כתבתי בלוג שעוסק במשחקים של שאפו, ושאלות

aaa123

Member
כתבתי בלוג שעוסק במשחקים של שאפו, ושאלות

השאלות שלי הם כדלקמן: 1)באיזה מדור רצוי לסווג את הבלוג. לא ידעתי מה בדיוק לעשות ורשומה אחת סיווגתי במדור כללי כאשר רשומה אחרת סיווגתי במדור ספורט 2)ביקשתי מהמנהל של שאפו שיתן קישור לבלוג. הוא אמר לי שעקרונית זה בסדר אבל הוא צריך לוודא שאני לא אכתוב בגנות אף אחד. אכן אני לא מתכוון לכתוב בגנות אף אחד במשחקים של שאפו אבל בהחלט יכול להיות שארצה כן לכתוב בגנות מישהו בנושא אחר(למשל בלוג שמסביר מדוע לדעתי אדם שהורשע היה צריך להיות מזוכה זה כתיבה בגנות השופטים של אותו אדם) כך שהשאלה שלי היא אם יש לי אפשרות לפתוח יותר מבלוג אחד כך שהקישור שהמנהל יתן יהיה רק לבלוג שלא כותב בגנות אף אחד ומדבר רק על המשחקים של שאפו.

טל לוין

New member
לגבי מדור

הוא נתון לבחירתך - וצריך להיות קרוב ככל האפשר לנושא הרשומה. מצד שני בהחלט אפשר לפרסם את כל הרשומות במדור כללי. בקיצור לפי רצונך. לגבי ההתכתבות שלך עם מנהל שאפו - שהרי אין לי איך לסייע... מה שהוא מחליט יהיה

aaa123

Member
תודה על התגובה. לא התייחסת לשאלה אם אני רשאי

לפרסם יותר מבלוג אחד כך שהקישור לבלוג הזה יוביל לנושא מסויים אבל הקישור לבלוג אחר יוביל לנושא אחר. דרך אפשרית לעשות את זה היא על ידי כתיבת בלוג בכינוי נוסף אבל אני לא רוצה לעשות דברים שאסורים אז אני מעדיף לברר מראש.

למעלה