כתבות וקישורים

ani88

New member
כתבה מרייטינג

http://www.rating2day.co.il/article.asp?articleid=2963&section=0 מעצבן שמפוזרים ספויילרים בכל מקום...

לירווני

New member
לא../images/Emo12.gif ../images/Emo51.gif

איזו חוצפנית!! מה היא מחפשת? צומת-לב? והיא עוד רוצה להיות שגרירה של ישראל שהיא הולכת עם ספר כזה?

ani88

New member
ועוד אחת מואלה

http://celebs.walla.co.il/?w=/3601/883519 על הפרק של היום

לירון אני מסכים איתך

איך היא מעיזה לקרוא לעצמה יהודיה יהודיה עלק והיא עוד רוצה לייצג מדינה של יהודים בושה

FrAnzY

New member
אוי נו, באמת. ממש שטויות.

אז רגע, אם היא מאמינה בישו, היא לא יכולה להציג את ישראל? זה ממש טיפשי. זה כמו שיש יהודים שלא מאמינים בה'. מה תגידו? שהם לא יכולים להתיישב בא"י כי הם לא מאמינים? מטופש לגמרי.

לירווני

New member
זה משהו אחר.

אני מכירה המון אנשים שלא מאמינים בה' אבל לא הולכים עם צלב. אם היא רוצה לייצג מדינה של יהודים והיא בעצמה יהודיה, היא לא צריכה ללכת עם צלב.. ועוד רק בשביל לקבל פוקוס..

FrAnzY

New member
מה כבר קרה?

אז היא הלכה עם צלב. סבבה. מה כבר קרה? המדינה לא נפלה בגלל דבר כזה. וברצינות שזה כלום. העיתונות מנסה למצוא כל דבר קטן אצל אנשים, ומה שהם מוצאים - ישר הם עושים מזה פיל. מעניין מה יש ליאנה להגיד על זה, למרות שלא נראה לי שהיא חייבת דין וחשבון למישהו. חבל שאנשים חושבים עליה עכשיו בצורה אחרת בגלל ה"מקרה" הזה של הצלב.

julez

New member
רבאק. מתי תפנימו?

ישוע לא היה נוצרי!!! הוא היה יהודי!!! פטרוס היה הנוצרי הראשון. אומנם צלב זה סמל [וגם צלבו הרבה יהודים טובים] של הנצרות אבל ב-א-מ-ת, אם רוצים להאשים אותה בכך ש"היא לא יהודיה" אז אתם מדברים שטויות! אל תשכחו שאומנם מדינת ישראל היא מדינה יהודית אבל יש מיעוטים שלא היה להם מזל "כמונו" והם נולדו: נוצרים, דרוזים, צ'רקסים או מסלמים. א"י קדושה לעוד כמה אנשים/דתות ששגריר צריך לדעת לייצג. אולי זו באמת היתה פרובוקציה, ואולי זה גם שירת את המטרה שלה... אפשר לחשוב, צלב. אם היא הייתה הולכת עם רעלה וספר קוראן גם היו מאשימים אותה בזה שהיא לא יהודיה?!

shapir1

New member
דרך אגב

יש קבוצה גדולה של יהודים המאמינים בישו (גם בישראל אבל בעיקר בארה"ב). הם נקראים "יהודים משיחיים".

julez

New member
הם לא מוגדרים כיהודים ע"פ היהדות

ידיד שלי מאריזונה הוא "יהודי למען ישו" אבל הרבה מצוות מהיהדות אינן מקויימות אלצם והם מעוותים חלק מהתורה כדי שתתאים לצרכיהם.

shapir1

New member
לא לאלו התכוונתי ../images/Emo13.gif

התכוונתי ליהודים "אמיתיים" בכל מובן (לפי ההלכה היהודית, כוונתי) אשר בחרו להאמין בישו.

אולי

עדיף לשפוט אותה אחרי שניראה את התוכנית המלאה?... לדעתי לא בסדר מצידכם לקפוץ עכשיו למסקנות. עדיף לראות קודם את הפרק ולשמוע את הנאום שלה, ואח"כ כשניהיה חכמים יותר נוכל לגבש דיעה יותר מוצקה.

למעלה