כתבה על שוקי גרינצוויג !

tongi israel

New member
כתבה על שוקי גרינצוויג !

בעיתון ידיעות אחרונות בחור מרשים,יש לי שאלה לאנשי איגרוף תאילנדי, בחור כזה צריך להביא לארץ כדי לקדם את הספורט שלכם, מה אתם עושים בנידון, ואם זה אפשרי בכלל להציע לו משהו מפתה ע''י רשויות הספורט,או ספונסר שירצה לפתח דור צעיר ע''י אלופים כמו שוקי,לפי הכתבה הוא הולך לרעות בשדות זרים חבל לא?.

RoyceGracie

New member
זה הקטע, שהוא היה בארץ

וכדי לפרוח הוא עבר לתאילנד. לפני שלוש וחצי שנים אם אינני טועה, הוא עשה קרב על אליפות הארץ עם מרחב מוהר והפסיד, לאחר מכן טס לתאילנד. לפני שנה בערך ביקש קרב חוזר עם מרחב, אבל מרחב סירב. הוא בקשר עם הליגה המקצוענית, וכל שנה כשהנבחרת של ישראל טסה לאליפות העולם הוא נפגש איתם שם ומתאמנים ביחד. גם כן מגיע לארץ פה ושם, לפני מספר חודשים העביר סמינר במכון של ארז לוקוב. בברכה

רק לשם דיוק.....

מרחב לא סירב... מרחב פשוט עבר לאגרוף המקצועני!! מרחב יצא מהאגרוף התאילנדי לטובת מקצוענות באגרוף המקצועני לכן הוא לא יכל לעשות איתו קרב אגרוף תאילנדי! שוקי דווקא היה בערב קרבות שלנו שמאור עליה עשה קרב אגרוף תאילנדי עם חניך של בני קוגן.... יניב

למה לא מומלץ??../images/Emo12.gif

אילולה מרחב היה חזק באגרוף המקצועני אני מאמין שהוא היה עושה איתו קרב בלי שום בעיה. מרחב באגרוף המקצועני עשה קרבות פעמיים עם מי שביקש... הבעיה היא שבתור ספורטאי שעבר לאגרוף המקצועני אין לו שום טעם לעשות קרב אגרוף תאילנדי משום ש:- א. אין לו כבר מה להוכיח בתחום הזה, ביחוד לאור העובדה שכבר ניצח אותו. ב. הנקמות של מי שמבקש ממנו להתחרות נגדו לא מענינות אותו, הוא כבר בראש של סגנון אחר לגמרי. יניב

lironmarko

New member
מה עם ישראל שמאלי?../images/Emo122.gif מירון ג'ים

מרחב בתאילנדי לא עשה קרבות עם יריבים חזקים ממנו .... חזקים כן מוכשרים כן אבל לא ממנו ובטח לא בשיא כמוהו.. הוא רק עשה הרבה פוזה והציב אתגר ללא כיסוי לישראל שד"א ישר הסכים לקרב. שוקי מן הסתם לוקח את מרחב בקרב תאילנדי נטו אבל זה כבר עבר שוקי הוכיח בזירה העולמית את היכולת שלו ועכשיו תתנו למרחב את הבמה שיעשה את זה באיגרוף..עכשיו שהוא שם בחו"ל יהיו לו יריבים רציניים ולא תיהיה לו ברירה אלא להתחרות מול טובים ממנו ...שם נמדד האופי של המתחרה. אני חושב שזה הצורה שבנו אותו הרימה גבות לכולם יריבים חלשים ממנו נבחרו לו או לא בשיא...לא ביכולות שלו כי מן הסתם בזמנו לא ראינו קרבות מלחמה ממנו תמיד זה היה קרבות שידעו מי ינצח עוד לפני הקרב . וזה רק בגלל שלא בחרו לו יריבים חזקים ומוכשרים כמוהו אם כי הם תותחים בפני כולם שבכלל עלו מולו בידיעה שהם 80% מפסידים .... שורה תחתונה - מרחב בחור כישרוני מאוד לדעתי רציני בעבודה אבל בצורה שבנו אותו הבריחו אותו מקרבות קשים , עכשיו לא ממש תיהיה לו ברירה כפי שהזכרתי קודם... שיהיה לו בהצלחה כמובן שיהיה נחמד אם יהיה אלוף ישראלי שם למעלה בלי קשר אם הוא משולבת או מקצוענית
לירון לירון

garey

New member
יניב פישר כיום בתאילנדי הכוונה

כיום לא מומלץ למרחב לעמוד מול שוקי בתאילנדי,למרות שכל לוחם , עם יזמינו אותו לקרב ,וחושב שיכול אז אחלה ,ובהצלחה להם מהלב

garey

New member
tongi israel לפי הכרותי שוקי נוסע

לפי הכירותנו האשית מימים ימימה ,שוקי נוסע לארה"ב ,לאמן ,או להולנד, קראתי את הכתבה ,שמחתי מאוד, למרות שהפאן האגרסבי הוצג יותר , לא בריא להורים שלא מבינים ,את האיגרוף התאילנדי,הוא ניראה כשם הכתבה , גלדיאטור,שוקי בחור מעולה ברמ"ח אבריו ודרכו,לא פשוטה וקלה לצמרת, אייך רפול ז"ל אמר ,עם תירצה להגיע בסופו של דבר תגיע,זה שוקי ידידנו, וכל הכבוד לו ,על עזרתו לישראלים בתאילנד, ובאופן כללי ים של ברכות, נ.ב אתמול דיברנו קרוב לשעה , ג'רי

tongi israel

New member
הלן גר'י!

אם תדבר איתו שוב פעם תגיד לו שיש לו גרופי,ויש אנשים שלא מהענף שמעריכים מאוד את דרכו. שלך בידיות

garey

New member
tongi israel ברגע זה נמצע אצלו חבר

ברגע זה נמצע אצלו ,חבר טוב , האמן לי הוא מארח ישראלים בכייף, ולא רק הקשורים לאומניות לחימה ,שים לב בלוחם המובחר יש סירטון עם חניך שלו בשם לארסן , בידידות ג'רי ,ולא שכחתי את הזמנתך ,אני עסוק עד מאוד ,בימים אלו , והגיע במועד מתאים ,שבת מתוקה

zoti

New member
מה שאת אומרת נוסע ?

הוא עובר לארה"ב / הולנד ? עוזב את תאילנד ? רק עושה סמינרים ?

lironmarko

New member
לא חושב חבל אלא...

טוב שהוא שם הוא פותח לנו הישראלים שם דלתות חבל"ז אבל שם הוא חיי טוב רגוע לו יש לו אימונים טובים מלא מתחרים וחומר שלא מתבכיין אחרי 8 קילומטר כל יום בבוקר ו8 בערב ...(כמונו) אחלה בחור משכמו ומעלה אימן את כולנו בסמינר אצל ארז לוקוב כשראה שאני מחפש בן זוג לאימון הוא בא אלי ועושה לי "נו מה איתי?" בהחלט חי צנוע לירון

zoti

New member
מישהו מוכן אולי לסרוק בגודל קריא

בשביל החו"לניקים ?

matan218

New member
יש כתבה על שוקי גרינצוויג ב-7 ימים

לכל מי שיש את עיתון סוף השבוע של ידיעות אחרונות יש כתבה על המתאגרף התיאלנדי שוקי גרינצוויג זה נמצא במוסף 7 ימים מעמוד 92 ועד עמוד 96 דרך אגב מרחב מוהר ניצח אותו בערב קרבות הזירה שהיה בעבר שהפיק רענן טל

למעלה