כתבתי הכל ונמחק לי .....

woooooo

New member
כתבתי הכל ונמחק לי .....

עד שהצלחתי לכתוב פתאום את הכל משהו נהרס במחשב ונמחק , אולי היה צריך להמחק ... טוב, אני לא יודעת אם אני בכלל מורשת לכתוב באגף המבוגרים , עד לפני כמה ימים הייתי כבר מבוגרת , שיחקתי אותה מבוגרת בדיוק כמו שאמא לימדה אותי , הייתי בן אדם . לפני 4 ימים ישנתי אצל חברה אחרי בילוי לילי שבמהלכו גמעתי כמויות בלתי מוגבלות של אלכוהול , עד, או אלי כמעט עד, עילפון חושים מוחלט , נירדמתי / נפלתי אצלה . כשהתעוררתי בבוקר גיליתי שהחלק התחתון שלי חשוף , חשוף מדיי ,ובהמה זקנה ששאלתי לפשר המצב זרקה לי שכן התמזמזנו קצת בלילה , "מה,? חשבתי שאת ערה ... " הגוש התתמם לו - גוש זקן בלוי . קפץ עלי פלשבק שלי , חצי קיימת חצי לא ,התעוררתי לפי דעתי במהלך הלילה כשגוף זכרי זקן נצמד אלי , נוגע בי , מדבר אלי , מתאמץ להוריד ממני את המכנסיים היקרות שלי , ממשיך לגעת בי , לוחש לי שאני לא צריכה לדאוג , הוא לא יעשה לי כלום כשאני ישנה ,הוא עוד ידפוק אותי כהוגן בבוקר . הוא השתמש בשם המקולל שלי בשביל להגיד לי עד כמה אני נהדרת , אולי זו הסיבה שמשהו בי נשאר לשכב שם קפוא , במקום לקום בקפיצה ולהנחית לו איזשהיא מכה הגונה שהיתה מבהירה בלי שמץ של ספק שאין לי רצון שהחיה הזאת תעגוב עלי ,שום רצון , אני מוצאת את עצמי צריכה לשנן לעצמי את הנקודה הזאת , אני בחיים לא הייתי מגיעה למצב הזה ,אין לי מושג איך הגעתי , ואני שונאת את עצמי על זה שלא עשיתי משהו ,אבל מצד שני גם הזיכרון שקיים בי מעורפל , אמיתי מעין כמוהו אבל ... למה לא קמתי ??????? כי כניראה שאני עדין כן ילדה קטנה ומפוחדת כשזה מגיעה למצבים האלה ... הוא המשיך למלמל ולגעת , לעזאזל לגעת ... ואולי גם יותר אני לא יודעת ... שלא ינסה למכור לי את השטויות של " חשבתי שהיית ערה " כי אם הייתי ערה כמו שהוא חשב הוא היה "דופק אותי כהוגן " כדבריו . ... שימות , שאני ימות ......... אין לי כוח להתמודד עם מצב כזה עכשיו , לא כשאני כבר בן אדם , כמעט והייתי לבן אדם שאני אוהבת ...

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
שלום לך woooo יקרה...

נשמע שחווית חוויה קשה..קשה מנשוא.. והכאב מחפש ביטוי, מחפש אישור, מחפש הבנה או תפיסה של מה שקרה שם.. ולפעמים קשה לתפוס..ולפעמים קשה להבין.. נשמע שהמפלצת הזו עשתה בך דברים שאסור שיקרו.. אנחנו רוצים שתדעי..שאת לא לבד. שאנחנו איתך. שאנחנו נלווה אותך בתהליך הקשה הזה של התמודדות עם הדבר הנורא כל כך.. את מוזמנת לבוא לשיחה איתנו..לדבר עם זה..לנסות להבין את זה.. אנחנו מחכים לך..

למעלה