כתבה על ניראל בעיתון מעריב

ברודי

New member
כתבה על ניראל בעיתון מעריב../images/Emo12.gif

לפי הידיעה בעיתון, ניראל "ירקה על שוטרים שהגיעו לחקור את קרוב משפחתה, איימה עליהם ועיקמה את פח הניידת" ובכתבה עצמה יש עוד תיאורים נחמדים על הבחורה כג' שאמרה לשוטרים "..אני אזיין אותכם" וכ"ו, לבסוף אגב היא נעכבה לחקירה ושוחררה אחרי 5 שעות. מה אתם אומרים? ניפוח תקשורתי בגלל כל מה שקורה איתה בתוכנית הדוגמניות או שלבחורה יש באמת פיוזים קצרים?

ההההדסי

New member
לא מתפלאה בכלל ..

היא אגרסיבית אלימה ופשוט מגעילה איך הא אומרת למימי-בואי אני ירביץ לך וכאלה היא פשוט גבר

מי שמאיימת באלימות

היא פשוט גבר? שתהיי לי בריאה, לא יודע באיזה סביבה ובאיזו משפחה גדלת, אבל אני מקווה שתגדלי ותלמדי שגברים זה לא שם נרדף לאנשים אלימים.

לדעתי הבנות מתות להיפטר ממנה

כמעט בכל הדחה כולן רוצות להעיף אותה, לא משנה איך היא יצאה או התנהגה או התראיינה, ממש בכוונה. גם אם היא תהיה הכי טובה ותצא הכי יפה בתמונות ותדבר הכי יפה, והיא בחורה חכמה, הבנות ירצו להיפטר ממנה. במיוחד מימי. לדעתי היא לא כזו גרועה, מימי יותר תוקפנית ומגעילה ממנה.

המונשרי

New member
../images/Emo67.gif למה אני לא מופתעת???

האופי שלה מתגלה בשלל מצבים וזה רק אחד מהם. וכל אלה שמנסים להבין אותה ומרחמים עליה שהיא בסה"כ בחורה מסכנה- ערביה אחת מול כל היהודיות וכל הכבוד לה וכו'...הנה עובדה! זה לא קשור ללאום או לדת-רק לאופי העצבני האגרסיבי והעויין שלה".

../images/Emo58.gif מעלי ופה

היה כתוב שזה קרה ביום שישי האחרון. משמע- ניראל בבית. כל שאר הספויילרים ששמו פה שהיא אחת מהשלישיה מוטעים.

TINKERBELL 15

New member
בקשר ל../images/Emo58.gif (כולל)

אם ניראל בבית, לדעתי זה עדיין אומר שהיא מהשלישיה... כאילו, נותנים להם להגיע הביתה וזה, אני חושבת...

כולם מנפחים את זה יותר מידי.

ההתנהגות של ניראל מאד נכונה. אני מתחברת אלייה. אם היו מתייחסים אליי כמו שמתייחסים אליה כל הבנות היו כבר בלי ראש.

ט ל ו ש1

New member
באמת, מנפחים את זה.

גם אם היא התנהגה ככה לשוטרים, אז לא קרה כלום. לא שזה בסדר, אבל לפעמים צריך.

כמו עם החבר המכה של נטלי,

הייתי לוקח את הדיווחים האלה בערבון מוגבל. אם היא תחטוף הרשעה - אאמין למה שקראתי. אם זה יישאר בגדר רכילות עיתונאית - יו נואו, הם מתים על סקופים ומנפחים כל דבר.

ברודי

New member
אני מבקשת להפריד בין הדברים.

ה"חבר המכה של נטלי" זאת הודעה שנרשמה בפורום ע"י גולש שסביר להניח המציא את זה מדמיונו הפורה. הכתבה על ניראל בעיתון.. אפילו אם נופחה, לא הומצאה לחלוטין. אני לא מאמינה שבעיתון כמו מעריב יפרסמו ידיעה שיקרית על זה שניראל נעצרה ל-5 שעות. ואם היא באמת נעצרה ל-5 שעות אז סביר להניח שהיא עשתה יותר מסתם להציק לשוטרים.

קודם כל,

אני חושב שלא הוגן להאשים את הגולש בשקרים כי אנחנו לא יודעים האם שיקר, מתרוצצות המון שמועות סביב כל מיני סלב ולא בהכרח הגולש שלנו אחראי להן. הפצת רכילות זולה אינה דבר מוערך בעיני, אבל א' יש הבדל בינה להמצאה זדונית, וב' אנו חיים בעידן בו כל כלי תקשורת שהוא עוסק בהפצת רכילות, חלקה שקרית - אז לנו אסור? חוץ מזה, להגיד שאם משהו כתוב במעריב - סביר להניח שהוא באמת קרה, זו הקטנת הראש, לאור העובדה שהתקשורת שלנו לא תמיד הכי אמינה. להזכירך, לפני כשנה התקשורת שפטה והרשיעה קצין בגלל וידוי הריגה שלא היה ולא נברא; לפני כחודשיים התוכנית המכובדת "עובדה" זיעזעה את המדינה בתחקיר על "ישראייר" שהתברר אחר כך כניסיון ליחסי ציבור של אל על (ואולי בסוף יתגלה שגם זו עלילה), וכו' וכו'. אני לא מבוגר ממך בהרבה - וחושב שבגילנו אנחנו כבר צריכים להיות מספיק נבונים כדי לדעת שהעיתונים צמאים לרייטינג ולפעמים מוכנים לכתוב כל דבר. לגבי 5 שעות חקירה - גם לא יודע. בת דודתי, יהודיה ילידת הארץ, נעצרה פעם לכמה שעות (פחות מ - 5) על השתתפות בהפגנה ברישיון שהיו בה חילופי דברים בין המפגינים לשוטרים. נחקרה ושוחררה. אני מניח שלערביה, ועוד כזו שהתפרסמה כ"אלימה", יכולים להתייחס בפחות התחשבות. בשורה תחתונה, ידיעה במעריב על חקירה של 5 שעות אינה מקור לשום מידע מבחינתי. אם ירשיעו אותה במשהו - בהחלט אתייחס לזה אחרת.

ט ל ו ש1

New member
בבוקר היא הייתה בתוכניץ

בוקר בערוץ 10, אבל לא ראיתי את זה
לא יודעת אם זה נכון, אבל גם אם כן, כנראה שהייתה סיבה טובה להתנהג ככה למנייקים האלה:pחחחחחחחח אני אוהבת אותה וזהווו

למעלה