כתבה שפורסמה היום ב ynet

sivi16

New member
כתבה שפורסמה היום ב ynet

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3567634,00.html בקצרה: הכותבת אומרת שלכל אחד יש את סדרת הטלוויזיה שהוא רואה ומתבייש לספר עליה.. וכך היא מתחילה לספר על בנות מקלאוד, אל כמה שזאת סידרה סוחפת, ראלית וכל כך שונה וכל אופרות הסבון... "אפשר לקרוא לזה סדרה פמיניסטית, אפשר לומר שהן ההוכחה שלא צריך כוח גברי כדי להעביר עדרי פרות או לתקן מכשירים אימתניים, ואפשר לומר שזו סדרה מתוקה שמחזירה אותך לימים התמימים של ''בית קטן בערבה'', של סיפורי אהבה שעושים לנו חשק לאהוב ומעוררים בנו את יצר הנדודים, לעבור לאיזו חווה נידחת ולעבוד את האדמה"

MissPop

New member
רק חבל שהם לא מעודכנים בדמויות...

סה"כ כתבה ממש חמודה ונחמד לראות שיש עוד צופים...

כמה נכון... עשו בלאגן שלם מכל העלילה....

ואין ספק שסדרה שמשודרת שבע עונות היא סדרה מאוד פופולרית. אותי מעניין מה אחוז הגברים שצופים בה, כי אם לשפוט על-פי פורום זה, הוא שואף לאפס.

sivi16

New member
אני לא חושבת שזו סידרה שאמורה לעניין גברים..

הסידרה היא פמיניסטית, ומשודרת מנקודת מבט נשית. מדובר על אהבה בין אחיות, על הרצון להתמסד ולהקים משפחה ובית, וכמובן על חברות מאוד חזקה ! יש בה סיטואציות שגבר לעולם לא יהיה מסוגל להבין.. כמו למשל להיות בהריון בגיל 15 ושש עשר שנה אחרי זה להתמודד עם הילדה! אני לא שוללת את הרעיון של גבר שצופה בבנות מקלאוד, אני פשוט לא רואה איך הוא יכול להתמכר אליה.. אאהה ובקשר לכתבה... היא באמת לא מדויקת ( הטלפון של ג'ודי לא נפל..!) אבל בכל מקרה נחמד לראות את זה באתר גדול עם הרבה תגובות של צופים.

דווקא בנקודה הזו זה נכון

אם אני זוכרת את הפרק נכון, משלחת של סינים הייתה אמורה לבוא לדרוברס ראן בשביל הפריה מלאכותית, או משהו בסגנון, ושלחו את ג'ודי להביא כובעים כאלה של בוקרים, והיא הניחה אותם בכסא שליד הנהג ביחד עם הפלא. בעודה נוהגת הטלפון צלצל, והיא ענתה, ואני חושבת שהיא דיברה עם קייט. רק שהטלפון החליק לה מהיד, והיא התכופפה לחופש אותו בעודה נוהגת, וככה היא התנגשה בעוצמה במכונית של הארי. היא הייתה בטוחה שהיא הרגה אותו. עד שאחרי כמה פרקים התברר אחרת...

sivi16

New member
הוא לא נפל..

היא פשוט חיפשה אותו מתחת לכובעים, ואז כשהיא מצא אותו והוא היה לה ביד היא התנגשה במכונית של הארי.

למה היא התנגשה במכונית של הארי?

בגלל שהיא חיפשה את הטלפון שהחליק לה מבין הידיים, היא נסעה ולא הסתכלה לאיפה היא נוסעת. זאת הסיבה שהיא התנגשה במהירות במכונית של הארי. בקרוב יהיה שידורים חוזרים של הסצינה הזאת, ונוכל לראות.

n o g a m o o n

New member
סליחה שאני מתערבת ../images/Emo13.gif

הפרק הזה כבר שודר, ולא יהיה שידור חוזר שוב בקרוב. אבל למה לריב? הנה קישור ליוטיוב לפרק המדובר. זה קורה בערך דקה וחצי מתחילת הפרק.

sivi16

New member
כמו שאמרתי הפלא לא נפל לשום מקום

היא פשוט חיפשה אותו מתחת לכובעים.. דרך הגב..חח רוחמה יצא לנו ויכוח על פרט שולי ושטותי במיוחד.. זה לא כל כך משנה אם הפלא נפל או לא..
אאה ותודה על הקישור n o g a m o o n !!

yafash7

New member
סתם רציתי לשתף

השבוע הלכתי להתאמן במכון כושר שלי בזמן שיש את הסדרה האהובה אני על ההליכון עם שלט ביד רואה אותה בכייף (דרך אגב גם הורדתי מספר קילוגרמים , הסידרה משודרת ברצף ואני פשוט הולכת בטירוף ובתענוג) פתאום הצטרפו שני גברים ואחד מהם ביקש בחוצפה להעביר תחנה, כמובן שסרבתי ואמרתי לו תיכף זה נגמר ואז ה גבר השני התערב מה פתאום זה יקח לפחות איזה שעה וכאן התחיל ויכוח איזה סדרה נשית מחורבנת וכו'. ניסיתי להתעלם אבל כל החשק נגמר לי כי כבר לא יכולתי לשמוע את השטויות שלהם. אחרי שהתעשתתי המשכתי לראות את הסדרה ובזוית עין ראיתי ששני הגברים פתאום מגלים ענין ופשוט המבט שלהם תקוע במסך.המסקנה שלי היא שיש אנשים שכן רואים את הסדרה אבל כאילו מתביישים בה. אנשים רגילים לראות אלימות, ריאליטי ועוד וזו פשוט סדרת דרמה נחמדה אולי נחמדה מדי ולכן "כאילו" לא צופים בה. גיליתי גם נשים שצופות אבל לא מתלהבות לספר שהן רואות אותה. אם הסדרה היתה משודרת באחד הערוצים הבולטים לדעתי היא היתה מפורסמת יותר ואף נצפית ביותר. בגלל שהיא משודרת בערוץ הולמרק שהוא ערוץ זניח הסדרה לא כל-כך מפורסמת. בגדול ההפסד הוא כולו של מי שמפסיד שכן כאן יש רגישות, חברות, אהבה ועבודה קשה שלמרות הכל נעשית תוך כדי חיוך וסיפוק..

למעלה