כתבה על ראש עיריית חורה

טשאפק

New member
כתבה על ראש עיריית חורה

אקדמאי צעיר ללא ניסיון פוליטי שחולל שינוי גדול. מעניין מאד.

ellale

New member
לאף אחד אין מה להגיב?

גם אם אני מאמינה רק לחצי ממה שמסופר שם, זה מדהים כמה אפשר לשנות אם רק לוקחים אחריות ותופסים יוזמה.
בהצלחה לתושבי חורה ולראש העיר.

AlYahudii

New member
אין מה להגיב. הוא תותח, וצריך עוד כמה כמוהו

בקיצור, הוא מסומן לכנסת - אולי סוף סוף יהיה חבר כנסת בדווי שלא דואג רק לאצחאב אלעצביה.

פואד1946

New member
לתפארת מדינת ישראל והשבטים הבדואים

shamrockh

New member
כל הכבוד לו

זה מה שקורה כשהאדם הנכון במקום הנכון .
בניגוד למה שקורה ברוב המועצות המקומיות שבמגזר הערבי .
אני אשית בא מישוב המשוכיך ל X מעוצה מקומית כשעוד לפני היה שייך למועצה אזורית .
במשך 3 הקדנציות שהמועצה הייתה בראשותו לא נעשה שינוי משמעותי ,ומבלי להגזים במשך כל התקופה שבה הוא מככב ( ועד היום) ,השינויים שנעשו
נעשים בפרק זמן העומד בין שנה לשנתיים בשאר ישובים שכנים ולתוהים בינינו אני מתכוון לישובים יהודיים ובמקרה הזה ספציפית אין מה להאשים את המדינה אלא אותו ושאר הסובבים אותו ,אשר דואגים לשלשל את הכספים לכיסים פרטיים ולהכניס את המועצה לגרעונות מיתרים ,
ולשם דוגמא קטנה ,מה הרעיון מ 4בנייני גנים לילדים שאין בהם שימוש מזה 5 שנים במקום לטפל בתשתית הביוב שמצאת בהקפאה מלפני 6 שנים?
מה הרעיון בלטפל בבתי קברות ייתר על המידה ממה שצריך במקום לטפל בסלילת כבישים נורמליים !? ואפילו מבלי לסלול חדשים ,המינימום האפשרי לטפל בכבישים הקיימים ששבורים עם לא מעט בורות כולל זה שמגיע לבית הקברות מהודר,עדיפות למתים מאשר לחיים?

Emile Zola

New member
חשבתי אאתה מגיע מכפר סטרילי

איך זה שבכפר הסטרילי לא מטפלים בביוב? זה לגמרי לא סטרילי.

shamrockh

New member
אז הנה לחדד לך כמה דברים

אל תערבב בין שני דברים ומה שאתה אומר נאמר בהקשר אחר לגמרי.
אז גם רכב מטאטא כבישים אין ( קראת נכון ,לא שיש ולא משמישים,פשוט אין)
וכל הנקיונות והטיפולים במדרכות ,גיזום ,הסרת עשבים שוטים נעשים ע"י קבוצת צעירם מהכפר מדי פעם בהתנדבות .והמון תודות להם ומזל שיש כאלה

Emile Zola

New member
מה אתה רוצה להגיד בזה שאין רכב מטאטא כביש?

מה אחוז גביית הארנונה בכפר הסטרילי?

Emile Zola

New member
אם הוא כזה גזען, למה הוא עזר לו?

הרי באותה מידה שהוא עזר לו הוא יכל לנפנף אותו, להגיד שאין לו זמן...

מעניין, איך זה שה"גזען" בעינייך הוא זה שעוזר.

Emile Zola

New member
שובתחכי?! הסתה?

יש לך גיבוי לכך שפיני בדש הסית נגד הבדואים?
ואם הוא הסית, ואם הוא כל כך גזען, רשע ומרושע, מדוע הוא עוזר לראש עיר בדואי?! הרי הוא גזען לא?!

רק אל תתני לעובדות לבלבל אותך.

http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/868/725.html

על טיהור אתני לבדואים שמעת?

אתה זה שעיוור לרוע של הציונות והכחדת הבדואים בתוך גיטאות, והקמת התנחלויות על אדמות בדואיות, דוגמת עומר ושאר התנחלויות.

Emile Zola

New member
תחליטי, הסתה או טיהור אתני?

או אולי שניהם?!

פיני בדש ביצע טיהור אתני בבדואים?
חשבתי שאנחנו במדינה מסודרת, שבה יש מנגנונים שיוזמים הקמת יישובים.
ממש מוזר בעיני, להאשים את האדם שעזר ליישוב בדואי לשגשג בטיהור אתני בבדואים?! מה הלאה? טיפול פסיכולוגי לנאנסת ע"י האנס?!

מה נשאר לומר שמים?... אולי תביאי בדל הוכחה להאשמות שלך בהסתה וב"טיהור אתני" של פיני בדש בבדואים...

מאיפה שאני יושב, בינתיים אני רואה בדואית מסיתה נגד פיני בדש.

Emile Zola

New member
טענת שפיני בדש מסית נגד בדואים

תגובה לאחר מכן הוא גם ביצע בהם טיהור אתני, ובתגובה האחרונה עד כה, אני פסיכופת רשת...

טוב, שמים, שיהיה לך יום נפלא, ותרגישי טוב.
בוקר טוב לכולן.

בדש האשים את הבדואים בהשתלטות על אדמות מדינה

והתיחס אליהם כפצצה מתקתקת וקרא למדינה להיכנס בהם בכל הכוח. באותו זמן, בגלל היות יהודי, לו מגיע הקמת ישוב, עם תשתית, עם כל התנאים הטובים של איזור פיתוח ולבדואים כי הם בדואים מגיע להיזרק מהפחונים העלובים, שיקחו להם את האדמה שמעבדים, שיקחו להם את הצאן שמגדלים... יוצא, שרודפים את הבדואים, והכרס של בדש גדל.

למעלה