כתבה שמשבחת כמו שצריך את האו.סי!

GaloshiT

New member
כתבה שמשבחת כמו שצריך את האו.סי!

מצטערת אם כבר שמו.. תרדו למטה יהיה כתוב... וכמו שהיא אמרה: "דרמת הנעורים הטובה ביותר בכל הזמנים"

ToTos KiD

New member
נצל"ש שלום רב!

אני, כמו שודאי הבנתם, חדשה! לא נחשפתי אל התוכנית דרך ערוציה האיכותיים של YES ולא דרך השידור אכול הפירסומות של ערוץ 2, לא ולא. מדף הDVD הוא שקידם את המפגש ביני לבין הסדרה הכיפית והשובה הזו! בינתיים ראיתי כ-10 פרקים בעונה הראשונה, וכמובן ששמחתי מאוד לגלות שיש פורום שיוחד לסדרה! שאלה קטנה לי, כבר על ההתחלה
- קראתי את הכתבה המבדחת של סמדר שילוני בYNET, וכאמור, אין לי מושג מה קורה בעלילה לאחר הפרק ה-10 של העונה הראשונה (אך אני חובבת ספוילרים), ולאחר קריאת הכתבה, אני חייבת לשאול (ואולי אף להזדעק!)- ---אולי שאלה שאיכשהו מרמזת על ספוילר למטה-- יהיה משהו בין לוק וג'ולי?!?!?!?!?!?!? ("[מריסה]...גילתה שאמא שלה עשתה את האקס שלה..." אוי ווי, כבר מההתחלה רואים את החיבה השוררת בין שני אלה, אבל רומן?
וגם, טריי לא בכלא לשארית חייו או משהו? איך הוא הגיע למצב שהוא מנסה לאנוס את מריסה ונורה על ידה? וקירסטן?! סלע של שפיות! איך היא הגיעה למוסד גמילה?! אודה לכם מאוד אם תאירו את עיניי! (וסליחה על מיליון השאלות...
)

GaloshiT

New member
סדר בדברים.../images/Emo58.gif ../images/Emo58.gif|ספוילר

המידע הנ"ל הינו מידע המכיל ספוילרים במיוחד לצופי ערוץ 10 ואנשים שלא צפו בסדרה.... מכיל ספוילרים על הפרק האחרון של העונה ה2 ועוד פרקים-אני מזהירה מי שלא מעוניין לדעת את ההמשך נא לא לקרוא! אז ככה... בין לוק וג'ולי (אמא של מריסה) יתפתח רומן שבסופו של דבר יפוג אבל יגרום לריבים בין מריסה ללוק ובין מריסה לאמא שלה. טרי לא בכלא לשארית חייו בעונה ה2 הוא ייצא מהכלא.. הוא הגיעי למצב שהוא אונס את מריסה בגלל שהוא היה תחת השפעת סמים וטקילה...וגם כי הוא רצה לשכב איתה ....מריסה לא גילתה זאת לראיין אח של טריי וחבר שלה בגללל שפחדה שיעשה לו משהו.. בסופו של דבר זה נודע לו... בדירה של טריי ראיין בא ומכה אותו.. אך טריי חונק אותו-כמעט-למוות...כדי שראיין לא ימות מריסה יורה בטריי באקדח שמצאה בדירתו של טריי על הריצפה...מה שהיא עשתה נבע מהגנה עצמית-היא לא רצתה שראיין ימות... בקשר לקירסטן-במשך העונה ה2 לאט לאט מראים שהיא שוהת יותר ויותר.. בעונה ה1 ראינו אותה כל הזמן שותה באירועים אבל לא משהו שגרם לה נזק.. בעונה ה2 נגרמים לה מספר נזקים בגלל השתיה וסנדי רוצה לעזור לה ושולח אותה לגמילה...

למעלה