כתבתי בבלוג רשומה "מאחד עד מאה" אבל זה לא התפרסם ברשימת הרשומות בנושא החם למה? הנה הרשומה שלי
ב בת עולם New member 18/8/07 #1 כתבתי בבלוג רשומה "מאחד עד מאה"../images/Emo221.gif אבל זה לא התפרסם ברשימת הרשומות בנושא החם למה? הנה הרשומה שלי
כתבתי בבלוג רשומה "מאחד עד מאה"../images/Emo221.gif אבל זה לא התפרסם ברשימת הרשומות בנושא החם למה? הנה הרשומה שלי
W wranger New member 18/8/07 #2 ניחוש טוב, ניחוש רע, וכדי לגוון - סתם הערה ניחוש טוב(?) - אולי ביטלת פרסום ופרסמת מחדש? ניחוש מפגר(!) - כי כתבת 50 דברים ולא 100? והערה - הקישור שהבאת לרשומה שלך לא מוביל לרשומה שלך. זה הקישור הנכון.
ניחוש טוב, ניחוש רע, וכדי לגוון - סתם הערה ניחוש טוב(?) - אולי ביטלת פרסום ופרסמת מחדש? ניחוש מפגר(!) - כי כתבת 50 דברים ולא 100? והערה - הקישור שהבאת לרשומה שלך לא מוביל לרשומה שלך. זה הקישור הנכון.
ב בת עולם New member 18/8/07 #3 בינתיים זה הסתדר הקישור לא הוביל לכלום כי מחקתי את הרשונה ופרסמתי מחדש כדי שזה יתפרסם ברשימה <בעצם מסתבר שזה לא התפרסם שם כי לא כתבתי בתגיות "100 דברים עלי">
בינתיים זה הסתדר הקישור לא הוביל לכלום כי מחקתי את הרשונה ופרסמתי מחדש כדי שזה יתפרסם ברשימה <בעצם מסתבר שזה לא התפרסם שם כי לא כתבתי בתגיות "100 דברים עלי">
W wranger New member 18/8/07 #4 אבל זה עדיין לא מופיע בקובית הנושא החם אם כי זה כן מופיע בחיפוש רגיל אחרי התגית... טוב, כוכב נולד.