כתבה "רייטינג"- יוסי ורשת ג'

yo bo yo

New member
אין לנו מה להתעצבן יותר מדיי

ולצאת מפרופורציות , אם הם מכניסים שיר אחד בלבד השבוע לפלייליסט , הווה אומר דרשני! לא רק יוסי לא נכנס , הרבה נלחמים וטובים רוצים ולא יכולים, זה מונופול בלתי חדיר בעליל. אין מה להתעצבן יותר מדיי. חבל על העצבים אנחנו צעירים ולא רוצים להזקין עדיין.

yo bo yo

New member
יוסי עוד יאמר את דברו ויעקוף את

גלגל"צ איכשהוא, אם לא באלבום הזה אז באלבום הבא, אל נאמר ייאוש. כל החיים לפניו. לא לשכוח שאפילו מארק אנטוני פרץ בגיל מאוחר מאוד(לא שאני משווה את סדרי הגודל, אבל עדיין...)לפני שפרץ היה זמר מועדונים "זול" שאף אחד לא שם עליו קצוץ עד שהתמזל מזלו כששלח סקיצות שלו ללא הרף בסוף היה מישהו שכן הסב את תשומת ליבו. נדמה לי שהיה מעל 30 בפסקול הסרט זורו, אז מה אנחנו כל דבר מתבכיינים?צריך להיות חזקים , לא לחפור בעבר ולשאת עינינו אל העתיד לבוא. יוסי עוד יהיה ענק,ותפסיקו לשיר אם לא אם לא עכשיו אימתי? לא קלה היא לא קלה דרכינו אבל בסוף יבואו הימים הטובים, גזרו ושמרו!

i D a N 16

New member
אורלי../images/Emo45.gif

אני מסכים עם אורלי ב-100%. אני כבר את שלי אמרתי בקשר לתחנה הזאת הרבה פעמים. על "זה היה ביתי" של חבורת וונאבי (ע"ע כלא 6?..) ועוד איזו פאקצה סוג ב',הם יכלו לחרוש. למה? כי הם מזדהים עם המתנחלים בגוש קטיף (ציוניים עלק),רק כינור חסר בשיר לפני ששערותי יסתמרו ואפצח בבכי מרטיט. או לסירוגין את הברבי המקפצת,שהיכולות הווקליות שלה שוות ליכולות של העציץ שיש לי בכניסה לבית,העונה לשם 'רוני סופרסטר' הם יכלו להשמיע ללא הרף למה? על זה כבר אין לי תשובה,אולי כשאגלה למה לעזאזל היא "סופרסטאר" אוכל להשיב על זה. כל פרחול'ה שנייה מתקבלת לשם בזרועות פתוחות. איך יוסי אמר לי? "אולי אם הייתי משנה את שם המשפחה שלי מ'אזולאי' ל'שוורץ' היו משמעים אותי".

כן אבל...

שמעתי את השיר הזה של אפרת גוש, והתעצבנתי כמו של רתחתי מזמן. מי זאת הזמרת הגרועה הזאת??? כ"כ משעממת, רגילה, לא מיוחדת, סתם שיר, והיא נכנסה לפלייליסט. זה מאוד מרגיז אותי.

פעם ראשונה שראיתי תזמרת הזאתי

הדבר הראשון שעלה לי זה שאין לה מסרק בבית
וגם היא זמרת כ"כ משעממת ורגילה...האמת אני די שונאת מוזיקה ישראלית... כל השלמה ארצי האלה...סלחו לי,הם משעממים תחת! אז המילים לא רדודות,סו פאקינג ביג דיל?! צריך גם קול...מוזיקה טובה...לא רק מילים...אחרת זה שיעמום אחד גדול
אחח אין על מזרחית...המוזיקה הכי טובה שיש...עם נשמה....אולי המילים "רדודות" אבל המוזיקה והזמרים נפלאים (כמובן שגם יש זמרים גרועים,זה אין ספק)
נ.ב. אין לי משהו אישי נגד ארצי,אבל הוא רק דוגמא אחת מבין כל מה שיש בשוק המוזיקה הישראלית-אישית לא אוהבת את ארצי...ולא את חבריו.. ועידן-לדעתי זה לא קשור..חוץ מזה שלדעתי אזולאי זה הרבה יותר יפה משוורץ

למעלה