כתבה קטנה על פולמן ב'גלריה'!

כתבה קטנה על פולמן ב'גלריה'!

יש איזכור מינורי לHDM. http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/838808.html ציטוט: [קרדיט ל"הארץ", כמובן] "פיליפ פולמן אולי זכה בלוטו כאשר מכר את זכויות ההסרטה של טרילוגיית "חומריו האפלים" לאולפני ניו ליין סינמה, אבל נראה כי הוא מתעניין יותר בקולנוע מאשר ברווחים. פולמן העניק את זכויות ההסרטה לספר מוקדם יותר שלו, "The Butterfly Tattoo", לחברה הולנדית עצמאית קטנה המקדמת מיזמים חינוכיים לצעירים. והוא עשה זאת ללא תשלום. דינמיק אנטרטיינמנט תעבד את הספר לסרט תמורת 10% מההכנסות העתידיות. הצילומים יתחילו כנראה באוגוסט. "

האבק

New member
כן, צריך להעלות את זה כבר לאתר...

אגב בסרטון האחרון של המכשפה - המתנדב הראשון שעלה למתקן הזה הוא ריאן, מנהל אתר HDM.org

האבק

New member
כן, זה ידוע אבל חסר הרבה מידע

החברה שקיבלו את זכויות ההסרטה לסרט הם חובבי 'חומריו האפלים' ואפילו משתתפים בפורומים של אתר BTTS ו- HDM.org. אחד הדברים היוצאים דופן בסרט הזה הוא שהוא הולך להיעשות בצורה של Open Source: את התסריט כל אחד יכול לכתוב ולהגיש למפיקים והם יבחרו את התסריט הנבחר. כל אחד יכול לבוא ולבקש להשתתף בסרט בתור ניצב, שחקן, צלם, תאורן, מאפרת וכו' בעקרון זה בסגנון הסרט "חומריו הבהירים" רק עם כסף, מאפרת, תאורן, מפיקים ובמאי
אבל שלנו ה-ר-ב-ה יותר שווה! אגב אתם יכולים לבקר באתר הסרט פה: http://www.tbtproject.com/

GO פולמן!

מנסיון, ככה הכי כיף לעשות סרט- בלי תקציב, בלי שחקנים עם שמות גדולים, אבל בסביבה נעימה וכיפית. זה באמת נשמע לי כמו חומריו האפלים רק עם קצת יותר תקציב XD יבורך פולמן על שהרשה להם לעשות את זה. ואני מחכה לסרט, אם הוא יגיע לארץ בכלל...

SNTD

New member
אני מקווה שאת התכוונת לחומריו

הבהירים עם יותר תקציב כי לחומריו האפלים יש די והותר!

yael ziv

New member
באמת כל הכבוד לפולמן

על ההתעניינות והמעורבות שלו בסרט, זה רק מעלה לי את הציפיות ממנו.

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gif

למרות שגם רולינג הייתה מעורבת בסרטי ה"פ- וכולנו ראינו מה יצא

SNTD

New member
אני מוחה!

רולינג הייתה מרוכזת בכסף שהיא קיבלה מזה ובהצלחה הקולנועית שתביא לה עוד כסף, כי אם היא אכן סיפור סינדרלה כמו שמסופר, מעקרת בית למליונרית, אני בהחלט מבין אותה. פולמן הוא איש כבוד, כמו שהוכיחו כאן בכתבות, הוא מתרכז בכסף, הוא מתרכז ביצירה, ועל זה אני מעריץ אותו, לא קל בכלל להפנות גב לכסף כשהיצירות שלך עומדות מול זה. לכן אני מלא ציפיות לקראת הסרט הבא, נראה אם צדקתי!

Fairywitch

New member
לא ללכלך על רולינג../images/Emo46.gif

היא לא הייתה מרוכזת בכסף
היה חשוב לה, למשל, שהשחקנים יהיו אנגלים. כך נתקענו עם רדקליף, כי השחקן שלמעשה קיבל את התפקיד היה אמריקאי. היא עשתה כמה טעויות, לדעתי, אבל להגיד שהיא מרוכזת בכסף זה ממש לא נכון. בטח לא בימינו כשהיא עשירה כקורח...

SNTD

New member
טוב, פעם הבאה אני פשוט אסתום את הפה

ואתיישב לי בפינה ואדבר עם התוכי שלי

Fairywitch

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo24.gif

נאאא, עדיין אוהבת אותך
פשוט רולינג. היא אלוהים וזה.

האבק

New member
אם רולינג היא אלוהים

אז פולמן הוא האבק. האבק יותר שווה

האבק

New member
טוב יש לי התוודות

אודי זה בעצם לא השם האמיתי שלי... שם הלידה שלי הוא בעצם פיליפ. שיניתי את השם שלי לאודי כדי שאוכל לסגוד לעצמי ומכרתי את שמי לאיזה זקן אנגלי בשם פולמן... התוכנית הייתה שהוא פשוט יתן את ההופעות בטלוויזיה וידבר עם הבית דפוס, אבל הוא גנב לי את כל העבודות ופרסם אותן... ואני נתקעתי עם השם אודי!

למעלה