כתבה על FTM אוסטרלי בן 13

transman

New member
כתבה על FTM אוסטרלי בן 13

התעלמו (אם תוכלו) מהשימוש המזויע בכינויי גוף נקביים וסטריאוטיפים אין ספור. סבבה לבחור.

DarlingAdam

New member
קשה להתעלם,

אבל יפה שנתנו לו את הזכויות והכול. שלחתי פידבק מנומס אך גרררי.

FreakOnALeash

New member
עזרה פסיכאטרית?

אני מקווה שזה בגלל דיכאון (שמתואר בכתבה), ולא בגלל שחושבים שהוא הוזה. מי יודע.

אורי 0

New member
פיקוח פסיכיאטרי

והמלצות. כי בכ"ז לא כל בן 13 יקבל הורמונים רק כי הוא רוצה. מקובל עלי -לפחות במקרה של ילד.

transman

New member
ובתגובה, הטרנספוביה מתחילה לצוץ

(מתנצל על הקרוסים בין פה לגוגי, זה נראה לי פשוט דבר ממש חשוב) אמא ל-FTM אחר שכנעה אותו לא לשנות את מינו, בטענה שהוא בעצם נערה לסבית. הבחור המדובר בן 15, ואימו שינתה את החלטתה להסכים לניתוח כשראתה את קוי החתך שצוירו על החזה שלו לקראת הניתוח. היא הבינה שעמדה לעשות את טעות חייה ושכנעה אותו להפסיק את התהליך. היא מאמינה שהיתה מתחרטת על זה וזקוקה לפסיכותרפיה כדי להתמודד. אי אפשר לתת לילדים כל מה שהם רוצים. זה שקול לילד שמנדנד כדי לקבל אופניים. ויש עוד פנינים ("רק אחרי גיל 21 ולא בבית שלי"), אבל אותי משעשע הקטע שבו היא אומרת שבנה (היא מתיחסת בנקבה כמובן, אבל אני מרשה לעצמי) מתיחס לחתול כמו בת. תרשו לי לנחש שהוא מתיחס לחתולים כמוני. או כמו בנים אחרים שאני מכיר. או כמו בנות אחרות שאני מכיר. אגב, הם משתמשים שם בביטוי sex-swap שהוא בעיתי יותר בעיני מ-sex-change, בגלל שהוא בינארי.

אורי 0

New member
אכן מחריד, א-בל

ניתוח בגיל 15 זה באמת מוקדם מדי, מצטער. מה שמחריד זה באמת ההתייחסות של האמא - אם היא כבר הסכימה לעשות לבן שלה ניתוח, ולא רק שירדה מזה ברגע האחרון, אלא עברה לקיצוניות השניה - אז בשבילה זה באמת כמו לקנות אופניים. מסכן הילד. הבעיה היא שכולם מתייחסים לזה באותה צורה. sex-swap מזכיר לי הַחלפות, במלעיל, מן "תן לי את המין שלך, ואתן לך את המין שלי לאיזה שבוע-שבועיים, ואחר-כך נתחלף חזרה". בסופו של דבר, בשביל האתר ו 99 אחוז מקוראיו זה בעיקר בידור. כמו החבר'ה שקוראים רייטינג. לאחרים זה אולי ספין פוליטי. חשוב לציין עם הילד בן ה13, שלא דובר על ניתוח בשלב זה, אלא רק על טיפולים הפיכים (חוסמי הורמונים נקביים כנראה) עד גיל 16, וניתוח רק בגיל 18. העניין הזה של "בעד או נגד" ממש מרגיז. אבל זה באוסטרליה.

FreakOnALeash

New member
למה?

עזוב, מין מגדר וכו', זה לא נורמלי לעשות ניתוח לשינוי צורת החזה בגיל 15 כש"בנות אחרות בגילה" עושים ניתוחי הגדלה?

וזה היה בחדשות.

אתמול בבוקר, לפחות 3-4 פעמים. הייתי בדרך לירושלים עם חבר/ה ודווקא כשהקליטה כבר הייתה ממש גרועה שמענו שברי משפטים. זה היה מרגש. אחר כך שמענו חדשות שוב ושוב רק כדי לשמוע את זה עוד פעם, וברור יותר.

transman

New member
איך היתה הגישה?

כלומר הביעו שיפוט? באילו כינויי גוף השתמשו? האם השתמשו במונח ניתוח או רק שינוי מין?

transman

New member
והטרנספוביה נמשכת

הפעם בדמותם של "מומחים" שטוענים בין היתר: ומה אם ילד אומר שהוא סוס? שבגיל 13 ילד אפילו לא מסוגל לבחור קרירה, אז לבחור מגדר? (אני ממש מאוהב בטענה הזאת. אפשר לגרור ממנה שלאנשים בכלל אין מגדר אחד "אמיתי"). שמדובר בהשחתה של גוף בריא לגמרי (גם בטענה הזאת אני קצת מאוהב - הקץ לניתוחי תינוקות אינטרסקס! (אני בודאי בעד ניתוח לילד או בגיר שרוצה בו...))

למעלה