כתבה שלי על ביות מלא ב-YNET

ו-OT לעצמי... מה שקרה לנו אתמול...

זה שראינו דופק.
כן כן, כזה...
תיקוול'ה בדרך...
(ו - יא וורדי - היא הולכת לצאת לי מהנרתיק ?!
)

swann

New member
איזה חדשות!! בשעה טובה זהר

תמיד מרגש לראות
הריון עגול ארוך ומשעמם

ס ו ל ה

New member
ככה מודיעים? תת ביי שי! מזל טוב!

איזה כייף שיהיה הריון קל ונעים.

עופריקה

New member
קולולוווו!!!

זהרינה בהצלחה ושפע איחולים! כמה משמח. שנה טובה ומופלאה

mise

New member
../images/Emo65.gif איזה יופי!!!

בשעה טובה, כמה משמח! באיזה שבוע את?

debby12

New member
מנהל
יההה - מזל טוב. איזה יופי!

תזכירי לי - היא תהיה השלישית שלך? (או הרביעית?). כיף של חדשות לשנה החדשה. מאחלת הריון רגוע. את מתכננת לידת בית?

תיקוול'ה, כפרה עליה, היא מס' 3

שלנו, ב"ה...
אם אני מתכננת לידת בית...? לא יודעת. אני חושבת שאני (שוב) אצא ביזארית לגמרי, ואהיה יולדת הבית הראשונה (נדמה לי) שבלידה הבאה שוקלת את צעדיה ולא יודעת בוודאות שהלידה תהיה בבית. למרות שכמובן כבר הודעתי למיילדת שלי, ביום שהיה לי פס בבדיקה... (זה היה גם היומולדת שלי...
) וגם עוד אין לי רופא לליווי ההריון, את האולטרסאונד לראות דופק עשיתי "על הדרך" - קפצתי להלל יפה ופרופ' חלק יקירי הכניס מתמר ואמר "בשעה טובה"...
בקיצור.............. אני בעיקר עסוקה בלהיות המומה מעצם ההריון, שתפס אותנו ממש בהפתעה, ועוד יותר המומה מהמחשבה שהולכת לצאת לי תינוקת מהנרתיק, שוב, רחמנא ליצלן.

debby12

New member
מנהל
לא ביזארית - אבל בהחלט ייחודית

טוב, לפחות את יכולה להיות בטוחה שתקבלי יחס VIP לחלוטין מכוח קשרייך בבי"ח וגם העובדה שיש לך את הכוח להשמיץ אותם באופן אפקטיבי אם הם ירגיזו אותך (באתר שלך, או אפילו ב YNET
) פרופ' חלק דנן עשה עלי רושם חיובי פעמיים - גם בתגובה על הלידות בית, וגם בעמדה הפרו-ביות-מלא שלו. הוא באמת בסדר כמו שהוא "נשמע" בציטוט?

בשעה טובה!

הבוקר ראיתי את החתימה שלך, וחשבתי האם זה רמז למשהו (ה"בינתיים") והנה מסתבר שכן! איזה יופי! מאחלת לך שההריון יהיה תקין, ארוך במידה, משעמם מבחינה רפואית ונפלא מבחינה רגשית ובעיקר, שהיכן שלא תלדי, שיהיה מדובר בלידה נפלאה וטובה. שימחת אותי מאוד!

Manty

New member
חדשות מעולות!!!

ובת! איזה כיף
אבל דיר באלאק לא בבית. מה ז'תומרת??? אין אישור! מגיעה לך חוויה מתקנת ללידה האחרונה שלך. תני את זה לעצמך! סוף ההטפה
תעשי מה שמרגיש לך נכון
אנחנו פה בשבילך. הריון נפלא מנטי

למעלה