כתבה פוגעת במוסף "צינור" של ידיעות

כתבה פוגעת במוסף "צינור" של ידיעות

לגבי ילדים ונוער עם צרכים מיוחדים מצורף קישור לשרשור בפורום אוטיזם אספרגר ו-PDD בעקבות הכתבה

רובי א26

New member
מזעזע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

איזה סטומה הכתבת הזאות. אני כבר לא קונה עיתון ידיעות נשבע בה"....... עובר למעריב תודה לך כתבת יקרה זה החרם שלי!!!!!! מה היא חשבה לעצמה שהיא עשתה את הכתבה . טוב גם ככה חם אני ינסה לא להתעצבן שתלך לה......

טמבלית ברמות שתלך ל.... מה מצחיק שם?../images/Emo46.gif

מי בכלל הדפוקה הזאת? גם אני מחרימה. בדיוק עומד להסתיים מנוי שעשיתי ל-4 חודשים לא מחדשת. מזל. אתמול התקשרו שאחדש וביקשתי שיתקשרו בעוד מספר ימים שאחשוב.

אני בכלל לא מצליחה להבין איך כתבה כזאת עוברת

סינון של עורך עיתון. היות ועמדתי בראש עיתון גדול אין לי צל של מושג איזה כשל מקצועי נעשה פה. זה מטריף לי את החושים, ואני בהחלט מתכוונת לכתוב להנהלת העיתון. זהו לעג לרש , ושלא תבינוני לא נכון.... הרש היא הפוסטמה שכתבה את בליל השטויות המגובבות האלו. אני מנסה בכל דרך לשקול את מיליותי כרגע, כי אני חופשי נוטה להשתלח, ולמרות שיש מקום לעשות זאת בדיוק כעת , אני שומרת את עצבי למכתב שאכתוב, או בעצם אכתוב ואתקשר למי שצריך. מזמן לא הרגשתי הרגשת גועל שכזאת. מזמן לא פגשתי מישהו שמתיימר להיות פובליציסט והוא דביל , אוויל משריש ובעברית עדינה: דפוקקקקק..... איזו בורות, איזה רוע , איזה... טוב, אני חייבת לשמור את כעסי לטלפון ולמכתב. הקלות הבלתי נסבלת שבה כל אחד בעל אייקיו של חיידק בדיאטה וקצת קשרים מחליט שיש לו יכולת לכתוב ולפרסם את כתביו עולה לי על הנרווים קשות, וייתרה מכך, איפה הבקרה של העורך? איפה??? וזה שאני יודעת שלפני בקרת העורך יש שגרות בקרה נוספות, אז איך נוצר מקרה שכתבה אנטישמית שכזאת יצאה לדפוס??? אני באמת, אבל באמת לא מצליחה להבין. ליצור כתבה שמתיימרת להצחיק, {מעניין את מי, כי את הגבה השמאלית שלי היא אפילו לא הצליחה להזיז}, בידיעה ברורה שזהו הומור שבא על חשבון אוכלוסיה מיוחדת, ותוך כדי ה-"כתבה" היא גם מלגלגת על המושג עצמו: "אוכלוסיה של אנשים בעלי צרכים מיוחדים", אז זהו צחוק לאיד. ועל זה נותר לי לומר: בקרוב אצלך מאמי. אני מאחלת לך כפול ומכופל ומשולש ומרובע ומחומש ומשושה ומשובע ומתומן ו...כך הלאה מאמי..... אין סוף ילדים מיוחדים, מקסימים ,יפים והכי טובים ומוצלחים בעולם. מלוא הטנא ילדים מיוחדים. וזה דבר שמעולם לא איחלתי לאף אחד או אחת והאמת? אין לי בכלל נקיפות מצפון בשל כך... מה שאדם לא מבין בשכל הישר הוא מבין בלב, והיות ולה אין לב, הבת זונה הזאת תצטרך ללמוד מדרך הטבע. אוףףףף..... ממש בא לי לדפוק לה מכות. טוב, אני שותקת עכשיו. שומרת קריז לטלפון ולמכתב. מיכלי תודה שהערת אותי מתרדמת החורף שלי. אוהבת אותך.

אין שימחה כמו שימחה לאיד. אני מאמץ את הגישה

הבריאה לחיים שלמדתי מהבן האוטיסט שלי ואני פשוט מנתק קשר מידיעות אחרונות ועובר לעינייני. שילכו להציק לקוראים אחרים.

irit y

New member
שלום אני מהפורום השכן PDD

מזמינה את כולכם להצטרף אל מאות הורים שכבר פנו לידיעות אחרונות והגיבו לכתבה: אנא שלחו תגובות ל- [email protected] מצורפת הכתבה

אל דאגה אירית יקרה.אני ועוד איך אעשה זאת....

המכתב כבר בטיוטה ואני מבררת עם חברי לעבודה,למי צריך להגיע טלפונית. לא אתן לגברת ליהנות מהאוכל,הבגדים או הקוסמטיקה שרכשה בכסף שקיבלה מידיעות אחרונות בגין הזבל הזה. מבטיחה לך. מצאה לה עם מי להתעסק, עם הורים לילדים כה מקסימים ובאמת אחרים. שתפוטר לאלתר יחד עם עורך/ת המוסף/העיתון. אי אפשר לוותר בקטע שכזה, כי כשדברים משמיצים ומשוללי כל אמת,כגון אלו באים לדפוס זה נותן פסבדו לגיטימציה לאמיתות הדברים הרשומים. שתלך קיבינימאט. יצורה מבחילה שכמוה. איכססססס!!!! אני אתכם , ובענק. תודה לך.

רובי א26

New member
בקיצור קראתי מהפורום השכן..

שמחר תיהיה התנצלות בעמודי החדשות (לפחות כך הובטח). וטוב מאוד את הפדיחה שלהם הם כבר עשו.....

sho969

New member
אני פשוט מזועזעת ,

לא להאמין כי במאה הזו עוד קיימות נשים כמותה,והעיתון , איפה אנחנו חיים לעזעזל?

../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gifללא מילים

מהיכן שואבים כל כך הרבה טמטום, רוע לב ואטימות שכזו?????????????

רובי א26

New member
../images/Emo123.gifתראו איזה התנצלות עלובה

מעיתון ידיעות. בשבוע שעבר פורסמה במוסף "הצינור" כתבה על לימוד חינוך מיוחד.במערכת מבקשים להבהיר שהכתבה לא נועדה לפגוע באיש וכן להיתנצל בפניי כול מי שנפגע מהדברים "הצינור"הוא מוסף קומי שניגש לכל נושא במיה של אומור ושל ציניות שבמקרה הזה לא היו במקומם. נו מה אתם אומרים ?

ועל זה נאמר פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מבחינתי זה לא נגמר. הומור וציניות בתחת המחוצ'קן של "גיברת עאלק כתבת". אני כבר דיברתי עם הבוס שלי לשעבר. אעדכן בהמשך.

אני פשוט אצרוך קומדיה מיצרן אחר.

מותר לספר בדיחות על הלקות שלי. מותר לספר בדיחות על הלקות של הבן שלי. אני בעצמי נהנה לספר בדיחות כאלה. אבל שימחה לאיד היא לא בדיחה כשם שקרב גלדיאטורים אינו ספורט. מי שנהנה לראות אנשים שוברים את הראש בתוכניות פיספוסים ודאי מאושר מצינור השופכין החדש של ידיעות אחרונות. (יש פיספוסים עם הומור אבל הם לא אלה שבהם המפספס סובל).

הכתבה ערה בעיקר למעמד העיתונאי בישראל.

עברו הזמנים בהם רוב האנשים בזו למי שיש לו מנת משכל נמוכה. כיום, רוב האנשים בזים למי שלמרות משכל תקין נשאר בור. למשל לעיתונאים שלא מבדילים בין מפגרים לאוטיסטים. אנשים היום בזים גם למי שמאשים נכים בנכותם וחושבים שלאדם יש סיבה להתבייש בזה שהוא מפגר. אין לאדם סיבה להתבייש במנת המשכל שלו. אף אחד לא בוחר את מנת המשכל של עצמו. מי שצריך להתבייש הוא מי ששכותב על דברים שהוא לא מבין בהם. מי שלא טרח ללמוד על הנושאים בהם הוא מטפל צריך להתבייש. מי שמעדיף להעסיק בורים כעיתונאים (ועל פי רוב בשכר רעב) במקום להעסיק את בוגרי החוג לעיתונות, צריך להתבייש. מי שמוציא מוסף לנוער שלא כותב בו אף עיתונאי בעל שם או בעל ותק או בעל השכלה, צריך להתבייש. מי שאצלו בעיתון, כל תפקיד הכתבות הוא למלא את השטח שבין הפרסומות צריך להתבייש. את מוסף ''הצינור'' יקראו מעט מאוד בני נוער. ילדים לא קונים כל זבל.

למעלה