כתבה שהתפרסמה.. חשוב ביותר!!

סטפני

New member
כתבה שהתפרסמה.. חשוב ביותר!!

אני כמו כל אחד מכם שנמצא פה מתה ומאוהבת באמיר פיי גוטמן אבל התפרסמה אתמול כתבה טנה בעיתון "24 שעות" שמגיע לזמר שהוא אליל הבנות במיל מזל טוב שהוא יוצא מהארון לרגל יציאת הדיסק שלו ולאחר שיגמאו חלטורות חנוכה.. אני לא יודעת יש רחשבתי אמיר שהוא היחיד שמוציא דיסק לאחר חנוכה וכל הרמזים מכוונים עליו.. אני מתמה עליו ואני ימשיך לאהוב אותו גם אם זה יהיה נכון אבל רק שציתי לשמוע את דעתכם..

אל תשכחי שיש עוד זמר

שמוציא דיסק אחרי חנוכה וגם הוא מחלטר בחנוכה השנה ותמיד שמתכוונים לאמיר בכל כתבה בכל נושא כותבים "הזמר שחקן אמיר פיי גוטמן"כי אמיר הוא גם שחקן וגם זמר.ולמי שאני מתכוונת ההגדרה שלו היא זמר בלבד.וגם אם הכוונה היא לאמיר זה לא אכפת לי אני אוהב את אמיר באש ובמים ובכל מצב ולא אכפת לי שום דבר חוץ מזה שהוא יהיה מאושר ושהוא תמיד יחייך ושיהיה לו טוב זה הדבר היחיד שמעניין אותי.למרות שאני חושבת שמדובר בזמר אחר לגמרי ואני גם לא היחידה שחושבת ככה.ולכי תדעי אולי זו סתם רכילות דבילית שהומצאה בשביל למלא את הדף.

aMiRi GiRl

New member
דבר מאד חשוב

גם אם זה אמיר אנחנו רק נוכל לאחל לו בהצלחה בחייו האיישים ולא להתעסק בהם יותר מדיי. זה בחירה שלו ושיהיה לו המון בהצלחה!! כי הוא בנאדם מדהים ומגיע לו הטוב ביותר!!!

shnu00zel

New member
לי נראה שזה סקעת... לא? חחח

כי ידוע שהוא הומו, רק זה עוד לא רשמי חחחח

omri120

New member
מדובר באליל נערות במי'ל!!!!

וממקור ראשון אני יודע שמדובר באמיר. אז לא לערב את סקעת. כי הוא לא קשור לזה. וזה הרי ידוע שאמיר הוא גיי. לא היה צריך את הריאיון הזה בעוד חודש כדי לדעת זאת. בהצלחה

omri120

New member
אנחנו מדינה חופשית! מדוע לכעוס?

כדאי שתפנימי את העובדה הזו מתוקה. בעוד פחות מחודש זה כבר יהיה נחלת הכלל מאמי. אז תהיי פחות עצבנית מתוקה

aMiRi GiRl

New member
אני לא כוסעת

אבל בגלל שזו גם מדינה דמוקרטית לדעתי כדאי מאד לשמור על פרטיות של אנשים אחרים.... ! תודה ויום טוב!

אוו שוב פעם אתה!!!!

עשית קמאבק יפה יפה.לך יש איזו שהיא שינאה לא ברורה לאמיר או יותר נכון היא ברורה בהחלט אתה סתם קנאי עלוב.כן כן אתה יודע ממקור ראשון פחחחחחחחחח היית מת עוד אחד ש"יודע הכל"תעשה לי טובה ולך תמצא לך חיים.תפסיק כבר לכתוב פה יקנאי כי לפני חודש גם נכנסת לפה וכתבת שטויות בטונות שמראות שאתה סתם בחור ממורמר שאין לו כלום בחיים חוץ מלקנא באחרים שהם מוצלחים ולא עלובים כמוך.

avitalgirl

New member
הכל כבר ידוע

גם אמיר גם סקעת וגם רבים וטובים מהאומנים שאנחנו אוהבים הם גייז ואין מה לעשות מזה סיפור. אנחנו צריכים לתמוך באמיר ולהראות לו שאנחנו איתו בגלל שהוא בן אדם מדהים (באמת יוצא דופן מכל האומנים הוא באמת בן אדם קודם כל)וחוץ מזה שהוא עושה לנו שמח כבר 10 שנים!!!! אז עם מי הוא מבלה בלילות זה לא חשוב העיקר שתהיה לו אהבה ושהוא יהיה מאושר. תמשיכו לכתוב פה הודעות תמיכה בו כדי שידע שאנחנו איתו ושלא יפחד מכלום!

omri120

New member
בוודאי.אני מסכים איתך

אמיר---בהצלחה .יישר כוח. וכל הכבוד על הבחירה. כשסקעת יחליט גם לצאת---נחזק אותו גם כן. אגב!! אני סטרייט לחלוטין!

aMiRi GiRl

New member
לדעתי אפשר להפסיק את כל המריבה

הדבילית הזו ! כל אחד יכול לומר מה שבא לו ולא צריך להגרר למריבות. ואם אמיר גיי אלה החיים שלו וכמו שאמרו פה - אפשר רק לאחל לו בהצלחה ושיהיו לו חיים מאושרים ! ואפשר רק לתמוך בו!

אבל הקטע של הomri120 הזה

זה שהוא כל פעם נכנס ומשמיץ אותו כמו לדוגמא הוא נכנס לכאן לפני פחות מחודש וכתב שאמיר זקן וצריך לפרוש כי הוא עושה צחוק מעצמו להופיע במופעי חנוכה.הomri120 הזה פשוט דביל חסר מוח וכל יום הוא נכנס לפורומים ומשמיץ כל פעם אמן אחר(לדוגמא הקישור שהעלתי מהודעה הקודמת). צריך לחסום את omri120 הזה מתפוז אנשים בכלל.

aMiRi GiRl

New member
זה שהוא נכנס לפני פחות מחודש

והשמיץ את אמיר בכך שהוא אמר שהוא זקן מדי וכד' זה באמת לא היה בסדר ואני את דעתי על זה אמרתי כבר. המסקנה שלי היא שכל דבר צריך לבדוק לחוד . זה הכל.

טוב אני סוגרת את הויכוח

הזה בזה שאני אומרת שלא מעניין אותי שום דבר ואני לא מחשבנת לאף אחד שמשמיץ, אני אוהבת את אמיר הכי בעולם ואני תמיד אוהב אותו והעריץ והעריך אותו תמיד!!!!!וכל הקנאים יכולים אך ורק לקפוץ ולקפץ ולקפץ ולקפץ
.........הכי חשוב זה האופי של הבן אדם שאצל אמיר האופי שלו במילה אחת מושלם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

aMiRi GiRl

New member
יופי... אני שמחה שזה נסגר!

כל אחד יכול לומר פה את דעתו רק לא לפתוח ויכוחים מיותרים. העיקר שאת יודעת מי זה אמיר וזהו :)

אני יודעת מי זה אמיר!!!!!

אמיר הוא בן אדם מקסים מתוק ונשמה טובה,חתיך ומוכשר במיוחד!!!!!! ואני אוהבת אותו והוא מאוד מאוד יקר לליבי

aMiRi GiRl

New member
יופי! ככה זה צריך להיות!

את לא צכה להוכיח לאפחד מי זה אמיר. העיקר שאת יודעת מי זה. וזהו.. הדיון נסגר.

למעלה