כתבו על איה ב"7 לילות"

ohad m

New member
כתבו על איה ב"7 לילות" ../images/Emo70.gif

של ידיעות. אבל דודי גולדמן הנפלא שכח לכתוב שם את כתובת האתר שלה. כמו כן הוא גם כתב על ישראבלוג.

0רחלי

New member
אני בכלל לא מבינה

למה הוא לא הרחיב על סצינת הבלוגים הישראלים, במקום למרוח טור שלם סתם? ועוד בלי קישור לפורום?

ohad m

New member
זה הכל בגלל

שהוא ממש מטומטם. ברצינות, לא מבין מה הוא רצה לאמר בכתבה הזאת. בעיקר אחרי שלפני חודש היתה כתבת צבע גדולה בידיעות עלינו. נראה לי שהלך הרוח שם הוא "טוב, חסר לנו פה משהו, אין על מה לכתוב? נכתוב על בלוגים!" אצלי הם עוד יתחרטו על זה, כשהבלוגים יתחילו לכתוב עליהם בחזרה.

איה@

New member
טוב אז ככה ../images/Emo26.gif

א. שיהיה ברור שהוא לא ראיין אותי. ולא ידעתי על הכתבה. אוהד הפתיע אותי עם הידיעה ורצתי לקרוא כמו כולכם. ב. מה שהוא כתב עלי הוא ציטוט מהכתבה של גל מור בכתבה ב-YNET להבדיל מכם - אני חושבת שכל פרסום ו/או חשיפה תורמת. עוד כמה קוראים ידעו מה זה "בלוג"!... כך שאני רואה בזה שרות טוב לקהילה. נכון שחבל שאין קישורים.....אבל מי שבאמת מעונין, יטרח וימצא. כך שסך הכל רבה התועלת על ההפסד. כן ירבו!
איה.

0רחלי

New member
אני לא מסכימה

לדעתי אנשים ירצו להצטרף אם הם ידעו שיש קהילה ענפה של בלוגרים ישראלים ושזה פשוט וקל להקים בלוג בעברית. מהכתבה אפשר להבין שהטרנד הוא "לועזי" משהו, וכל אדם שהזיקה שלו לאינטרנט לא חזקה מאוד ושלא מנהל חיי רשת ענפים, יראה את כל העיניין הזה כמשהו אקזוטי שרק מחשביסטים עושים, ולא כדבר שהוא יכול להשתתף בו. וזה חבל.

איה@

New member
רחלי - את צודקת../images/Emo70.gif

ברור שהיה רצוי שתהיה כתבה מפורטת, שמראה את הצד הישראלי, נותנת קישורים ישירים, ומסבירה כמה קל ופשוט לפתוח בלוג בעברית. אבל משלא כך......כמו שאומר המשפט "עדיף ציפור אחת ביד - משתיים על העץ"..... אני אומרת עדיף כתבה כזו שחשפה עוד כמה קוראים למושג הכללי "בלוג" מאשר בכלל לא. חשיפה, וכניסה לתודעת הציבור לא נעשית על ידי כתבה אחת, זהו טיפטוף בהרבה כלי תיקשורת,לאורך זמן, מפה לאוזן, מאימייל לאיסיקיו וכו´ כך שאני מעדיפה לראות את החצי המלא...... למרות שכמוך לו היה אחרת - הייתי שמחה יותר.
איה.

0רחלי

New member
חמוד :)

דרך אגב, "אהבתי" ל"עיתונאי" דודי גולדמן goes a long way, אם את מבינה למה אני מתכוונת... הבן אדם ידוע ככותב שטויות.

למעלה