כתבתי כאן כבר ואתם לא עונים לי...

Erin21

New member
כתבתי כאן כבר ואתם לא עונים לי...

אז אני מעלה את הבעיה שוב, בתקווה שמישהו יואיל בטובו להגיב... הבעיה שלי היא כזאת: יש לי חבר שנתיים, ובזמן האחרון הייתי איתו קצת בכאסח (מריבות אופייניות בין בני זוג). באותו זמן הכרתי דרך תפוז מישהו נחמד שהביע נכונות לעזור ולייעץ לי ביחסים עם חבר שלי. הייתי בטוחה שהכוונות שלו טהורות, ונתתי לו את מס' הטלפון שלי, ודיברנו. הוא נשמע לי בן אדם שמבין עניין, אז שמרנו על קשר והמשכנו להתכתב בנט. כמובן שגם החלפנו תמונות, לא מתוך כוונה שיצא מזה משהו, אלא סתם מסקרנות. כמה ימים אחרי זה הבחור הודיע לי שהוא מאוהב בי, שהוא חושב עלי כל הזמן ,שהוא חייב לראות אותי ושהוא רוצה שנהיה יחד ושאני אתן לו צ'אנס להכיר אותי. הוא התחיל להעריף עלי מחמאות והרגשתי כמו ביץ' אמיתית, כי לא הייתי מסוגלת להחזיר לו אותן בחזרה. ושלא תבינו לא נכון... אני חולה על חבר שלי, ובחיים לא הייתי בוגדת ואני גם לא אבגוד בו. בכל אופן, יש לאותו בחור חברה כבר 3 שנים, שאיתה הוא גר. כבר שלושה ימים היא נמצאת בחופשה וחוזרת היום בערב. הוא טוען שהיא אוטוטו טסה לחו"ל לגור שם ושהוא ישאר פנוי. הוא באמת נחמד ואנחנו מתעניינים באותם הדברים, אבל ראבק!!! לא בא לי להיות ממלאת מקום של החברה שלו. הוא טוען גם שהוא לא מאמין באהבה ונישואים, ושאנחנו יכולים גם סתם "לבלות יחד" בלי שאני אהיה חברה שלו. אני מתוסבכת... אני יודעת בוודאות שאני אוהבת את חבר שלי ושאין לי בכלל מה להתלבט. ומצד שני, הבחור הזה משגע אותי וזה מטריד. ביקשתי ממנו שהקשר הזה ישאר רק וירטואלי והוא אמר שהוא לא מסוגל להשאיר את זה וירטואלי. אתמול ניסיתי להסביר לו הכול לגבי חבר שלי ולגבי מה שאני מרגישה, ומרוב עצבים סגרתי לו ת'מחשב. הוא פשוט לא מבין. המצב הזה לא הוגן כלפי חבר שלי וכלפי חברה של הבחור הזה. למרות שהיא אוטוטו בחו"ל, היא עדיין בארץ, היא עדיין נחשבת לחברהש לו, הם עדיין גרים יחד, והיא עדיין נורא אוהבת אותו (ככה הוא מספר). הוא טוען שהקטע שלו איתי זה משהו שמבוסס על אנרגיות חזקות, שהוא נמשך לראש שלי ושסקס זה לא הקטע שלו, למרות שהוא לא היה מתנגד. אני ממש אובדת עצות. מה אתם מייעצים לי לעשות?

Vdrums

New member
מתעלמים ממנו ואם הוא ממשיך

יש משטרה. ותלמדי לקח לפעם הבאה, שאת רוצה שזה ישאר וירטואלי אל תחלקי מספרי טלפון.

אורזמן

New member
../images/Emo45.gif

אם הוא ממשיך להציק, תעשי מה שתומר המליץ לך ותשני את מספר הטלפון בכללי, אם את מוסרת מס' טלפון לתת רק מס' טלפון של "ביגטוק" או "טוקמאן", כך אי אפשר לאתר אותך בהצלחה

ארז1973

New member
גם אני מצטרף...

אם את לא מחפשת "הרפתקאות"... אז הדרך היחידה זה לחתוך לגמרי... בלי הסברים , ובלי התנצלויות , שאיתן ניתן רק להתווכח ולהתמקח. לומר ברור , שאת לא מחפשת שום קשר איתו, ושלא יטריד אותך אפילו בשורה כתובה אחת , אחרת את תפני למישטרה. אין כאן עניין של "כוונת טהורות". זה עניין של הבנת הגבולות והיכולת לשמור אותם... הוא כבר הוכיח לך שהוא לא יודע ולא מסוגל לזה. לדעתי אין לך מה לשמור איתו אפילו על קשר וירטואלי.

Urik82

New member
Kulhem rak miztarfim

Ve lefit daati at ken zriha latet shans lefamim zarih leamer!Ki mi she lo mistaken lo shote shampania!

Urik82

New member
Eih at yodaat she at ohevet

Yahol liyot at stam meshahnaat et azmeh. havera sheli paam biksha mimeni "livgod" bi ki i lo aita betuha be azma basof i hazra elai ani batuh she gam haver shelah yavin

גברברת

New member
אורי בוקר טוב, מציעה שאם אין לך

פונטים בעברית (ואובייסלי אין לך
) תכתוב כבר באנגלית כי זה ממש עינוי סיני לקרוא את העברית אנגלית הזו (לפחות בשבילי) סוף שבוע מופלא

Vdrums

New member
../images/Emo45.gif

ושקוראים את זה אז עולה בראש מבטא של ג'וזי כץ (או שזה רק אני
)

Vdrums

New member
ג'וזי לא ג'ודי

והמבין יבין, אין טעם להסביר את זה.

Urik82

New member
Especialy for u

Lady i am writing this massage but mostly people doesnt understand english. And i was asked befor by another men to write in transkript

niva99

New member
../images/Emo41.gifתהיי אסרטיבית../images/Emo70.gif

הקשר איתו לא מתאים לך?הבהירי לו זאת בצורה נעימה אך יחד עם זאת תעמדי על שלך. את לא מתוסבכת-פשוט מופעלים עליך לחצים .

zsahr1

New member
חד וחלק ...

פשוט לנתק איתו קשר כי את חולה על החבר שלך ולא מגיע לו שתהיי בקשר גם מסוג כזה "וירטואלי" .

ממה שכתבת משתמע,

שאת כן קצת בעניין, תני לי להבין, הכרת את הבחור בנט אבל רק כידידים והוא התאהב בך, SO WHAT??? לדעתי את לא צריכה לנסות להסביר את עצמך בכלל, יש לך חבר ואת אוהבת אותו, באותם מילים שסיפרת לנו, תסבירי לו - אין לך כוונה לעזוב את חבר שלך בשבילו, ובזה זה נגמר. את לא חייבת לו הסברים, אל תסיימי קשר טוב בלי להשקיע לזה מחשבה. המון בהצלחה לך,

Erin21

New member
אתם צודקים

קיימתי עם הבחור שיחת הבהרה ואמרתי לו שאני אוהבת את חבר שלי, ושאני לא רואה אותי ואותו בקשר. הוא מבחינתו התחיל להגיד שהוא לא מוכן לוותר עלי כל כך בקלות כי לדעתו אני בן אדם מאוד מיוחד, והתחיל לספר לי שהוא חושב עלי כל הזמן, שהוא רוצה שנהיה יחד, שהוא אוהב ומתגעגע (הוא לא פגש אותי בכלל)... ובקיצור- מרוב עצבים ,כשסגרנו, הלכתי ומחקתי אותו מהמסנג'ר. אבל הוא ממשיך להתקשר אלי, למרות שביקשתי ממנו שלא יתקשר. הוא אמר שהוא אומנם נפגע, אבל שיש לו הרבה סבלנות אלי. ונראה לי שגם החברה שלו עלתה איך שהוא על מס' הפלאפון שלי והיא גם מתקשרת אלי ומנתקת. (אני לא בטוחה שזו היא, אבל אני שומעת בחורה, והיא מתקשרת ממס' שאי אפשר לחזור אליו). אני לא רוצה לערב משטרה כי בסך הכול הוא בחור נחמד ואני לא רוצה לגרום לו צרות. אני אוהבת את חבר שלי מאוד, ואין לי עניין באותו בחור. אין לי שום בעיה כל עוד זה בקטע של ידידות בלבד, אבל זה לא.

zsahr1

New member
תחכי עוד קצת ואם

הוא ממשיך להטריד פשוט תחליפי מס' טלפון.

מוותק

New member
כתבת שאת

אוהבת את החבר שלך מאוד... מה ההתלבטות פה בכלל?... אומנם אני לא יודעת כלום אבל ממה שכתבת הבחור הוירטואלי שלך נשמע לא הכי אמין... יש לך חבר שאת אוהבת אז תשמרי על מה שיש לך. חבל לאבד הכל בשביל מישהו שאת לא מכירה ועוד אומר לך את הדברים האלה בזמן שיש לו חברה.

למעלה