כתבה שנתקלתי בעיתון הארץ

hirshfe

New member
עייף

האמת, ככל הנראה החום שהיה לי בסופ"ש היה בסופו של דבר מתשישות. בעבודה - בגלל מצב מיוחד אני בחודש האחרון עושה עבודה של שלושה אנשים. וזה צפוי להגמר בקרוב. תינוק ילד בכל ביחד

gils33

New member
הכתבה מייצגת

שם כמעט 40% מכלל האוכלוסיה - אתה לא חושב? כל ההתנהלות שלנו מול המגזר העיסקי ובכלל...

liza26

New member
כתבה מעייפת

לא מבינה כתבות מהסוג הזה Oל אז אנחנו עייפים ידוע ו...? יש פתרון ? מה הכתב הזה מציע? מזכיר מאוד כל מיני טורים בYNET שמדברים על בעיה ולא מציעים שום פתרון הבעיה ידועה , אנחנו כבר בשלב חיפוש הפתרונות וכן- גם אני עייפה.....כל הזמן

ronnm

New member
קראתי את הטור הזה בסוף שבוע

אין ספק שסייד קשוע הוא כותב מחונן. הדרך שבה הוא הצליח ללכוד את התחושות של "מעמד הביניים" היא פשוט מבריקה. לא יכולתי שלא להזדהות עם כל שורה. באופן אישי אני גם עובר תקופה לא קלה של עייפות כרונית. ככה זה כשמגדלים שני תינוקות בבת אחת. מה גם שהגדול הגיע לגיל שנתיים הנוראי. למי שלא זוכר, זה גיל ההתבגרות הראשון. אנחנו מרגישים לאחרונה שהוא כל הזמן בודק את גבולות הסבלנות שלנו, וכמעט כל פעולה שלו היא איזה מבחן לבחינת מה מותר לו ומה אסור. המאמץ המנטלי שכרוך בזה מעייף אותנו מאוד. מזל שאנחנו מגבים אחד את השני כל הזמן, וכשאחד מתעייף השני נכנס לפעולה. אבל בלילה כשהולכים לישון אני מרגיש לאות פיסית ומנטלית שלא הכרתי אף פעם...

למעלה