כתבה על תוכנית חדשה כמו אקזיט..

כתבה על תוכנית חדשה כמו אקזיט..

לא בדיוק הבנתי למה הם התכוונו. זה משו כמו אקזיט כזה.. כאן

שכטרון

New member
../images/Emo3.gifאיזה שטויות זה הולך להיות../images/Emo59.gif

מי בכלל רואה את הערוץ הזה?

שכטרון

New member
נצל"ש...../images/Emo59.gif

רציתי לפתוח הודעה חדשה, אבל בסוף שירשרתי... למה הפכנו לפורום כזה יבש?! כבר 3 ימים לא קורה פה כלום! אין שרשורי משחקים, אין "כתבו עלינו", לא שמים תמונות, ישראלה לא עושה שאלות (אני יודע שהרוב לא באשמתה), בקיצר, אתם כבר בקושי כותבים פה! עד עכשיו נפתחו היום רק 2 שרשורים. ואחד מהם זה "היום בתפוז אנשים", שבסוף שורשר לשרשור אחר...
לתשומת לבכם...

אמממ

אתה יודע עכשוי זה זמן בצפר ודי קשה להיות כל היום בפורום וזה ;[ לפחות לי יש הרבה מבחנים ובכלל בחודש הבא יהיו מגנים בגרויות אז בכלל שלא יהיה זמן צריך להתחשב....

אכן כן, הפורום יבש../images/Emo178.gif../images/Emo90.gif

אני עשיתי משחק
שרק נגמר
הייתי שמחה לעשות 'החוליה החלשה' אבל אין כל כך הרבה תמונות משותפות לחברי אקזיט.. וחבל.. אני אנסה לחשוב על עוד משחק

../images/Emo4.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

דבר ראשון זה ממש לא נכון אני עושה שאלות כל יום ועושה משחקים ומביאה את כל הכתבות שאני מוצאת כך בחשבון שלא כל הזמן יש כתבות ולא תמיד יש זמן... עכשיו היה לי מבחן (היה רע מאוד...
) אז לא היה לי זמן וחוץ מזה גם אתה יכול לעשות משהו

שכטרון

New member
אני מנסה לעשות כמה שיותר...../images/Emo59.gif

מן הסתם זה לא שווה, כי אתם כבר לא נכנסים לפה כמו פעם. בתדירות גבוהה. [אתם = הגולשים בכללי. לאו דווקא את]

אני פה../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

אני נמצאת בפורום כל הזמן אני באמת כל יום שעות על המחשב קמתי היום ב-6 לשעת אפס לחוצה מהמבחן שלי ונכנסתי לראות מה קורה פה אבל נמאס לי להתכתב עם עצמי....
אני לא ראיתי שום משחק שאתה עשית... אתה פעם בכמה ימים פותח הודעה וזהו |קוביה|אני פותחת כל יום כמה הודעות ומנסה להפעיל את הפורום אתה כן התייחסת אלי אישית ואמרת שאני לא עושה שאלות וזה ממש לא נכון אני עושה כל יום שיש הודעות מתפוז ואפילו פעם פתחתי בעצמי
היום לא היה כי היו לי זמן ועצבים לזה
וזה שהילי משרשרת אותי זה לא אשמתי.... את זה אתה צריך להגיד להילי....(אהממ אהממ
)

שכטרון

New member
../images/Emo59.gif

בגלל שאין פה הרבה תזוזה, אני עושה את כל המשחקים והשרשורים הגדולים בפורום פיק אפ (כנסי ותראי כמה אני משקיע שם)... גם אני כל היום פה (כולל שעות שרובכם בבצפר), אבל לא זז פה כלום
איפה הימים הטובים של הפורום???

WTF../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

אתה סתם שולח הודעות או שאתה גם חושב מה אתה הולך לכתוב קודם?
כשאני בבית ספר אני לא יכולה לכתוב אני כותבת או
לפני או אחרי
וזה שאתה מפעיל בפיק-אפ לא עוזר לנו.... אם הפורום יבש תעשה משהו אל תתלונן שאחרים לא עושים...
בינתיים אתה בין אלה שעושים פה הכי פחות אם תעשה פה משחקים ועניינים יהיה פה יותר כיף

שכטרון

New member
יש משהו לא מובן../images/Emo59.gif

במה שכתבתי? התכוונתי שאני פה תמיד, לא משנה באיזה שעה, וכלום לא זז פה. ואני לא משקיע פה כמו בפורום פיק אפ, כי אין פה תזוזה, כמו שכבר אמרתי. אז מה זה שווה לפתוח משחקים סתם?

../images/Emo12.gif../images/Emo4.gifמה לא ברור לי../images/Emo35.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

לא ברור לי מה אתה חושב... אם בכלל אתה עושה את זה....
אני לא מסכימה כל כך עם זה ש"אין תזוזה" כי כן יש כל מיני דברים בפורום...
אבל אם אתה חשוב שאין תעשה משחקים אם יהיו משחקים תהיה "תזוזה" אין "תזוזה" כי לא תמיד יש מה לעשות.... אתה כתבת לנו שאנחנו לא "זזים" ולא עושים משחקים ובגלל זה הפורום לא "זז" אבל גם אתה לא עושה...
זה גם בגללך... יש לפעמים מצבים שכמה אנשים נכנסים לפורום אבל לא עושים כלום כי אין מה ומה שצריך לעשות במקרים כאלה זה שמישהו ירים את הכפפה ויתחיל משחק או משהו בעצמו אתה אומר שאתה נמצא הרבה זמן בפורום נכון
סבבה תחשוב על רעיונות יצירתיים
ותתחיל לעשות לנו דברים כיפים
אתה לא יכול רק להעביר את זה לשאר... גם אתה פה...

שכטרון

New member
ואת גם לא יכולה../images/Emo59.gif

להגיד לי להזיז את הפורום
עם כל הכבוד, יש פה הרבה אנשים שעושים פחות ממני, ונמצאים רק בפורום הזה. שוב אני אומר, לא אמרתי שזה אשמתך, ולא אמרתי שאף בנאדם ספציפי אשם. כי אין פה אשמים. חוץ מזה, לא חייבים לפתוח שרשורים משחקים כדי להזיז את הפורום. אפשר גם לדבר אחד עם השני, מן הסתם, כמו בשאר הפורומים. ולא ענית למה ששאלתי: מה הטעם לפתוח שרשורי משחקים, אם במילא אין פה הרבה פעילות?

באמת?../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

אין שרשורי משחקים, אין "כתבו עלינו", לא שמים תמונות, ישראלה לא עושה שאלות (אני יודע שהרוב לא באשמתה), בקיצר, אתם כבר בקושי כותבים פה! עד עכשיו נפתחו היום רק 2 שרשורים. ואחד מהם זה "היום בתפוז אנשים", שבסוף שורשר לשרשור אחר... לתשומת לבכם... בוא ננתח את מה שאמרת:
אין משחקים- דווקא יש משחקים ואם אתה רוצה עוד אתה צריך להבין שמישהו צריך לעשות אותם... אני עושה הרבה אתה מוזמן גם...
אין "כתבו עלינו"- גם את זה יש.... ברור שפחות ממה שהיה כשהתוכנית שידרה כי אנחנו לא יכולים לשים כתבות אם אין... אם אתה רואה כתבה שאף אחד לא שם פה אתה יכול לשים....
לא שמים תמונות- כמו "כתבו עלינו".... שמים רק את מה שיש.... אם יש לך משהו תוסיף
ישראלה לא עושה שאלות- זה התייחסות אלי... ואני דווקא עושה כל יום...
ניפתחו רק שני שירשורים- אין לי מושג מי לימד אותך לספור... אולי זה בגלל שאתה לא הולך לבית ספר...
אחד מהם זה תפוז אנשים- תפוז בעיקרון פותחים הודעה כל יום ההודעה שאני פתחתי זה בגלל שהם לא פתחו כמה ימים.... לא יודעת למה אבל זה ממש לא תלוי בי
שבסוף שורשר לשירשור אחר- לזה הילי אחראית... בקיצור שים לב שחצי מהדברים שכתבת הם מדברים ספציפית עלי.... ואת כל השאר אנחנו עושים כמה שאנחנו יכולים ואתה יכול לעשות גם... אנחנו לא רואים אותך עושה יותר מידי...

שכטרון

New member
עונה באותה דרך../images/Emo3.gif../images/Emo59.gif

אין משחקים- דווקא יש משחקים ואם אתה רוצה עוד אתה צריך להבין שמישהו צריך לעשות אותם... אני עושה הרבה אתה מוזמן גם... >>כמה משחקים היו פה בשלושת הימים האחרונים?
אין "כתבו עלינו"- גם את זה יש.... ברור שפחות ממה שהיה כשהתוכנית שידרה כי אנחנו לא יכולים לשים כתבות אם אין... אם אתה רואה כתבה שאף אחד לא שם פה אתה יכול לשים.... >>אולי זה באמת לא באשמת הפורום, אבל אני חושב שאת מספיק אינטיליגנטית להבין למה התכוונתי.
לא שמים תמונות- כמו "כתבו עלינו".... שמים רק את מה שיש.... אם יש לך משהו תוסיף >>לכל אחד יש תמונות על המחשב, אז אפשר לפתוח פעם ב- שרשור תמונות. כמו שאני עשיתי הרבה פעמים, ולא השתתפתם.
ישראלה לא עושה שאלות- זה התייחסות אלי... ואני דווקא עושה כל יום... >>זה חלק מהדוגמאות. ותתיייסי למה שאמרתי: אני לא מתכוון לאף אחד ספציפית.
ניפתחו רק שני שירשורים- אין לי מושג מי לימד אותך לספור... אולי זה בגלל שאתה לא הולך לבית ספר... >>את רואה מתי פתחתי את ההודעה? כמה שרשורים היו לפני זה היום?
אחד מהם זה תפוז אנשים- תפוז בעיקרון פותחים הודעה כל יום ההודעה שאני פתחתי זה בגלל שהם לא פתחו כמה ימים.... לא יודעת למה אבל זה ממש לא תלוי בי >>זה שתפוז פותחים הודעה גורפת לכל הפורומים, עושה את המצב יותר גרוע.
שבסוף שורשר לשירשור אחר- לזה הילי אחראית... >>כנ"ל על זה.

מה שאני מנסה להגיד זה שאם../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

אתה חושב שאין מספיק דברים בפורום תעשה אותם
את כל המשחקים שאתה עושה בפורום פיק אפ אתה יכול לעשות גם פה אם תעשה אני מבטיחה לך שאנשים ישתתפו
אתה לא יכול להגיד שביום-יומיים האחרונים לא היו פה מספיק הודעות כי תמיד יש ימים שיש פחות זמן לזה...

שכטרון

New member
../images/Emo59.gif

קודם כל, שמח שלא כתבת לי עוד הודעה תוקפנית
ואני אנסה למצוא משהו מעניין לפורום...

למעלה