כתבות על קרן - שבוע אחרון

LaviDavi

New member
קרן בידיעות אחרונות

ב-"24 שעות" של ידיעות אחרונות מופיע משהו קטן על קרן.. כתוב שהיא הייתה בתחנת דלק והמתדלק בדיוק פתר תשחץ ונשארה לו הגדרה אחת שהיא> תמונה של קרן! ואז קרן ניסתה בכל מיני נסיונות להראות לו שזו היא
אני אסרוק יותר מאוחר

קבל את קרן ברכילות

במוסף 24 של ידיעות אחרונות, במדור העלוקה... אני מקווה שזה יעלה ושזה לא כבד מידי

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif../images/Emo49.gif../images/Emo8.gif../images/Emo15.gif

חחחחח עושים כתבה על להקת תמוז אבל בכל זאת מראיינים את קרן ומירי אי..אפשר..לתאר
טוב מירי הופיעה אז זה בערך הגיוני
חחחח כפרעליהן
אחיות תאומות.... חחחחח "היא אחותי התאומה רק בבלונד" כן..כבר.. קרן נראתה ממש טוב..אהבתי את מה שהיא לבשה מירי הייתה מהממת כמו תמיד ובכלל הקטע שלהן בכתבה בכלל היה הורס "הנה אנחנו ליד הקפיטריה" "שניצלים מטורפים"
חחח אוייי מירי
תחשבו מה זה בשבילן לחזור לשם אחרי כל מה שהן עברו שם זה הרי כמו בסרטים..ממש קמפוס כזה וכולם באים שם ללמוד מוזיקה אז..זה קמפוס של מוכשרים..(מישו ראה את הסרט "בקול גדול"
) וכמו שקרן אמרה "יושבים על הדשא ושרים..ומכירים מלא אנשים מוכשרים" יאאאא
טוב אני סתם חופרת עכשיו

I מ י ר ב I

New member
תודה רבה!!!

למה אבל יש לי הרגשה שהוא לא היה במקום אלא שמע את זה בהופעה?

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifבמקום לא נראלי ../images/Emo15.gif

שהוא היה

שירנטע

New member
חח.. הוא ממש עיוות את הסיפור!

וחוץ מזה שזה גם משהו שצריך לשמוע, לא לקרוא... זה בכלל לא מצחיק ככה....

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifזה באמת ממש לא../images/Emo15.gif

מצחיק ככה מה גם ש..עם כל הקטע שהסיפור הזה הוא מאד כזה "תפסנו את קרן פלס בתחנת דלק" זה עדיין כזה נשמע לא מתאים למדור רכילות
זה הרבה יותר יפה בהופעה והנה הוא מוכיח פה את הטענה הכל כך נכונה שהועלתה על ידי קרן בהופעה "יש תמונה אחת שלי..שמסתובבת ככה ברשת..בעיתונים"

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo99.gif../images/Emo15.gif

חחחחח כן תמונה מהממת אבל של אא"ה הרבה יותר יפה

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifחחחח אני יודעת../images/Emo15.gif

בואי נקווה שהתמונה תתפוס כי אישית באמת אני מעדיפה את התמונה החדשה היום הסתכלתי על שתי התמונות וחוץ מהעובדה שקרן יצאה מהמם בשתיהן (נו היא באופן כללי מהממת..אבל התמונות נורא מיוחדות) אז הן..באיזשהו מקום דומות הפה שלה..הצורה שלו..בול אותו דבר כאילו..היא עושה בדיוק אותו חצי חיוך ממה אותה זווית וגם העיניים די דומות זה נראה כאילו התמונה השנייה זה פשוט הראשונה כשהמצלמה עומדת מצד שמאל שלה..רק ההטייה של הראש שונה כןןןן..היה לי משעמם סליחה
נו זה כיף לנתח תמונות מהממות

razpg

New member
חחח... `אא``ה` ‏

אהבתי!!! אין לך כוח לכתוב את שם הסינגל.

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifחחחח../images/Emo6.gif לא בדיוק../images/Emo15.gif

שאין לי כוח זה הרגל את כל השירים אני מקצרת גם ככה..בעברית פחות כי לא נתקלים בשמות ארוכים אבל באנגלית נגיד לקלי יש שיר שנקרא - איי הייט מיי סלף פור לוסינג יו מי יכתוב את זה
למה מי מת
אז יוצא IHMSFLY נו קיצור אני בדרך כלל ככה..מקצרת

למעלה