כתבה על פרסי ה-MTV

Norton

New member
עזבו ת´קישור הנה הכתבה...

בליל יום חמישי ערוץ אם. טי. וי. הצליח לכנס את כל המי ומי בעולם המוזיקה והבידור, בתירוץ העלוב של חלוקת הפרסים השנתית. כאילו שלמישהו באמת אכפת איזו להקה זכתה בקליפ השנה (לינקין פארק) ומה ההבדל בין "מופע הפופ של השנה" (קיילי מינוג) ובין "רקדנית השנה" (גם קיילי מינוג). הרי כל מה שאנחנו באמת רוצים לראות זה איזו כוכבת התלבשה הכי אלגנט, מי הזמר שהצליח להרביץ יציאה מקורית, ומי ניסתה לדפוק הופעה ודפקה לעצמה את הקריירה. השנה התחרות היתה קשה ביותר. נראה שכול הכוכבים באמת יצאו מגידרם כדי לצאת אהבלים. לא שאני מאשימה אותם – זה הכל בגלל מעצבי האופנה. אלו מנסים כבר כמה שנים לשכנע שהצבע השחור אולי תמיד עובד אבל משעמם להחליא, שהרבה צבעים זה יופי, שלהיות מקורי זה מגניב ושאביזרים נילווים זה נורא נורא חשוב. הכול טוב ויפה אבל נראה שאף אחד לא רוצה לקחת אחריות על התוצאה, כפי שהיא באה לידי ביטוי במצעד קורבנות האופנה שנראה על מסכי הטלוויזיה של מיליוני אנשים ברחבי העולם. הייתי רוצה להתחיל עם הענקת התואר "המתלבשת הגרועה" אבל לצערי השנה לא יוענק הפרס הנ"ל עקב ריבוי משתתפים, זאת אומרת משתתפות. מסתבר שרוב הגברים אולפו כהלכה, השתדלו לשמור על טון מאופק, ולבשו בעיקר ג´קט שחור . מי שרצה לצאת בהצהרת אופנה בא בטריקו עם הדפס מיקי מאוס (מצחיק מאוד) וג´קט שחור. אני יכולה לקבל את זה. גם את כריסטינה אגיולרה, אני יכולה להבין - הילדה האומללה כנראה פשוט אלרגית לבגדים. אסור לה להיות לבושה לגמרי, אתם מבינים? זו נכות, היא נורא מסכנה, וזה לא יפה לצחוק עליה. וכמו שאומרים - מאחורי כל כוכבת פופ מצליחה נמצאת עוד כוכבת פופ ברגעי תהילתה האחרונים, שתמיד תדשדש בניסיון עלוב לשחזר את הרגע. זה כנראה מה שניסו להסביר לבריטני ספירס לפני שהיא יצאה מהלימוזינה, אבל מלכת הילדים היתה נחושה בדעתה שהיא בסדר. אני בטוחה שהיא גם היתה מצליחה לכבוש שוב מקומה בפיסגה, אלמלא שכחה את השוט שלה בבית (ואולי המאבטחים פשוט החרימו לה אותו בכניסה) ומצעד האיוולת ממשיך. תחזיקו חזק כי עכשיו מגיעות התמונות הקשות באמת - פינק חיללה את קדושתו של השטיח האדום עם שמלת זברה ירוקה וגישה מאוד שלילית, שנבעה מכמות האלכוהול העצומה שזרמה בעורקיה, כפי שמספרים ברי המזל שחוו את נוכחותה הקרובה מידי. בהמשך הערב גם היא עלתה לשיר לבושה בעיקר בקעקועי חינה ואני בטוחה שהיא הרגישה מאוד מקורית. אנסטסיה לעומת זאת, לא הכינה תירוץ מראש ומקורות יודעי דבר גורסים שאם גם בשנה הבאה היא תמשיך בקו הלבוש הנוכחי, היא פשוט תורחק מהטקס. הולי ואלאנס הסתבכה עם עצמה, וכשהיא עטופה בשמיכת פיקה שעברה הסבה למשהו, תאמינו לי לא הבנתי למה, היא חותמת את רשימת המתלבשות הגרועות ביותר שראיתי בחיי . עכשיו אפשר להירגע, אחרי שהוצאנו החוצה את כל הזבל זה הזמן לחלק הכיפי באמת. איזה מזל שנשארו בעולם הפופ כמה נשים טובות, שבורכו במספיק סגנון וביטחון עצמי כדי לדעת לגשת לסטייליסטית הנכונה שתמנע מהן לעשות שטויות. ג´ניפר לאב יואיט, למשל, קפצה לסיבוב דאווין וקטפה בקלות את תואר "נסיכת האלגנטיות", עם שמלת שיפון שאומנם היתה קצרצרה להבהיל, אבל בניגוד לרוב השמלות בטקס, אצל ג´ניפר היה דווקא הכי קשה לראות את התחתונים. אם היא גם היתה יודעת גם לשיר הטקס היה יכול להיות הרבה יותר נסבל, אבל בשביל זה יש לנו את קיילי מינוג וג´ניפר לופז. שתיהן בורכו ביכולת הנדירה להיראות טוב בכל בגד, וגם בחוש אסתטי שהציל אותן ומנע מהשתיים להופיע ביציאה ביזארית כזו או אחרת. השנה הן בחרו להשאיר את היצירתיות לצעירים וגם לימדו שיעור חשוב באופנה - כדי להיות יפה ומושכת לפעמים פשוט צריך לזרום עם מה שיש לך, ולא להתאמץ יותר מידי. ואחרונה חביבה שאקירה הלבנונית, זמרת צעירה שהחימצון טרם גבה קורבנות מתאי מוחה, ובניגוד לשאר נערות הפופ שהפחידו את קהל הצופים, היא שמרה על פאסון, התייצבה לפתיחת הערב בחליפה כסופה שחשפה רק ציצי (שזה עוד סביל) ולהופעה עצמה עלתה בתלבושת חייתית משהו, ועוד יחפה. בגלל שקשה לדמיין את היכולות הווקאליות שלה מוצגות בכל תלבושת אחרת, וגם בגלל הדרך בה היא סיימה את ההופעה (כשהקהל המשולהב מעביר אותה מיד ליד בעוד היא שוכבת על הגב ומסתלבטת) היא זוכה בפרס "היציאה של הערב". רק שלא תתקלקל לנו. בסיומו של הטקס, שהיה בחלקו מופע אימים ובשאר הזמן סתם שיעמום, נותר לסכם ולהעביר לכוכבות רק מסר אחד: בנות - אם אתן כבר מסתובבות ערומות, אז לפחות תעשו זאת בחן – כי אם זה רק בגלל שאין לכן מה ללבוש, אולי עדיף שתבואו בג´ינס וטריקו - זו גם הצהרה אופנתית.

Mandyִ

New member
כל זה נראה לי

על טקס פרסי ה-VMA שזה לא הטקס האחרון שהיה עכשיו בברצלונה, אלא הטקס שהיה בניו יורק וחוץ מזה, מה יש לכתב/ת הזה?? קשה לו/לה להגיד מילה טובה על אנשים שבאמת מצליחים??

למעלה