כתבה התמונה כבר התפרסמה שימו לב שליד התמונה כתוב "גלי עטרי ובן זוגה אודי הרשקוביץ".....
ע עדי 345 New member 25/10/04 #1 כתבה התמונה כבר התפרסמה שימו לב שליד התמונה כתוב "גלי עטרי ובן זוגה אודי הרשקוביץ".....
R R o b b i e D New member 26/10/04 #2 חחח איזה קטע עם הכתבים האלה פשוט מדהים איזה שטויות נכתבות בעיתון. מעניין אם זה בכוונה. כאחד שמכיר את עולם התקשורת אני לא אתפלא למרות שיכולות להיות גם טעויות.
חחח איזה קטע עם הכתבים האלה פשוט מדהים איזה שטויות נכתבות בעיתון. מעניין אם זה בכוונה. כאחד שמכיר את עולם התקשורת אני לא אתפלא למרות שיכולות להיות גם טעויות.
ש שרית7 New member 26/10/04 #3 אודי הרשקוביץ?!!?!?!?!?!?!??!????? נפלתי! איזה קטע... אנשים חיים בסרט מה אני אגיד לך. בתמונה המצ"ב ששייכת לתקופה הפרה היסטורית גלי והגרוש אודי. ובכתבה כמובן בן זוגה לחיים של גלי כבר קרוב ל6 שנים יורם ירזין המקסים!
אודי הרשקוביץ?!!?!?!?!?!?!??!????? נפלתי! איזה קטע... אנשים חיים בסרט מה אני אגיד לך. בתמונה המצ"ב ששייכת לתקופה הפרה היסטורית גלי והגרוש אודי. ובכתבה כמובן בן זוגה לחיים של גלי כבר קרוב ל6 שנים יורם ירזין המקסים!
ש שרית7 New member 26/10/04 #5 נראה שמישהו עלה סוף סוף על הפאדיחה כי מחקו את השם אודי הרשקוביץ והשאירו רק את הכיתוב גלי עטרי ובן זוגה
נראה שמישהו עלה סוף סוף על הפאדיחה כי מחקו את השם אודי הרשקוביץ והשאירו רק את הכיתוב גלי עטרי ובן זוגה
ש שלמונזה New member 26/10/04 #6 אני כתבתי להם... ../images/Emo168.gif בצרו קשר שהם טעו והוא כבר לא הבן זוג שלה... אני מניחה שיש לזה קשר לזה ששינו את הכתובית
אני כתבתי להם... ../images/Emo168.gif בצרו קשר שהם טעו והוא כבר לא הבן זוג שלה... אני מניחה שיש לזה קשר לזה ששינו את הכתובית
ש שרית7 New member 27/10/04 #8 הם התגרשו לפני 10 שנים.... אני בטוחה שהסיבה שהסבת את תשומת לבם הם שינו את הכיתוב. יכול להיות שהיו עוד שפנו אליהם
הם התגרשו לפני 10 שנים.... אני בטוחה שהסיבה שהסבת את תשומת לבם הם שינו את הכיתוב. יכול להיות שהיו עוד שפנו אליהם