעלה אותה למאמרים.
"דרכי יסורים"

Dawson girl

New member
יו! כתב! ../images/Emo99.gif

חחח ברוך הבא
אני מתנדבת (לקות שמיעה), ורוצה מ-א-ו-ד להגיע ל"במחנה".. טיפים,עצות לדרך ושאר ירקות יתקבלו בברכה
(אה והגשתי בקשה ב-4 לנובמבר.. אני ביב' עכשיו)

רק דודי

New member
לכל המעוניינים!!!!

כל מי שעתיד להתנדב לצה"ל בשנתיים הקרובות מוזמן ורצוי להגיע למיונים להיות כתבים צבאיים או וובמאסטרים (ניהול ופיתוח אתר חיל-האוויר) או בתפקידי הפקה (שיווק ומכירות) במערכת המגזין "ביטאון חיל-האוויר". כל מה שצריך לעשות זה לכתוב מייל ל: [email protected] או לדואר צבאי: עבור מנהל המערכת, בטאון חיל-האוויר, דואר צבאי 01560, צה"ל. במייל או במכתב יש לציין את הפרטים הבאים: שם מלא, מספר תעודת זהות, כתובת, טלפון, טלפון נייד, מגמות לימוד, פרופיל רפואי (אם ידוע) ותפקיד מבוקש (כתב צבאי,וובמאסטר,מפיק). אני יכול להגיד לכם, למרות שאסור לי, שיש יתרון למתנדבים במיונים הללו. לפרטים נוספים, שלחו לי למסר אישי.

y a n i v L

New member
שאלה אליך

יש מצב שאתה תפרסם את הכתבה הזו על המתנדבים בחיל האוויר בפוורם פשוט אןי לי איך להשיג את הגיליון הזה ודווקא מענין אותי מאד על המתנדבים בחיל אוויר מכיר לא מעט כאלה

רק דודי

New member
אני אנסה לסרוק את זה...

הסורק שלי פשוט ישן אז... אני ינסה לבדוק אם הוא עוד חי..

droriko

New member
באמת יהיה מגניב אם תסרוק

אני כבר לא בצבא אבל כמה חברים שלי מההשתלמות מתנדבים(שהיתה אחת התקופות הטובות בחיי) הלכו לחיל אוויר (רק עם אחד מהם אני שומר על קשר) מעניין לראות אם רשמו עליהם שם אם לא דרך הסורק שלך תנסה דרך סורק של אחרים חברים,קרובי משפחה בטוח תמצא משהו

למעלה