כתבה שלי במעריב על UFC 143. קיראו קיראו..

dbt1

New member
אתה יכול לתת קישור

לראיון שבו GSP אומר את מה שאתה מייחס לו (על דיאז והמעלית וכל זה).

dbt1

New member
תודה.

אכן ציטטת את GSP במדויק, אבל אני לא יודע אם אני מסכים עם המסקנה שלך: אני לא חושב שGSP מפחד. אני מאמין שהוא לא רוצה לריב מחוץ לאוקטגון והוא בעצמו אמר שהוא לא אוהב עימותים, (גם אם מדובר בנכה על כיסא גלגלים: http://www.youtube.com/watch?v=HOb8qBzYSzM מתחיל בערך ב8:00 דקות) אבל אני לא חושב שהוא מפחד. יש הרבה סיבות, פרט לפחד, לא לרצות לריב עם קבוצה של אנשים באמצע הרחוב. באופן כללי, אני חושב שלוחמי MMA לא פוחדים ללכת מכות או מתחמקים מהיריבים שלהם בתדירות שבה חובבי MMA אוהבים להאשים אותם בנ"ל.

udi102

New member
אחינו GSP אומר חד וחלק

שהוא היה רב עם דיאז ברחוב רק לשם הגנה עצמית ,פשוט בנאדם משכמו ומעלה ,שגריר אמיתי של הספורט ! GSP לא רב ברחוב כי מאמין שזה לא פותר בעיות ,הוא נלחם רק לשם הגנה עצמית וזאת המטרה של כל אומנות לחימה מחוץ לזירה לשם הגנה עצמית ! תאמין לי שGSP לא מפחד לא מדיאז ולא מאף לוחם ואני מחכה כבר לרגע שGSP יעלה לקרב מול דיאז בזירה ונראה מי מפחד . זה מזכיר לי שפן אמר שהוא יגרום לGSP לפרוש לפני הקרב השני שלהם בUFC 94 וראינו מה קרה באותו קרב אחר כך ....

Vizmo

New member
שפיץ ! ממש אוהב ת'כתיבה שלך...

בלי בולשיט ולעניין. כמו לשבת עם חבר על בירה ולשמוע דעתו. כל הכבוד !

יופי של כתבה

כתבה מושקעת וטובה

אני משער שאתה יודע את זה אבל תראה כמה תאוצה הUFC צובר במדיה בארץ והרוב בזכות אגו טוטאל. זה כאילו הם זרעו את הזרעים ונעלמו כשהפירות התחילו להבשיל. אין לי מושג איפה המו"מ עומד אבל אני מאמין שהשידורים היום שווים הרבה יותר מכמה שהם עלו עד עכשיו לערוץ. אם אני מבין נכון אז אגו וערוץ הספורט שייכים לאותם בעלים אז לדעתי היה יכול להיות ממש טוב אם נגיד כל הUFN למיניהם היו משודרים בערוץ הספורט עם פרסומת לשידורים בערוץ אגו. (דומה לדרך שבה הUFC גדיל את מס' קניות הPPV).

fatut7

New member
תודה ולא הם לא אותם בעלים .

אגו טוטאל זה ענני תקשורת, ומיילן טנזר. ולגבי המשא ומתן , מה אני יגיד לך. דברים הם דינמיים ואני יקווה שבטווח הארוך יהיה בסדר.

udi102

New member
סליחה בטעות אבל מה שהתכוונתי זה

כתבה עלובה מבחינתי ואת זה אני אומר כדי לא לפגוע בך ,להוציא את GSP פחדן (מה שהוא לא ) ולבלבל את המוח שהספורט זה מכות ,אם ככה אתה רוצה למשוך צופים לספורט זה פשוט עלוב .... פרשתי באמצע לא יכולתי להחזיק יותר עם השטויות האלה ,GSP מפחד לרדת במעלית ? באמת זה לא נאמר בשום סוג של הומור ולוחם כמו GSP שיש לא קלאסה לא צריך להכנס לקרב אגרוף או משהו , הוא מנטרל את היריב ככה שהיריב לא יכול לפגוע בו ! מה יותר טוב מזה ?? GSP גרם לפן לפרוש באמצע קרב את זה שכחת להזכיר ! GSP אחד משלושת הלוחמים הטובים בעולם ? מי נמצא מעליו שאני יבין ? רקדן אחד ? הבנאדם נלחם בכל התותחים של הWW וניצח בצורה ברורה תוך שהוא מפסיד סיבוב בודד בכל קרבות ההגנה שלו על התואר ! גם סילבה לא יכול להשתוות לזה ! הזלזול הזה בGSP מעורר בי חלחלה (אני אומנם אומר שסילבה לא הטופ P4P אבל אני מעולם לא אמרתי שהוא מפחד לרדת במעלית או דברים אחרים ,אני מעולם לא התכחשתי לעובדה שהוא השליט הבלעדי של הMW ,התייחסתי רק לכך שהמחלקה חלשה ברמות ושהיריבים שלו פשוט לא ברמה כמו במחלקות האחרות ). GSP כותש את היריבים שלו על הקרקע ומנסה להכניע הוא לא מבצע LNP . אז היה לו קרב אחד די חלש מול שילדס שבו הוא ניצח לוחם שלא נוצח לא יודע כמה קרבות וכמובן אחרי שGSP ניצח אותו הוא פרץ את הסכר . ההתלבות מהשניים שהולכים להלחם היא לא מובנת לי עד כמה שאני מחזיק מקונדיט הוא לא פגש במתאבק על של המחלקה (דונג יון קים לא נחשב ) ואומנם הוא ניצח בצורה מרהיבה כמה וכמה לוחמים אבל הוא לא טופ 5 במחלקה וגם לא דיאז שאומנם ניצח את דיילי אבל דיילי יפסיד והפסיד לכל מתאבק טוב שפגש .... אתה אומר שמתאבקים משתלטים על הספורט ולוקחים החלטות ,ואני אומר אם יש להם יכולת כזאת לנטרל את הסטרייקר או כל מי שנלחם מולם ולנצח למה שלא יעשו את זה ? למה להסתכן ? מה זה קרב רחוב ? תאמין לי שגם אם אתה נתקל בקרב רחוב מול כל ערס שלו יהיה אתה תנסה לקחת אותו לקרקע ולנצח שם אתה מנטרל אותו והוא לא יבין כלום ,האבקות זה נשק וכשהוא משולב עם BJJ הוא הכי קטלני שיש . משעמם ? לא עבורי ולא עבור מיליוני צופים אחרים . בהודעה הזאת אני ממש לא בא לפגוע בך זאת דעתי האישית אבל הכתבה פשוט עלובה מבחינתי

udi102

New member
איפה GSP אומר שהוא מפחד ??????

“I don’t truly hate him as a person. I don’t know that he is a bad guy, but I hate what he brings to the sport with the disrespect and the unprofessional things he says and does. It is sort of a professional hatred. He has been nothing but disrespectful and arrogant towards me. During UFC 137 (week) I felt like I had to walk around Las Vegas with my fists ready (to punch Diaz) because every time I came across him he wanted to fight there and then. Every time the elevator opened (in the hotel) I needed to be ready to fight in case he stepped in. I was on edge all week. This guy is crazy. הוא אומר שהוא צריך להיות מוכן כי דיאז פרחח ורוצה לריב בכל חור זה רק מראה שדיאז הוא בכלל לא לוחם MMA אלא סתם בריון מהרחוב שאני שונא עכשיו הרבה יותר משאני לא סובל את אוונס ושאני כביכול שונא את סילבה (שזה לא נכון אני פשוט לא מעריך אותו כמו שאר האנשים)

BT24

New member
חלאס כבר עם הליכלוכים על GSP!

ועוד דאגת להוציא לחלוטין מהקונטקסט את ההערות של GSP בנוגע למלון והירידה במעלית. אתה באמת חושב ש-GSP מפחד להילחם בדיאז? ועוד שהוא זייף פציעה בשביל להימנע מזה? כתבה מלכלכת ומעצבנת, ואני אומר את זה בצער רב.

udi102

New member

אני מנסה להשאר גרוע כמה שאני יכול, אבל הרבה כאן מלקקים במקום לומר את האמת בפנים ,הכתבה היא לא לרוחי וזה בלשון המעטה .

BeniTaz

New member
כולה כתבה.. תירגע כבר

אפילו אלון לא ממש מאמין למה שהוא כתב.. אבל מכיר את המשפט "המטרה מקדשת את האמצעים"? כתבות מהסוג הזה מושכות יותר את העין וגורמות ליותר תגובות. להצליח לכתוב MMA ב-YNET או NRG זה לא משהו מובן מאליו וצריך לעבור כמה מדורי גיהנום עבור זה. וכמו שאמרתי בעצמי פעם.. כשאתה רוצה להעביר מסר או נרטיב, צריך גם לדעת להקצין מעט.. בכל אופן, אתה יכול לומר שאתה לא מסכים. אבל אני חושב שסגנון הכתיבה מעולה.. אני מעדיף אלף כתבות כאלו על פני כתבות MMA של כתבים עילגים שלא מבינים מה הם כותבים ומשבחים את GSP בלי הרף. קצת פרופורציות... בכל זאת, GSP ימשיך לנצח לא משנה מה.. נראה לי שזאת הנקמה הכי טובה.

udi102

New member
אני לא מסכים ....

אני בהחלט מאמין שאלון מאמין במה שהוא כותב ואם הוא לא מאמין זה חמור מאוד ,אם מה שמעניין אותך זה לכלוך והוצאתם דברים מהקשרם שיבושם לך ,אותי זה הגעיל ,אני לא משבח לוחמים ובפרט את GSP אבל אי אפשר לרכוש צופים ע"י רפש לפחות זה לא מה שאני מאמין בו . לפני לא הרבה זמן אנשים כאן גינו חריפות את אותו מאמן שנלחם ,כניע ולא שיחרר את אותו בחור שבא להתגרות בו במכון שלו , איפה אותם אנשים שכשכתב ,שדרן ,ומגיש אומר שבעצם אומר שהספורט זה מכות ושGSP שטוען שאלימות לא פותרת כלום ומנסה להמנע מכל מצב של מכות ברחוב אלא משתמש בידע שלו אך ורק להגנה עצמית ,אותו מגיש קורא לאותו לוחם פחדן ?! אז אם אותו מאמן ,רועי לצורך העניין (שחטף כאן חיצים מכל עבר) היה מסרב להלחם מול אותו אדם מהרחוב שאדגר אותו גם הוא היה פחדן ??? וכשהוא נלחם אז אמרו שהוא לא בסדר ? לא ? (דרך אגב אין לי קשר לאותו מאמן אבל אני לטובתו בעניין) לטעמי זה צביעות ופחדנות לא לומר את האמת , כמה שזה נראה שאני נגד אלון אני ממש לא ,אבל קצת כבוד ללוחם שנמצא ומבין בספורט קצת יותר מאיתנו....

BeniTaz

New member
תשמע

אולי אני טועה וצריך לקרוא את הכתבה שוב.. אבל ההשוואות שלך פשוט לא מדויקות.. כל הכתבה הזאת היא חצי הומוריסטית וכך צריך להתייחס אליה. אתה גם מבקר את הרצינות במערכונים של ארץ נהדרת או שאתה מבין שנכתבו עם קריצה? מה שרועי פרץ עשה, לא היה הומור וגם לא בידור.. לדחוף לכל מקום "צביעות ופחדנות" הפך להיות כבר צבוע ופחדני.. דיי חאלאס.. בוא נקשר עכשיו צביעות ופחדנות של אנשים בפורום שאשמים גם במה שקורה בסוריה או במשחק כדורגל במצרים.

udi102

New member
אני לא חושב שהכתבה היתה הומוריסטית

אבל נסכים שלא להסכים בסה"כ הכוונה בכתבות כאלו היא ליצור מודעות גבוהה יותר לספורט ,אולי היא תצליח ואולי לא ,רק לפני כמה ימים נכנסתי לדיון האם הספורט אלים יותר מכדורגל ,למרות שאנו לא רוצים ליצור רושם כזה אבל אלה העובדות ,לקרוא לMMA מכות לא בטוח יביאו קהל שמתעניין באומנויות לחימה .... מכאן אני באמת יכול להכנס לדיון מעמיק אבל בוא נשאיר את זה בצד לתקופה הקרובה יש לי עומס גם ככה בלימודים חח

BeniTaz

New member
אתה חייב להתחיל לשים דברים על דיוקם

אני יכול להסכים איתך, MMA זה לא ספורט קל, כנראה הספורט הכי קשה וקשוח, ב-MMA יש הרבה פציעות.. רק באימונים הייתי אומר שחמישית או שישית מהלוחמים נפצעים אבל.. אלימות זה עניין תפיסתי וקודם כל בכוונה תחילה. אם אתה קורא ל-MMA אלימות זוהי בעיה שלך.. אני מנסה לשווק את ה-MMA בקרב מכריי גם ככלי חינוכי מעבר לספורט קשוח. כזה שניתן לקחת את האגרסיות והאגרסיביות שבספורט ולנתב אותם לזירת האימונים ולא לזירת הרחוב. כשאתה מתאמן באיגרוף תאילנדי אתה לא הולך מכות.. אתה מתאמן. גם אם יש דם וגם אם מישהו נפצע.. לא ניכנס למונחים מהמילון, אבל אלימות זה משהו מכוון בלבד לפגיעה -> כלומר.. כדי להפשיט לך את הנושא, אתה לא יכול להאשים מישהו ברצח אם לא הוכחת שהוא ניסה לרצוח בכוונה תחילה (באדם נורמטיבי -> מניע). לכן קרב MMA זאת לא אלימות.. קודם כל זה ספורט (ביטחון עצמי, משמעת, כושר וכו'..). אין בעיה.. אני יכול לשבת איתך על זה שעות. אבל אני חייב לומר לך.. זה א' ב' של הבנת העולם ועוד יותר עבור מישהו שתומך ב-MMA. כי אני ממש ממש לא בנאדם אלים או מעודד אלימות. אלא ההיפך.. אתה גם תבין את זה בסוף, נקווה שזה יקרה מוקדם יותר :) רק אל תגיד לאנשים ש-MMA זאת אלימות.

udi102

New member
איפה רשמתי שMMA זאת אלימות ?

אמרתי שMMA זה ספורט אלים יותר מכדורגל ויותר מכל ספורט אחר ,אבל ממש לא אמרתי שMMA זאת אלימות יש הבדל גדול בין הדברים . אלון טען וחזר שMMA ומה והקרב שהולך להתקיים לפנות בוקר זה מכות ,מה זה מוסיף ? למי ? לספורט ? בטח שלא . דבר נוסף היא העובדה שהוא טען שGSP פחדן כשאין לכך שום ביסוס ובעצם הוא טען שלוחם שלא משתמש בידע וביכולות שלו באומנויות לחימה מחוץ לזירה הוא פחדן חד וחלק ,אין לי בעיה בהבנת הנקרא . בשורה התחתונה הכתבה לא מציגה את הדרך שבה הייתי רוצה שהספורט הזה יתקדם כפי שאתה אומר לנסות לווסת את הMMA למקום חינוכי זאת המטרה ,אף אחד לא טען שזה קל ופשוט אבל לכל אחד יש משהו שהוא מעוניין להקדיש את חייו למענו ,במקרה שלך זה דבר מועיל לטובת הכלל וכל הכבוד על זה .

למעלה