כתבה שלי בnrg בבקשה כנסו לפרגן :)

fatut7

New member
כתבה שלי בnrg בבקשה כנסו לפרגן :)

זקס, אתה פטור... הנה

k i m k h y

New member

fatut7

New member
שיט, חירום. אין תגובות שם בכלל בבקשה כנסו!

מעריב חייבים לראות שיש ביקוש לעניין . יש מאה חברים פה בערך, בבקשה תראו נוכחות שם בטוקבקים. וגם תשלחו לחברים כדי שתהיה תנועה. זקס אתה לא פטור

k i m k h y

New member
כנראה שמנגנון אישור התגובות עייף כמו NRG...

דווקא הגבתי, טרם עלה לאוויר....

זקס11

New member
נשמה, יש כמה תיקונים

אבל אני לא אכנס לזה. בכל מקרה, קבל ח. ח. על השאלה. זה התפקיד שלך לשאול שאלות, ולא ללקק ללוחם את התחת.

danielmo1

New member
תגובה מספר 2, הנני

כתבה מצויינת ד"א, אוהב את ההומור הציני שמצליח להעביר סיפור בהרגשה מעניינת

elvis18

New member
אוברים סיפק בעיקר -

תירוצים ... בוהן שבורה ,צלע שבורה ,וורדום ככה וורדום ככה ,אבל הוא שכח לספר שבסיבוב השלישי וורדום גם עמד איתו , ואוברים אפילו חטף קצת בעמידה(ששמה היתרון הגדול שלו) , למה הוא לא יכול להודות שההופעה מול וורדום הייתה מחורבנת ? שיגיד את האמת ...שיפסיק לתרץ ולבלבל במוח היום בלילה נראה מה שווה אוברים (שהיום אני מקווה הוא לא פצוע בבוהן ,לא שבורה הצלע )והאם כל מה שנזקף לזכותו עומד מול ג'ייאנט לסנר שחוזר משנת שבתון עקב בעיית דיברטיקולוס או משהו כזה ...

זקס11

New member
כמה תיקונים

1. דיינה וויט היה מאמן אירובי 2. אוברים לא פרש בגלל פציעה מסתורית. הוא פשוט לא הסכים להלחם חודשיים אחרי קרב עם פציעה קלה. להזכירך, אחרי הקרב עם ביגפוט, קורמייה היה עם יד שבורה. אני די בטוח שגם הוא לא היה מוכן להלחם חודשיים לאחר מכן. 3. אוברים לא היה אמור להלחם נגד קורמייה, אלא נגד ביגפוט, וקורמייה היה המחליף (כאן עשית פאשלה של טירון). 4. סמים- יש מבחן אחיד לבדיקת סמים, ואוברים עבר אותו. הרצון לדרוש מבחני סמים שונים מאוברים גובל בצביעות. ודרך אגב, אני באופן אישי בעד החמרה כללית במבדקי הסמים.

kontanta

New member
שים לינק בקבוצה

של ״מכון איתן״ בפייסבוק. יהיה לך לפחות מאה כניסות משם...

למעלה