אני בכלל לא מצליחה להבין איך כתבה כזאת עוברת
סינון של עורך עיתון. היות ועמדתי בראש עיתון גדול אין לי צל של מושג איזה כשל מקצועי נעשה פה. זה מטריף לי את החושים, ואני בהחלט מתכוונת לכתוב להנהלת העיתון. זהו לעג לרש , ושלא תבינוני לא נכון.... הרש היא הפוסטמה שכתבה את בליל השטויות המגובבות האלו. אני מנסה בכל דרך לשקול את מיליותי כרגע, כי אני חופשי נוטה להשתלח, ולמרות שיש מקום לעשות זאת בדיוק כעת , אני שומרת את עצבי למכתב שאכתוב, או בעצם אכתוב ואתקשר למי שצריך. מזמן לא הרגשתי הרגשת גועל שכזאת. מזמן לא פגשתי מישהו שמתיימר להיות פובליציסט והוא דביל , אוויל משריש ובעברית עדינה: דפוקקקקק..... איזו בורות, איזה רוע , איזה... טוב, אני חייבת לשמור את כעסי לטלפון ולמכתב. הקלות הבלתי נסבלת שבה כל אחד בעל אייקיו של חיידק בדיאטה וקצת קשרים מחליט שיש לו יכולת לכתוב ולפרסם את כתביו עולה לי על הנרווים קשות, וייתרה מכך, איפה הבקרה של העורך? איפה??? וזה שאני יודעת שלפני בקרת העורך יש שגרות בקרה נוספות, אז איך נוצר מקרה שכתבה אנטישמית שכזאת יצאה לדפוס??? אני באמת, אבל באמת לא מצליחה להבין. ליצור כתבה שמתיימרת להצחיק, {מעניין את מי, כי את הגבה השמאלית שלי היא אפילו לא הצליחה להזיז}, בידיעה ברורה שזהו הומור שבא על חשבון אוכלוסיה מיוחדת, ותוך כדי ה-"כתבה" היא גם מלגלגת על המושג עצמו: "אוכלוסיה של אנשים בעלי צרכים מיוחדים", אז זהו צחוק לאיד. ועל זה נותר לי לומר: בקרוב אצלך מאמי. אני מאחלת לך כפול ומכופל ומשולש ומרובע ומחומש ומשושה ומשובע ומתומן ו...כך הלאה מאמי..... אין סוף ילדים מיוחדים, מקסימים ,יפים והכי טובים ומוצלחים בעולם. מלוא הטנא ילדים מיוחדים. וזה דבר שמעולם לא איחלתי לאף אחד או אחת והאמת? אין לי בכלל נקיפות מצפון בשל כך... מה שאדם לא מבין בשכל הישר הוא מבין בלב, והיות ולה אין לב, הבת זונה הזאת תצטרך ללמוד מדרך הטבע. אוףףףף..... ממש בא לי לדפוק לה מכות. טוב, אני שותקת עכשיו. שומרת קריז לטלפון ולמכתב. מיכלי תודה שהערת אותי מתרדמת החורף שלי. אוהבת אותך.