כתבתי אתמול לערוץ 1 והם ענו לי היום

mishel53

New member
כתבתי אתמול לערוץ 1 והם ענו לי היום

כתבתי להם כך : שלום אני צופה אחת מני רבים מאוד הצופה באופרות סבון בערוץ 3 הן בהוט והן ביס . לערוץ 3 יש נטייה להתחיל לשדר סדרות במשך 4-5 שנים שהן אופרות סבון שאלו סדרות שאין להן סוף ולאחר תקופה זו הם מחליטים להפסיק אותה . וזאת לאחר שאנחנו הצופים אוהבים לצפות באופרות הסבון הנ"ל ופתאום מפסיקים לנו אותם . עכשיו הם החליטו להפסיק את הסדרה תשוקות שמשודרת כאן בארץ בערוץ 3 כבר כ- 5 שנים וישנם הרבה אנשים צופים בה יום יום כולל אנוכי (וזו לא פעם ראשונה ולא האחרונה). וממש כיף לצפות בסידרה והיא מדברת לכל הגילאים . פונה אני אליכם כולי תקווה שאולי תקחו את המושכות לידכם ותרכשו את המשך הסידרה מפרק 781 . שתבינו צפינו כבר ב- 780 פרקים ובארה"ב הסידרה כבר הגיעה לכ- 1400 פרקים ועוד היד נטוייה וזו לא סידרה של עונות (כמו: חברים , סיינפלד חוק וסדר וכו' ) זו סידרה בהמשכים ויש קשר בין פרק אחד לשני. ובקצב הזה הם יפסיקו את ימי חיינו ואת צעירים חסרי מנוח . מאוד מקווה שתצילו את המצב ותחזירו את הליגיטמציה שלנו הצופים להמשיך לצפות בכבלים . כי מה שיהיה בסופו של דבר שאנשים יתנתקו ויצפו רק בערוץ 1 ו- 2 וזה יהיה לטובתכם גם ככה כבר אין כמעט מה לראות בערוצי הכבלים והם חוזרים על סרטים וסדרות שוב ושוב שכבר בה להקיא . אודה לכם מאוד על התייחסותכם בהקדם תודה והתשובה שקיבלתי מהם היא : העברתי את בקשתך לאחראים לרכישת ושיבוץ תוכניות בערוץ 1, אבל אני חייב לומר לך שהסיכוי שהיא תיענה בחיוב אינו גדול. מקווה שיצא משהו

mishel53

New member
כתבתי לעוד לערוצים

כתבתי גם לערוץ 2 , 10 אבל עדיין לא קיבלתי תשובה

liat t

New member
אין מה לצפות מערוץ 1

הם הפסיקו את "כל ילדי" לא מזמן

Neta20B

New member
ובכל זאת..

אולי כן יש תקווה מי יודע... הרי אם הם ישדרו שם כולנו ננטוש את ערוץ 3 לטובת צפייה בתשוקות שם, ולא נראה לי שיש להם מה להפסיד..זה לא שהם גולת הרייטינג של ישראל :) נקווה שכן יצא מזה משהו..

למעלה