כתבה שחשבתי שתעניין אתכם

Elle992

New member
כתבה שחשבתי שתעניין אתכם

http://e.walla.co.il/?w=/269/2650150

ראיתי את הכותרת שלה בראש החדשות בוואלה ואמרתי לעצמי "וואלה, זה מתאים לפורום. תעלי את זה"

קראתי את הכתבה והאמת שאין לי דעה, לא ביזו אותנו שם וגם לא החמיאו לנו
אבל סך הכל הייתי מרוצה מכך שלא שמו אותנו באור שלילי אבל גם לא חיובי,זה די באמצע אבל אצלי הכי חשוב שלא ישימו באור שלילי כי זה לא ככה באמת.

הכי שמחתי לראות את יניב במשוואה שלהם! הוא כזה חמוד וממש הצלחתי לאהוב אותו כי גם הוא יפה ועדין וחמוד ומתחשב וגם כי הוא במצבנו וגם כי......הוא שקט ולא פרובקטיבי

אז למי שבא לו מוזמן לקרוא ולומר את דעתו/לא דעתו

AlanSmith

New member
רפרפתי קצרה, ולא קראתי הכל אבל לדעתי כן מסתכם

שם שכל אחד זכותו לעשות מה שהוא רוצה מבחינה מינית, ואין משהו שנחשב יותר טוב או פחות טוב. ואני ממש מסכים עם זה.

אצלי אני לא חושב שהיה לי דחף להיות מיוחד, הייתי מת להיות כמו כולם באמת אבל לצערי אין לי ברירה. אם הייתה לי אפשרות הייתי מעדיף להיות נורמלי (למרות שעדיין לא הצלחתי להבין מה זה אומר נורמלי). אין לי שום רצון לבדל את עצמי מהסביבה.

Elle992

New member
בדיוק ככה אני חושבת,

שכל מצב הוא עומד בפני עצמו ולא יותר טוב או פחות טוב, אני גם לא חושבת שבתולים זה אנשים מיוחדים ולא בתולים זה אנשים נחותים וכד', אני בכלל לא עושה השוואות כאלה כי בנאדם נמדד על פי התכונות והאופי והאישיות שלו ולא על פי סטטוס מיני שולי.

Grey Wind

New member
הנה לא דעתי

חיפשתי האם יציגו בכתבה את הצד השלילי של העניין אפילו במעט. ולא הציגו, אולי כי זה ערוץ בידור, כי זה כתבה שיווקית. הם רוצים למכור משהו. לפעמים מוכרים סקס, לפעמים מוכרים היעדר סקס. BOTTOM LINE אם חושבים על זה, זה התעסקות בסקס בין כה וכה. same same.

הם כותבים דברים כמו שהעניין הוא "אופנת נגד" או שבעידן הפוסט מודרני"סקס הפך להיות הרבה פחות חשוב לנו" ו ש"שגברים מרגישים היום הרבה יותר בנוח להתוודות בחוסר ניסיון מיני". כאילו אוקי נחמד להיות חיוביים אבל לא הגזימו? זה לא נשמע מייצג את המציאות ואת הפורום הזה שמתעסק לא מעט בקשיים לא קלים.

ובצדק, כי לסקס תמיד יהיה אותו חלק בדיוק בחיים של האדם. הרי אין שום אופנה, אופנה זה רעיון של חברות שרוצות למכור בגדים וסדרות טלויזיה ולכן חייבות לגוון. פעם הכוכב הוא גבר גבר, פעם היא לסבית, פעם הוא בתול.

אבל תקנו אותי אם אני טועה, יש מצב שאני סתם אוהב לבקר ומחפש ממה להתעצבן. אבל זה לא מעצבן לצבוע הכל בורוד כאילו חוסר ניסיון מיני הוא תמיד בחירה, ולהתעלם מזה שזאת בעיה חברתית?

AlanSmith

New member
חוסר ניסיון זה לא בעיה חברתית. אם כי אני

מסכים שבעיה חברתית עלולה להוביל לחוסר ניסיון. בכל זאת בהרבה מאוד מקרים החוסר ניסיון זה עניין של בחירה.

Saladin

New member
לא יכול לומר שהזדהיתי עם הכתבה.

ובטח שאני לא מסכים עם האמירה שמין הפך להיות חלק פחות חשוב מחיינו ומהרושם שעולה מהכתבה כאילו היעדר מין נובע בד"כ מבחירה. יחד עם זאת יש משהו לדעתי באמירה של אחת הפסיכולוגיות שכולם רוצים לבדל את עצמם ולהיות מיוחדים וחוסר הניסיון הפך להיות מין עוד דגל שמונף היום בגאווה יחסית לצד דגלים נוספים.

למעלה