כתבה על פרסום באמצעות בלוגים

suki da yo

New member
מעניין....

כנראה שאליזרין היתה רק הסנונית הראשונה

TheWhiteTigris

New member
מעניין,

והביאו כתבה נוספת, שמבהירה את הסייג בכתבה זו - המפרסמים נרתעים לעיתים מהעובדה שהבלוגרים רושמים את דעתם - לחיוב אך גם לשלילה, שלפעמים עלולה להיות קוטלת במיוחד. כתבה כאן.

wranger

New member
עד כמה זה נפוץ גם בתפוז?

בכל התקופה שלי פה ראיתי רק רשומה אחת כזאת, שבה סיפרה הכותבת (נדמה לי שזו הייתה הר הקסמים, אבל אני לא סגור על זה בכלל) על איזשהו קרם נגד קמטים שהיא קיבלה ועל איך היא התרשמה ממנו. אז מה, זה קורה רק בישראבלוג, או שפשוט לא יצא לי לראות רשומות דומות בתפוז?

suki da yo

New member
היה של סלוגי

כמה רשומות על תחתוני סלוגי שהגיעו לכמה בלוגרים פה...

די נפוץ,

לפחות היה. חילקו חולצות, טחינה, קרמים, יין ומזון לכלבים. כל פעם קבוצת בלוגרים קיבלה מוצרים, בלי התחייבות לכתוב עליהם מטוב ועד רע.

וואלה?

מתי? לא שמעתי על זה שום דבר ולא ראיתי גם. את זוכרת מי כתב? אני אשמח לקבל אולי קצת קישורים לפוסטים האלו.. מעניין.

בתקופה שנעמה הייתה מנהלת הבלוגיה

וגם עכשיו, אבל פחות. לדעתי חלק גדול מהפוסטים נמחקו. היו מריבות וקנאה סביב הסיפור הזה, זה היה משעשע. אני אנסה לחפש לך קישורים על הקרם כי היו די הרבה שקיבלו קרם פנים.

Tali1912

New member
ג'מני

קיבלתי בתקופתה של נעמה, זה נראה לי מחווה נהדרת ביחוד הפתקים הנלווים שהוסיפה בכתב ידה. לא קיבלתי קרם פנים <בלעכככככככס, אני לא משתמשת בדברים כאלה> אבל נעמה ידעה לקלוע לטעם שלי וגם לא שלי <
>, מה גם שהיתה אפשרות לסרב/לאשר לקחת חלק במחוות האלה. אני לא מחקתי ולא אמחוק את הרשומה שנוגעת בדבר, זה לא משהו שגנבתי או משהו שנעשה בחוסר יושר לא מבחינתי ולא מבחינת המשרד יחסי ציבור וגם נעמה. זה נראה לי טבעי לכתוב/להמליץ על מוצר, ממש כמו שכתוב על מפית במסעדה "נהנית ספר לחבריך".

כצפוי

כמעט כולם מחקו את הפוסטים האלה. מצאתי רק את של קשתית על טחינה, שירה1973 מחקה את שלה וגם כל שאר מקבלי הטחינה. http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=909086 בנוגע לקרם, כל פוסטי הקרם נמחקו מלבד של בועות ושלי. http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=923149 http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=928531

mary lou

New member
אפשר לשאול למה נמחקו?

ואצל גאמי ועוד כמה היו של סלוגי

את זה את צריכה לשאול את

הכותבים עצמם... אולי התחרטו ששיתפו פעולה עם הזוהמה הקפיטליסטית, ואולי נפגעו מהתגובות. חלק מהתגובות היו מאד בוטות.

Tali1912

New member
Mה???? ../images/Emo12.gif

למחוק רשומה בגלל תגובות ? למה מה? למה מי? יותר פשוט למחוק תגובות בוטות מאשר למחוק רשומה , למה מה?

אני לא מחקתי

פירסמתי פוסט אחד על ספר ואחד על קרם פנים, את שניהם קיבלתי דרך תפוז. אני חושבת שפרסום דרך בלוגים הוא מעניין ואמין, בעיקר כי אף אחד לא מחייב אותנו לכתוב משהו חיובי על המוצר - אם אתה מקבל מוצר גרוע אתה יכול לכתוב את דעתך המלאה עליו. ודווקא בגלל שמדובר בקבלת מוצרים לצורך נסיון וכתיבה כנה, ולא מדובר בתשלום מעבר למוצר, זה נתפש בעיניי כאמין וראוי.

מסכימה מאד בנושא האמינות.

לא מצאתי את הפוסט שלך כי עשיתי חיפוש בתגיות תחת קרם וקרם פנים, בהחלט יכול להיות שיש עוד פוסטים בנושא.

שירה1973

New member
למה להגיד דברים שאינם נכונים?

"שירה" לא מחקה אף פוסט שלה, מעולם. עד היום כלומר. הפוסט על הטחינה ישנו, ומי שמעוניין יכול לחפש ולמצוא אותו בין כל 180 הרשומות. אלא שהוא לא ממש על טחינה כמו על גזענות, כך שמי שמחפש ביקורת על טחינה עשוי או עלול להתאכזב. אני לא מוחקת פוסטים שלי, מתוך החלטה עקרונית. עד כה מעולם לא שיניתי אותה. שיהיה אחלה שבוע

למעלה