כתבות ל5.2.06-11.2.06!

gal255

New member
כתבות ל5.2.06-11.2.06!

כל הכתבות שמופיעות על רן בעיתונות/אינטרנט לשרשר לפה!

gal255

New member
סריקות - 5.2.06

קרדיט לרשמי של נינט 1b5a713b.jpg target=_blank>השיר שלהם. ולנטיין ברייק: 1 - הקובץ להורדה כי הוא גדול. 1d02c.gif target=_blank>2

gal255

New member
אוףף הקישורים האלה:S ולנטיין ברייק:

חלק ראשון: http://www.sendit.co.il/download.php?id=VYMghppHB1dya1abeBal חלק שני: http://pics.sendit.co.il/upservg/4d63e1d02c.gif

mapama

New member
רגע אנשים שאלה דחופה.....

מה מי זאת זאתי שאיתו בתמונה הזאת שהלכה איתו לפתיחת הגלרייה מה אני מקווה מאוד שהוא לא בוגד בנינט איתה או משהו כאילו מי היא בשבילו אני מקווה רק ידידה באמת ויש לי שאלה כבר אני לא מבינה עם הם נפרדו או לא ואם כן אני מזה מבואסת מזה שאולי כן כי מזה אהבתי אותם ביחד

הדרוש12

New member
גם לי יש שאלה שמציקה לי....

למה אתם כותבים בחותמת יש לנו 1448 סיבות לאהוב את רן????????

סקר דפוק!!!../images/Emo189.gif

אבל תודה בכל זאת

gal255

New member
קראתי כבר.. אבל תודה בכל זאת../images/Emo10.gif

מ-ע-פ-ן!!! לא רק שזה החלטה מקצועית גרועה לחלוטין (מצד נינט) כמה אפשר להחזיק את הסדרה הזאת לפני שזה יהפוך לאיזו אופרת סבון עם סיפורים לא אמינים בגרוש (על לא הגיוניים אני לא רוצה לדבר כי שתי העונות הראשונות לא היו מציאותיות בגרוש). למרות שאני מתה על הסדרה הזאת וכל פעם אני נהנית מחדש אפילו בשידורים החוזרים (כשאני רואה אותם). כמה אפשר? עדיף שיעשו סדרה חדשה.

gal255

New member
איזכור על רן בכתבה על אליענה!

פה והציטוט לעצלנים: שבוע אחרי סיום הפרויקט ניגשת לאודישן של "השיר שלנו", ואז הגעת לסט מלא כוכבים. איך הסתדרת שם? "בהתחלה הייתי בשוק. הייתי חסרת ניסיון, לא ידעתי כל כך איך עובדים הדברים האלה, הייתי אאוטסיידרית. זה היה בשבילי בית ספר למשחק מול מצלמה. לאט לאט משתפשפים, מתחברים". עם מי התחברת? "אני ועמוס (תמם — א.מ) מאוד התחברנו. אני ואפרת (בוימולד — א.מ) נעשינו חברות מאוד טובות. עכשיו קצת פחות, כי כל אחת עסוקה בעניינים שלה, אבל את יודעת, זה הביזנס. ניב רז גם נהיה חבר נפש שלי. חנה לסלאו הייתה מעין המלאך השומר שלי. עד היום. היא מדהימה, לב ענק. וגם עם כל השאר, עם נינט ורן אני בהודעות טקסט מדי פעם, כשיש זמן".

LeRanch

New member
../images/Emo41.gif זה יותר פוסטר מכתבה ../images/Emo3.gif

יש פוסטר של רנינט במעריב לנוער עם הציטוט - "כל סוף הוא התחלה חדשה..." ציטוט מעצבן אבל פוסטר מדהים!

Meytar 888

New member
לא..את זה אני יודעת אבל מאיפה ה

תמונה והרקע וכל זה..? זה נראה כמו מדיסק מסודר והכל..
עזבו לא משנה...

למעלה