כתבה שפורסמה במעריב

fireman

New member
כתבה שפורסמה במעריב

של היום (2001/12/30) על אדם בשם אורי איילון תושב מושב עופר שבכרמל שתחביבו הוא מלחמה באש, הוא משפץ כבאיות ישנות והקים תחנת כיבוי בחצר ביתו וכשפורצת שריפה בסביבה הוא יוצא למקום לכבות אותה, על חשבונו... למי שיש את עיתון מעריב של היום הכתבה מומלצת מאוד....אני אסרוק את הכתבה ואכניס אותה לפורום לטובת אלו שאין ברשותם את העיתון....

T bgu

New member
בקשרלכתבה מהעיתון

ערן שלום! בנושא הכתבה ממעריב, אם זיכרוני אינו מטעה אותי, אזי שביום הכבאי האחרון רכב הכיבוי הישן של אורי איילון הוצג לראווה בין שלל רכבי הכיבוי שהיו במקום. הכבאית היתה אטרקציה גדולה לכולם. בנוגע לכך שהוא יוצא עם רכב זה לאירועים בסביבה- קצת קשה לי להאמין לכך. אם היה ברשותי רכב כזה לא הייתי יוצא איתו לסיבוב ביערות ובטח לא בשריפות. בברכה טל אדומי- ב"ש

ב.ש

טל אני רואה שהתחלת לחתום ב.ש שכחת אותנו כבר שבועיים אתה לא מגיע. מצורף קובץ של החתיך בפעילות מבצעית בנות ב.ש צריכות להשמר

fireman

New member
באר שבע שולטים! ../images/Emo13.gif

נדבקתי מהחבר´ה שלך חיים
חיים ידידי...עכשיו טל הוא רכוש ש"כ באר שבע.... אני לא צריך לספר לך עד כמה אנחנו צמאים לתגברות מתנדבים

T bju

New member
ג.ב.ע

סתם רציתי לומר לכם שאתמול הייתי בשריפת קוצים ובחשש לאסון(באשל לא בגבע). אז בשביל מה לי לחזור הביתה? אפילו באולינג יש גם בבאר שבע!

למעלה