עונה באותה דרך../images/Emo3.gif../images/Emo59.gif
אין משחקים- דווקא יש משחקים ואם אתה רוצה עוד אתה צריך להבין שמישהו צריך לעשות אותם... אני עושה הרבה אתה מוזמן גם... >>כמה משחקים היו פה בשלושת הימים האחרונים?
אין "כתבו עלינו"- גם את זה יש.... ברור שפחות ממה שהיה כשהתוכנית שידרה כי אנחנו לא יכולים לשים כתבות אם אין... אם אתה רואה כתבה שאף אחד לא שם פה אתה יכול לשים.... >>אולי זה באמת לא באשמת הפורום, אבל אני חושב שאת מספיק אינטיליגנטית להבין למה התכוונתי.
לא שמים תמונות- כמו "כתבו עלינו".... שמים רק את מה שיש.... אם יש לך משהו תוסיף >>לכל אחד יש תמונות על המחשב, אז אפשר לפתוח פעם ב- שרשור תמונות. כמו ש
אני עשיתי הרבה פעמים, ולא השתתפתם.
ישראלה לא עושה שאלות- זה התייחסות אלי... ואני דווקא עושה כל יום... >>זה חלק מהדוגמאות. ותתיייסי למה שאמרתי: אני לא מתכוון לאף אחד ספציפית.
ניפתחו רק שני שירשורים- אין לי מושג מי לימד אותך לספור... אולי זה בגלל שאתה לא הולך לבית ספר... >>את רואה מתי פתחתי את ההודעה? כמה שרשורים היו לפני זה היום?
אחד מהם זה תפוז אנשים- תפוז בעיקרון פותחים הודעה כל יום ההודעה שאני פתחתי זה בגלל שהם לא פתחו כמה ימים.... לא יודעת למה אבל זה ממש לא תלוי בי >>זה שתפוז פותחים הודעה גורפת לכל הפורומים, עושה את המצב יותר גרוע.
שבסוף שורשר לשירשור אחר- לזה הילי אחראית... >>כנ"ל על זה.