כתבות בערוצים השונים -אוטיזים

במוצ"ש יש כתבה על אוטיסט שהתקדם

כנראה באופן מרשים ועל העבודה שעבדו איתו. זה כנראה במסגרת של רואים עולם בערוץ הראשון. נראה לי שכדאי לצפות. ראיון עם ההורים ועוד.

בשבילנו

New member
בערוץ 10 יום שישי

בעיקבות רצח הילדה על ידי הסב הראו אתמול בערוץ 10 כתבה מצמררת מדהימה שצפינו בה יחד כל המשפחה פשוט מרגשת ואני מודה שאותה משפחה על החשיפה על הכנות ומאחלת להם המון הצלחה וחוזק נפשי

למשפלת אשד המדהימה

כתבה מעולה בערוץ 10!!!!!! כל הכבוד על האומץ והחשיפה !!! אוהבת אתכם מאד מאד...

ננה f

New member
יש שידור חוזר לכתבה?

למישהו יש רעיון איך אפשר לראות את הכתבה שוב?

shnon

New member
כתבות בערוצים השונים -אוטיזים

שלום לכולם! לצערי הכתבות בערוצי הטלויזיה והשיחות ברדיו שהועלו בעקבות הרצח המזויע והמזעזע של הסב העלו את נושא האוטיזים על סדר היום הציבורי. התקשורת שעסקה רק בסב והציגה אותו "כאציל נפש" שעשה את המעשה מתוך האהבה ורחמים פשוט לא מבינה שלמרות הקושי הרב והתמודדות היומית שלנו בגידול ילדנו "המיוחדים" אלו הילדים האהובים שלנו פרי דמנו שעבורם אנו מוכנים לעשות את הכל והם כמעט כל חיינו אם לא כל חיינו . הכתבה בערוץ 10 ומשיחה עם האם בעבר אני פשוט מצדיע למשפחה אולם הראיון עם הסב והסבתא בעיקר שהדגישו את הקושי בגידול ילדינו הוסיפו רק רחמים מצד קרובינו כלפינו והקשו עלינו להשיג את התקוות והאופטימיות שלנו לגבי העתיד הלא נודע ,איך צריכים הורינו להרגיש כעת לאחר הכתבה על הקושי הפנימי והאישי שהפך לנחלת הכלל והפגיעה בסובבים אותנו המשפט שנגע לי בעיקר זה המשפט שאמרה האם הנפלאה שאנו מאבדים את חיינו עבור חיי ילדנו. גם בילדים רגילים מאבדים חלק מחיינו אולם אני מוצא את עצמי כאחד שאיבד את חייו למען בני את חיי הפנאי ,הכייך ,והבילוי כי העבודה האנטנסיבית עם הילד הריצות ,והמחשבות שאינן מרפות על הילד העתיד שלו שלנו פשוט מעסיקים אותך 25 שעות ביממה, ולעיתים קרובות גורמות לך להישבר נפשית ולראות את העולם בשחור ,אך תמיד ברגעים הקשים האלה אני ניזכר בחיוך המדהים והמקסים של הילד "המלאך שלי" או של הילדה המדהימה שלי אני מתמלא כוחות מחודשים ויודע שהדרך ארוכה היא לפנינו רצופה ימים קשים ויפים אך בסופה ועם ההשקעה והזמן יהפכו לטובים ויפים יותר גם לילד ובעיקר לנו כמשפחה שנירתמה למשימה הקשה הזו . עלינו לזכור תמיד שילדנו הם חיינו ולאף אחד הן את הזכות לקחת את חייהם בתואנה של רחמנות או למנוע כאב להורים או מכל סיבה אחרת שאינה מוצדקת. דבר שאני רוצה להוסיף לגבי שיטות הטיפול תמיד יהיו דעות שונות בין האנשים השונים ודבר שטוב לאחד לא תמיד טוב לאחר ,וכאחד שעבר משיטה אחת למשניה ,עצם קבלת ההחלטה של ההורים לגבי השיטה במצב של כמעט איבוד ההכרה היות שזה לאחר שהכרנו "בבעיה" של הילד ולאחר האיבחון היא קשה היות וזה לא בחירת דירה או רכב אלה בעתיד ילדינו ,ונוסיף את כל היועצים למינהם שכל העצות שלהם מכוונות טובות הן וומטרה לעזור מבלבלות ומגבירות את הקושי והשרלטנים השונים ,אולם לאחר שההורים קיבלו את ההחלטה שלדעתם היא הנכונה אל לנו להתחיל להביע את דעותינו שלנו לגבי השיטות השונות אלה אולי רק לספר על התקדמות ילדינו בשיטה זו או אחרת ועל ההורים לבדם להחליט.העיקר שההורים יהיו שלמים עם עצמם ושילדנו ייתקדמו. בהצלחה לילדנו ולנו!!!!!! בהצלחה לילדינו ולנו

למעלה