כתבו עלינו.

coullette

New member
כמה אנורקסית אפשר להיות??

תגידו לי שזה עדיף על יוסלס איידי ב"עיצוב תדמיתו של הנוער בישראל". כן,הכל עדיף על חבורת המוקיונים האלה,אפילו אנורקסיות בשידור שמעודדות את הנוער לעשות דיאטה ולהתדרדר לאנורקסיה רק מעצם היותן על המסך. אם תשאלו אותי,המנכ"ל של הוט לא "נפגע כתוצאה מהאמירות הבוטות של חברי להקת יוסלס איידי" אלא הוא פשוט חרמן שמעדיף לראות דוגמניות מפזזות מול המסך מאשר חבורת גברים לא מושכים במיוחד. אבל זה בסדר,שיעודדו ילדים שהחיצוניות זה מה שחשוב ושלהראות כמו דוגמנים ודוגמניות זה מה שיעזור להם בחיים.אחרי זה שלא יתפלאו.

זה שהיא דוגמנית זה לא אומר שהיא

מעודדת ילדים לדיאטה דבר ראשון! דבר שני תאמין לי שעדיף להיות מצחיק ושטותי מאשר "להשתין על קברים" וכאלה

coullette

New member
קודם כל

שיהיה ברור-לא אמרתי שהיא עומדת מול המסך ואומרת "ילדים אל תאכלו" אבל ילדות שרואות אותה מושפעות ממנה וזה בטוח. ודבר שני-מצחיק ושטותי זה אחלה,גם יוסלס איידי הם מצחיקים ושטותיים אבל זה לא כל מה שהם רצו להביא לתוכנית.לא שאני באה להגן עליהם.אני בסה"כ מסבירה את העמדה.ומי אמר שהם השתינו על קברים? וגם אם כן-לא נראה לי שהיו נותנים להם לעשות את זה בשידור.. בקיצור-זה ברור שהמנחים הקודמים של אקזיט היו שם כ"פרצוף יפה" ואפילו "גוף יפה".אבל זה מה שהולך היום..

אולי הם אנשים עם פרצוף וגוף יפה

אבל הם גם אנשים טובים ובאמת תאמין לי שאני בוא נגיד לא ממש מכירה אותם אישית אבל אני מכירה חלק מהם הרבה יותר מאנשים אחרים פה והם פשוט עושים את העבודה שלהם... וחוץ מזה אנחנו (מי שבפורום הזה) אוהבים אותם...

HiLi88

New member
תודה על כל הכתבות../images/Emo140.gif../images/Emo125.gif../images/Emo13.gif

למעלה