כתבתי את ההשוואה הזאת גם בפורם של ערוצי יס
אבל בכל זאת אני רושמת את זה גם פה: ביום שני תעלה הסידרה המנטליסט ביס אקשן. למי שלא יודע - הסדרה גנבה את הרעיון מ-PSYCH (בניחוש חוקר) ולכן מהעונה השלישית ואילך PSYCH יורדים על המנטליסט כל הזמן במשפטים שונים (וגם במנטליסט יורדים בחזרה על PSYCH עם משפטים משלהם על אננס ועל עוד כמה דברים שמייחדים את PSYCH). הסידרה מספרת על בחור שיש לו אבחנה לפרטים קטנים שאדם רגיל לא רואה אותם (כמו שון מ-PSYCH) והוא משתמש בכישרון הזה כדי לעזור למשטרה לפתור פשעים (נשמע מוכר?
). כמי שצפתה כבר בעונה הראשונה אני יכולה להגיד לכם שזאת סידרה טובה מאוד ומאוד מומלצת לצפיה (מזל שהכותבים מהפורם הרישמי של PSYCH לא יקראו את זה, כי הם היו רוגמים אותי באבנים על המשפט הזה
). להבדיל מ-PSYCH, המנטליסט הוא דרמה/מתח (לעומת PSYCH שהם סידרה קומית/מתח) ולמרות הנסיון להצחיק, הם בגדול דרמה, אבל בכל זאת זאת סידרה מותחת מאוד והפרקים שלה מרתקים מהתחלה ועד הסוף. בקיצור - מאוד מומלץ!
לאחר שישודרו כמה פרקים ביס - נערוך השוואה בין הסדרות.
אבל בכל זאת אני רושמת את זה גם פה: ביום שני תעלה הסידרה המנטליסט ביס אקשן. למי שלא יודע - הסדרה גנבה את הרעיון מ-PSYCH (בניחוש חוקר) ולכן מהעונה השלישית ואילך PSYCH יורדים על המנטליסט כל הזמן במשפטים שונים (וגם במנטליסט יורדים בחזרה על PSYCH עם משפטים משלהם על אננס ועל עוד כמה דברים שמייחדים את PSYCH). הסידרה מספרת על בחור שיש לו אבחנה לפרטים קטנים שאדם רגיל לא רואה אותם (כמו שון מ-PSYCH) והוא משתמש בכישרון הזה כדי לעזור למשטרה לפתור פשעים (נשמע מוכר?