כתבה 9 סיבות לנפילה של הישרדות הישראלית

deja vu 23

New member
כתבה 9 סיבות לנפילה של הישרדות הישראלית

חבר'ה, סוף סוף ביקורת של אריאנה מלמד מYNET שאני ממש מזדהה איתה. היא צודקת - ליהוק שגוי, הפיצול, העריכה, ההנחייה של גיא זוארץ.. ממש מסכים איתה מילה במילה

Jen74

New member
סליחה, אבל לא ראית כאן משעה 11:14 אותה כתבה?

אנשים, מה קורה לכם? אתם לא קוראים את ההודעות, מציפים בהודעות דומות ולא משרשרים. מה נסגר?

deja vu 23

New member
בתור אחת שאומרת שהייתה מעורבת בהפקה

מה חשבו שם על ההנחייה של גיא?

Jen74

New member
הם בחרו אותו, לא?

מעולם לא אמרתי שהייתי מעורבת בהפקה. להיות מעורב בהפקה זה לקבל החלטות לגבי איך ומה לעשות בהפקת תוכנית זו או אחרת וזה לא משהו שעשיתי. אני לא מעוניינת להגיב לעניין הכתבה שצורפה להודעה כי לדעתי היא מאוד מגמתית. באופן אישי אני אוהבת את הישרדות הקאריביים אבל אולי זה בגלל שאני לא עוקבת אחרי הישרדות המקורית פרק אחרי פרק אלא תופסת פרק פה, פרק שם. נראה לי שגם בהישרדות המקורית וגם בהישרדות ישראל, אם מפספסים פרק זה ממש לא נורא כי תמיד אפשר להתעדכן בפרקים שלאחר מכן מי אמר מה למי איך ומתי.
אני אוהבת את הישרדות בקאריביים כי זה שלנו, עם מתמודדים ישראלים, דוברים עברית, מנטליות ישראלית. זה מה שיפה בהישרדות בקאריביים. |כן (לדעתי, בכל אופן)|

Euroziv

New member
לא לא לא ולא אין צורך לדעתי ../images/Emo88.gif

זה רק יהרוס את התוכנית

RageBot

New member
אם הם יעשו את זה

אני אפסיק לצפות. נו באמת, זה הורס לחלוטין את הקונספט, אנשים שצופים בזה הם אנשים שמראש החליטו לא לצפות בנולד לרקוד - תוכנית שבה הקהל בוחר את המנצח. חוץ מזה, שאם "הקהל בוחר", זה אומר שההפקה בוחרת מהפרק הראשון מי מנצח, היא מסיימת לצלם את התוכנית, ואז עורכת אותה ככה שאחד הפיינליסטים בטוח יהיה המנצח של התוכנית. סעמק, הורסים את התוכנית האהובה עלי.

BrokenDream103

New member
אוי שטויות...

תפסיקו לחפש פגמים כל הזמן!! אני אישית ראיתי איזה 2 עונות של הישרדות האמריקאית... והתוכנית הישראלית אולי קצת פחות טובה, אבל שווה מאד צפיה. תפסיקו לחפש פאקים כל הזמן. זאת בסך הכל עונה ראשונה (מקווה שלא אחרונה גם) והיא די מחפשת את עצמה בשלב הזה...

רפי45

New member
איזה שטיות מה זה החארטה הזאה ?

מי היא בכלל מי מינה אותה לדוברת הצופים ? שתלך הבית.

למעלה