כתבות ישנות ביותר מעתונים ישראלים

LEATHER REBEL

New member
כתבות ישנות ביותר מעתונים ישראלים

בקרוב אסרוק ואשלח למנהל הפורום. לא תאמינו איך יוסי חרסונסקי ממעריב הצליח לתרגם את ANOTHER ONE BITES THE DUST ל "עוד אחד נושך את האבק". זה לא צחוקים אלא הטימטום בהתגלמותו.

1Reebok

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

דווקא יוסי חרסונסקי הוא לא ממש טמבל! **מתפלא**

Teo Toriatt

New member
למר חרסונסקי

יש קשר לנושכים למינהם לא?
מה לעשות זה הבעיה עם מתרגמים לא מקצועיים שמתרגמים על פי המשמעות המיללולית ולא ע"פ ההקשר... בוא ננסה עוד כמה שירים: קשור את אמא שלך למטה פטיש לנפילה אני רוצה לשבור חופשי אנחנו ננענע אתכם מעניין איך הוא היה מתרגם את 39' ?

LEATHER REBEL

New member
חובה עלי לציין כי

באותם ימים רחוקים, עוד הרבה לפני שהיה נהוג לבקש רשות מבעלי הזכויות, היו שני סוגי כתבים. 1. יואב קוטנר (ברשותי כמה וכמה כתבות מידיעות) שהוא בעל ידע 2. חרסונסקי שהיה פשוט לוקח עתונים מחו"ל והיה מתרגם ולוקח בלי בושה את הקרדיט. נו, אז כתבים בישראל בנו על זה שהמקור לעולם לא יעלה על זה. זה היה כמובן לפני עידן האינטרנט... בקרוב חבר'ה. בקרוב!

Teo Toriatt

New member
זה דווקא תרגום קיים

בהחלט יש תרגום כזה שנכתב לצערי (באחד הדקומנטריים של Queen) ששודרו בארץ ככה תורגם השם. זה נובע מחוסר היכרות עם השיר ושוב תרגום מילולי, מה לעשות שrhye הוא בעל כמה תרגומים... :) אבל דוגמא מעולה (אני משאר שהתייחסת לתרגום שאני מדבר עליו)

1Reebok

New member
חחח אהמ, סתם הוצאת את זה מהראש ../images/Emo3.gif

תראו, הנה השיר You're my best friend בתרגום לעברית.

1Reebok

New member
חחחחחחחחחחחח לאלא

אתה חברה שלי זה שיר שיונה וולך כתבה, בלי קשר לקווין

I n n u e n d o

New member
מנהלת../images/Emo3.gif

ולצערי אסור להעלות כתבות סקורות לתפוז....מצטערת..

LEATHER REBEL

New member
אז מה מותר?

האם אכן אסור להעלות כתבות, גם אם מציינים מהו המקור? ומה לגבי פרומואים, כמו למשל מנשר לעתונות המודיע על הוצאת האלבום LIVE KILLERS בישראל (1979) ? זה חומר אספני בעל עניין לציבור המעריצים בעולם כולו! בקיצור פרטי בבקשה מה מותר.

MaStIk BaZoOkA

New member
מוזר שזה לא כתב..חח

אממ..פרסמו במעריב לנוער אתר אחד שיש שם שיר של קווין (מדומני שזה השיר שאתה עכשיו דיברת עליו..) ואמרו שאם שומעים אותי מהסוף להתחלה שומעים רמזים לשימוש בסמים..אין לי מעריב לנוער ..אז למי שיש אז שיפרסם את האתר..(בבקשה=])

deePink

New member
בדיוק רציתי לשלוח לזה קישור../images/Emo10.gif אבל

אם כבר " Hidden Message" אז... הנה קישור ממש נחמד (גם קווין מופעים...)

למעלה