כתבה על סרט הבובות "פיתום באמצע החיים"

הצגות תיאטרון הקרון בפסטיבל בחולון

תיאטרון הקרון מי"ם יתארח בפסטיבל עם שלוש הצגות מהרפרטואר שלו מי שלא ראה ומי שרוצה לראות שוב את 2 ההצגות הוותיקות והמצליחות:
" סיפור הפול תמונה מההצגה
סיר פלא ניתן לגיבור הטוב והתמהוני של האגדה על-ידי השד המנמנם בבאר. באדיבותו, הוא מחלק בין שכניו את כל הטוב שניתן לו. אולם, לא כולם מסתפקים במה שניתן להם. עיבוד לסיפור-עם מרוקאי שמתרחש בתוך ארגז נדוניה מפואר, באווירה הקסומה של סיפורי אלף לילה ולילה. חמש בובות בלבוש מסורתי מתרוצצות בתוך הארגז, ויחד עם אביזרים שונים מספרות על שדים, מתנות ונפלאות. עריכה, בימוי ומשחק: יהונתן בן-חיים עיצוב: עמנואל קליידמן לגילאי 5-8. כ-50 דק' שבת 23.7 בשעות 17:00, 19:00 באולם " הבמה הקטנה" במרכז לתיאטרון בובות חולון
" פיית המרציפן "
"למיק היה חלום נפלא, היא סיפרה לי אותו ואני רוצה לספרו לכם..." - כך מתחיל מסעה של מיק אל גן הממתקים של מכשפה חביבה, ביחד עם טינו הגמד ועם מילת הקסמים של אבא. מסע פיוטי של התמודדות והתיידדות עם הבלתי-מוכר. מספרת ובובות בתוך תפאורה קסומה, מלאה שינויים והפתעות. * צפו בסרטון ההצגה כתיבה ובימוי: רוני מוסנזון-נלקן משחק והפעלה: נטליה רוזנטל וציפור פרומקין עיצוב: נטליה רוזנטל מוסיקה: אבי בנימין לגילאי 3-7. כ-50 דק'. שישי 22.7 בשעות 10:30, 12:30 באולם " הבמה הקטנה" במרכז לתיאטרון בובות חולון כמו כן תועלה ההצגה החדשה יחסית:
" קרקס קוביות " מה קוביות לובשת נסיכה? האף של הליצן עגול או מרובע? ואיך מאלפים כלב קובייה? בקרקס הקוביות הכל יכול להיות. זוג ליצנים/רקדנים נעים ומניעים עולם של קוביות. אלה נפרשות, מתכווצות, מתחלקות לחיות שונות ומשונות. השחקנים לובשים קוביות ורוקדים איתן. הם מאלפים את החיות ומכשפים אותן. מתקוטטים, מתפייסים, מתאהבים ויוצרים עולם פלאי ושמח. מופע ללא מילים המשלב בובות, אמנות פלסטית ותיאטרון מחול. * קטע לצפייה רעיון ועיצוב: גליה לוי גרד בימוי: גליה לוי גרד, מרית בן ישראל פיתוח שפה אמנותית ותסריט: מרית בן ישראל מוסיקה: אבי בנימין עיצוב תאורה: דב מיאלניק שחקנים: נועה אדם / רננה לוטם אופיר / טליה דור, ניר לנדא מגיל 4 ומעלה. כ-50 דק' שישי 29.7 בשעות 10:30, 12:30 באולם " הבמה הקטנה "

כתבה על סרט הבובות "פיתום באמצע החיים"

מאתר הבמה. כמי שהיה מעורב קצת בעשיית הסרט, שהופק כפרוייקטט גמר של ארבעה תיכוניסטים, אני יכול לאחל להרבה קולנוענים ואנשי טלוויזיה לקחת ברצינות את תחום הבובות כמו ששלקחו אביחי, מתן, ענבל וחן הצעירים. כאן הכתבה

../images/Emo202.gif סרטים בפסטיבל ../images/Emo202.gif

השנה יוקרנו במסגרת הפסטיבל 2 סרטים בהקרנת חוצות ( לא חצות, חוצות ) בכניסה חופשית ללא תשלום על הסרטים, פרטים ושעות הקרנה תוכלו לקבל בקישורים בלחיצה על שמות הסרטים
הסרט הראשון, עליו כתב אילן בהודעה מעלי, הוא הסרט הקצר: " פיתום באמצע החיים " הסרט השני והארוך יותר ( 72 דק' ) הוא: " התערבות בובנאית " בדף המידע תוכלו לצפות בקדימון מהסרט!!!
שימו לב לנותן החסות להקרנת הסרט
כמו כן כפי שכבר ספרתי לכם בסינמטק חולון יוקרן הסרט: " מיתרים " מחיר כרטיס בסה"כ 35 ש"ח כולל הרצאה!!!!!!!!!!!!

סחתיין על החסות אבל בחצות../images/Emo199.gif

אני ישנה,
גם אם אני בחוצות. ישנה. זהו. הבטחתי ללמד אותך איך עושים את זה , אבל המחשבה כל כך עייפה אותי שהלכתי לישון. ועכשיו, כשקמתי מהשנ"צ , אני רוצה וצריכה לעשות כל כך הרבה דברים אבל החום הזה .........

נו באמת אבישג, הסרט ב22.00

אפילו סבתא שלי לא ישנה בשעה כזו!!!!! אומנם הפכת בעצמך לסבתא ואף גדלת בשנה אבל היא הרבה הרבה יותר מבוגרת ממך... אם היא יכולה גם את יכולה. לגבי החום - מזדהה לגמרי

אם כך, מיד אחרי פלורה אני אגרור

את הדובי שלי, על סף קומה ( הוא גם יותר זקן וגם ככה מתלונן שאני לא נותנת לו לנוח...) ואחרי הסרט- פיפי ולישון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אתמול כתבתי עוד הלומת שנת צהריים וזה שלב שאני לא-ממש אחראית למעשיי. וצר לי לספר לך דודינק'ה שהשנ"צ לא מעיב כלל על יכולות השנ"ל שלי בלילה....

למעלה