כתבו על אתר מקום... ואנחנו לא ידענו! אבל הנה...
א איה@ New member 15/3/02 #2 יופי - זה חשוב! החשיפה מגבירה את המודעות לנושא - וזה חשוב. לצוות מקום - מגיעות גם ברכות - העיצוב הנוח והקל לניווט בטוח הוסיף נקודות לפרסום. איה.
יופי - זה חשוב! החשיפה מגבירה את המודעות לנושא - וזה חשוב. לצוות מקום - מגיעות גם ברכות - העיצוב הנוח והקל לניווט בטוח הוסיף נקודות לפרסום. איה.
צ צוות מקום New member 15/3/02 #3 תודה איה אנחנו עדיין חושבים איך להקל על הניווט. כי יש המון קישורים ואנשים לא מוצאים את דרכם. בכל אופן, נכון שפרסום מקדם את ההבנה של הנושא.
תודה איה אנחנו עדיין חושבים איך להקל על הניווט. כי יש המון קישורים ואנשים לא מוצאים את דרכם. בכל אופן, נכון שפרסום מקדם את ההבנה של הנושא.
ל לי סהר New member 15/3/02 #4 אתר מקום לדעתי אחד הטובים אם לא הטוב ביותר שמצליח להקיף כמעט את כל מה שנוגע בתקיפה מינית ותקיפה בכלל וכשיש לי שאלות או לפונות אלי, אני מפנה למקום. כל הכבוד למקימיו, לאילנה ודניאל. לבנה
אתר מקום לדעתי אחד הטובים אם לא הטוב ביותר שמצליח להקיף כמעט את כל מה שנוגע בתקיפה מינית ותקיפה בכלל וכשיש לי שאלות או לפונות אלי, אני מפנה למקום. כל הכבוד למקימיו, לאילנה ודניאל. לבנה