כתבה קטנה על האלבום והסינגל הבא
ש שאקית New member 16/9/07 #3 איזה אורחים מאכזבים =\ כאילו מורן סבבה אלון שר איום ונורא וחסר קצת היפ הופ מחכה אש לדיסק =]
K kombinaizer New member 16/9/07 #5 נשמע מעניין ושאקית נראה לי שהשינוי ללא אורחים לעומת האלבומים הקודמים יעשה טוב לאלבום ובאמת יגבש את השאלה מי הם כלא 6 בתכלס. בכל מקרה מצפה לזה מאוד
נשמע מעניין ושאקית נראה לי שהשינוי ללא אורחים לעומת האלבומים הקודמים יעשה טוב לאלבום ובאמת יגבש את השאלה מי הם כלא 6 בתכלס. בכל מקרה מצפה לזה מאוד
ש שאקית New member 18/9/07 #8 חחח בוא נפתח רגע משהו נכון רק אומני ראפ אוהבים את אלון שר?.... הקהל המיועד שונא אותו... לא נורא העיקר האופי לא?
חחח בוא נפתח רגע משהו נכון רק אומני ראפ אוהבים את אלון שר?.... הקהל המיועד שונא אותו... לא נורא העיקר האופי לא?
K kombinaizer New member 18/9/07 #9 מבחינת קהל? הוא דווקא סבבה, בקורא לך הוא לא רע בכלל וגם בשיר עם שי 360 שכרגע אנלא זוכר איך קוראים לו.
מבחינת קהל? הוא דווקא סבבה, בקורא לך הוא לא רע בכלל וגם בשיר עם שי 360 שכרגע אנלא זוכר איך קוראים לו.
ש שאקית New member 18/9/07 #10 הוא סתמי. הוא לא גורם לך משהו מיוחד.. אין לו קול מיוחד.. סתם כזה שבא לכוכב נולד ונכנס ל50... לנבחרת הוא לא יגיע...
הוא סתמי. הוא לא גורם לך משהו מיוחד.. אין לו קול מיוחד.. סתם כזה שבא לכוכב נולד ונכנס ל50... לנבחרת הוא לא יגיע...
I ItsNotMe1 New member 18/9/07 #11 וכוכב נולד הוא איזשהו פרמטר לאמן טוב? בכוכב נולד היו כמה זמרים נחמדים אבל בתכלס זה לא אמת מידה לשום דבר. ובעניין הזה, אלון שר נחמד," קורא לך" הוא שיר טוב בלי קשר לאלון. מורן מבחינתי זה האמן שאני מצפה לו מבחינת האורחים באלבום.
וכוכב נולד הוא איזשהו פרמטר לאמן טוב? בכוכב נולד היו כמה זמרים נחמדים אבל בתכלס זה לא אמת מידה לשום דבר. ובעניין הזה, אלון שר נחמד," קורא לך" הוא שיר טוב בלי קשר לאלון. מורן מבחינתי זה האמן שאני מצפה לו מבחינת האורחים באלבום.
ש שאקית New member 18/9/07 #12 חחחח אוף נכון.... אבל באמת קורא לך שיר טוב בלי קשררררררררררררררררררררר לאלון!! אוף לא יפה לשנוא אותו רק רציתי לחלוק איתכם את אכזבתי
חחחח אוף נכון.... אבל באמת קורא לך שיר טוב בלי קשררררררררררררררררררררר לאלון!! אוף לא יפה לשנוא אותו רק רציתי לחלוק איתכם את אכזבתי