כתבה על נג'יה {ניראל}

המונשרי

New member
תודה.

קודם כל לא היו לי הפתעות. רכלנית וסכסכנית לא קטנה.( על נטלי למשל) חיה בסרט שכולם נגדה- " מתכננים עלי 24 שעות"...נו באמת, אין לאנשים מה לעשות חוץ מזה... כולם תמיד אשמים חוץ ממנה. יאלללה תצא בחוץ כבר בררררררררה.

איך סיכסכה!? היא זאת שהשלימה בניהן!

ניראל סתם חושבת שכולם נגשה כל הזמן.. אבל התמונות בכתבה ממש יפות!!

ט ל ו ש1

New member
חח כפרה עליה חמודה

אבל יש בה כמה דברים שלא אהבתי...איך שהיא דיברה

•HadaS•

New member
../images/Emo23.gifניראלל../images/Emo23.gifכנסווו

אוקיי יש לי משו להגיד על ניראלל.. =\ שמעתי פה הרבהה שאתם אומרייםם שהיא סתם ממציאה תקטע של הגזענות אצל הבנות בתחרותת.. אבלל אם חושבים על זה היא צודקתת מימי היא סתם צבועהה וכמה שהיא יפהה.. לא מגיע לה לזכות כי היא פשוט בן אדם מגעיילל.. אם תראו ברוב הפעמים של הריבים שלהם זו מימי שמתחילהה.. בפרק האחרון שהיה... אחרי שהן השלימו פתאום מימי באה ביציאה שבגלל "ניראל הבהמה" העיפו את אירהה.. סליחה?! מה היא אשמהה?! וגםם כשהכינו את הבנות לאיזה צילווםם.. ואיזה אחתת שמה להן שפתון בידיים וניראל הייתה קודם.. ומימי לא רצתה להשתמש באותו היד שהיא שמה לניראל את השפתון.. ואחרי זה היא מתחילה לבכות מול המצלמות שהיא רוצה שיתייחסו אלייה יפהה.. סליחה אבל מימי היא פשוט צבועה ומגעילה ובחיים לא הייתי בוחרת בהה. ואולי לפעמים ניראל מגזימה בקטע של הגזענות אבל לרובב הקטע שלהן זה באמת גזענות ולא רק עם מימי... אבל אולי היא באמת מכזימהה כי תחשבוו היא ערבייה.. ובטח גם בחיפה איפה שהיא גרה מעירים לה הערותת על זה שהיא ערבייה אז תחשבוו שהיא נפגעת מדברים יותר בקלות מאחריםם בגלל שבטוח מעירים לה על זה הרבהה אז בגלל זה כל דבר לדעתה זה גזענוות כי קשה לה להתמודד עם זהה.. ואני לא יודעת מה איתכם אבל לדעתי היא באמת יפה והיא גם ממש חמודהה ורואים את זה בתוכנית וזה שהיא "אגרסיבית" זה לא אומר שהיא רעהה ושהיא מגעילהה.. בסדר קצת תוקפנית אבל לפעמים הבנות שמה באמת דורשות את זה.. תחשבוו על הקטע של הכאפה שהיא נתנה לאירהה.. מה בחיים שלכן לא נתתן לחברות שלכן כאפה בצחוקק?! אני כןן ואצל הרוב זה ככה :) וגם אם אצלן זה לא ככהה ואם אצלכן זה לא ככה אז מאיפה לכן אולי אצלהה זה כן ככה והם נוהגים גם בצחוק לתת כאלה מכות קטנוותת?! סוו?! למה להתרגש מכאפה קטנה כזאאתת?!! וגםם ראיתם בכתבהה הזאתת שנתתםם.. היא אמרה שהחברות שלה ריכלו עלייה ודברים כאלהה אז אולי בגלל זה גם קשה לה עם הבנות בתחרותת מאותה הסיבה שהיא כבר לא סומכת על אפחדד וגם עוד החבר שלההה וזה באמת קשה לה אז בגלל זה כל ההתנהגות שלהה ותחשבו לדעתי אם נטלי לא חוזרת לתוכניתת.. ניראל צריכה לזכוות ואני יבחר בניראלל.. ובקשר למה שניראל אמרה על נטליי.. מאיפה לכן אולי זה נכווןן?! אולי בכוונה לא פירסמו את הקטע שנטלי עשתה לניראלל?! הרי התוכנית מפרסמת רק מה שבאלהה ומה שבראש שלה אז אל תגידו שזה לא יכול להיות כי כל דבר יכול להיותת.. אותו דבר עם זה שקראו לה מחבלתת.. ואם באמת קראו לה מחבלת אז זה כן הוכחה שהבנות שמה גזעניוותת ואל תגידו שלאאא.... טוב זהו זה מה שרציתי להגיד כי נמאס לי מהדברים שאתם אומרים על ניראל כשהם בעצם סתם דפוקים ולא נכונייםם.. =\ סורי על המגילהה

נכון! מימי טיפוס דוחה ומעצבן!

לא סובלת אותה, היא יותר גזענית וכוחנית מכולן שם. לא סבלתי אותה מההתחלה. יפה יפה אבל מגעילה.

ט ל ו ש1

New member
היא לא ממציאה את הקטע של הגזענות,זה

ברור..אבל היא מגזימה. אני לא חושבת שזה באמת האופי שלה, היא אמרה גם בתחילת העונה שהייתה לה פרידה קשה מחבר שלה....אפשר להבין את מצבי הרוח שלה. אבל בקשר לגזענות, היא קצת מגזימה...היא באה בדעה כזאת שישנאו אותה בגלל שהיא ערביה..יכול להיות שהיא כבר הרבה זמן סובלת מזה והיא חושבת שבכל מקום ישנאו אותה..וככה זה לגבי כל מי שהוא מיעוט. בקשר למימי, לא חושבת שהיא כזאת מגעילה..יש לה יציאות כאלה לפעמים..אבל תכלס היא בסדרה והיא מהממת דרך אגב

EvaNofit

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

כתבה מעניינית והתמונות שלה ממש יפות

הדס?!צודקת

היא צודקת בכל מיללה שלהה... לא יכלתי לנסח את זה טוב יותרררר נמאסס מגזענות אני בטוחה שאם היו עושים את זה לאחת מכן הבנאדם היה מת ממזמן..=/

למעלה