כתבה שקראתי בפורום

שוקולתה

New member
כתבה שקראתי בפורום

שמי אביבה ואני מתגוררת בכרמיאל, באזורי נמצאת משפחה של אם גרושה +4 ילדים חמודים שלאחרונה התגרשה לאחר שעברה התעללות פיזית מצד בן זוגה. היא בודדה בארץ ואין לה אף אחד שיושיט לה יד.הילדים נכנסים אוטוט לבית הספר וחלק מהציוד אין לה בכלל. מפאת הבושה היא אינה מוכנה לפנות לאף אחד לעזרה ותמיד אומרת נסתדר עם מה שיש.אנשים טובים ויקרין ראש השנה בפתח ואין לה איך להתארגן לחג לכן אשמח עם מישהו ירים את הכפפה ויוכל לסייע בכל דבר שהוא מרגיש שהוא יכול לתת ולתרום. אשמח עם יש מישהו כזה שיפנה אליי למייל [email protected] שיהיה לכולם חג שמח לאיזור הצפונים מישהו יכול לבדוק וליראות או לעזור

נירה63

New member
שוקולתה יקרה שלחי לי מספר טלפון שלה

אחי ומשפחתו מכרמיאל ואני נמצאת שם הרבה, אשמח לשוחח עם המשפחה ולנסות לעזור, מדגישה אנסה, לא מבטיחה כלום. דבר אחד מאוד חשוב, כשמשפחה נמצאת במצוקה, בכדי שנוכל לעזור, הם צריכים להסכים לכך, אם האמא תמשיך להגיד אנחנו נסתדר...יהיה קשה להכנס ולעזור להם, הרי ברור כעת שהמצב שם קשה, אז...איך אוכל לעזור אם היא מסרבת ומתביישת...אולי תוכלי לדבר איתה , עם האמא ולהגיד שאני אתקשר אליה וארצה לעזור לה, בשמחה רק הכיני את הקרקע בבקשה.

שוקולתה

New member
צריך לשלוח להם אימל .אין לי פרטים

לקחתי את זה מפורום הורים וילדים סתם חשבתי אולי אפשר לעזור במשהו . ברוך הבא נירה 63 מקסימה

למעלה