כתבה על צבר בYNET

דורוN

New member
עוד אחד שבא לתוכנית בשביל פרסום וקמפנים..

מוזר שבחרו להראות את זה דווקא היום. להצביע רק ונסה. השאר רעים.

יNOT

New member
לשנייה חשבתי הפס ייצור של YNET התקלקל ../images/Emo6.gif

עוד "כתבה" איכותית מבית YNET היחצ"ן הלא רשמי של ה"אח הגדול"

דנה1982

New member
וואו

אם הייתה לי עוד איזו התלבטות בין צבר לונסה (את מי להדיח), כרגע נתתי לצבר 5 SMSים, פשוט כי הוא חתיך הורס עם ריבועים מושלמים... אחח... אפשר להבין למה שפרה מאבדת את הצפון לידו... אימאאאא!

דנה1982

New member
תנשמו, זה בצחוק...

אימא'לה! האמת היא שאהבתי את צבר בגלל השיחות שלו עם שפרה. הייתי מקשיבה להם שעות בכיף, סופסוף שיחות שלא סובבות סביב תנוחות במיטה או סיליקון וציפורניים. בשבוע האחרון התבאסתי עליו כי שפרה ממש סבלה בגללו. לא בטוחה עדיין ב-100 אחוז אם אני רוצה אותו שם או לא, אבל בלי קשר לכל החפירה הזאת, אני חושבת שהוא חתיך הורס, למרות שהוא בונקר ומעצבן ביחס לשפרה.

יNOT

New member
../images/Emo6.gif

למה?! ותלמד להביע את עצמך בגוף ראשון

Yaki J

New member
עוד דוגמן טיפש, זה מסביר למה לוקח לו 60 שנה

להוציא מילה מהפה.

BMCB

New member
איי איי איי.... הקנאה.

קשה לכם לראות גבר שנראה מעולה, חכם, אינטיליגנט, משכיל, שנון, אכפתי. קשה...

rpys

New member
חחחחח זוכרים את היום שלאון אמר שלדעתו:

"ימית סול פצצה סקסית" איפה צבר היה שם לספר שיש לו הכרות אישית????

דורוN

New member
צבר בחיים לא סיפר על זה

איזה מתמודד לא אמין הוא! הוא רוצה שיחשבו שהוא עלק איש רציני ולא דגמן לעולם. הוא המתמודד הכי לא אמיתי בוילה. לבנאדם כזה אתם מצביעים??? אתם לא יודעים עליו כלום מלבד זה שהוא נראה טוב. כמה שטחיים אפשר להיות. כנראה נתקעתם בגיל 12.

droriko

New member
מי אמר שכל הדוגמנים הם טיפשים?

אני בטוח שגם אם לך היו את הנתנוים ליהות דוגמן היית גם הולך על זה - זה המון המון כסף, ומשדרג את הערך שלך בקרב הבנות (גם עוזר להכיר הרבה דוגמניות צמרת). אין מי שלא היה הולך על זה, זה נראה שאתם סתם מקנאים . וצבר הוא לא טמבל , נכון שהוא אינטלקטואל בשקל , אבל הוא יודע להתנסח ולדבר לעניין , וגם צורת המשחק שלו מעוררת כבוד .

droriko

New member
אה כן, ואם הוא היה טמבל

שיפרה לא היה משתינה לכיוון שלו בכלל , היא היתה צוחקת עליו שהוא שארית אדם או משהו כזה.

למעלה