כתבתי כאן קצת ואשמח לשמוע מה דעתכם..... כואבת

אני כבר חבולה כואבת מבולבלת

לכן זה ניגמר......אני רק כואבת,,,,ויודעת שצריכה להמשיך הלאה .....
הטלפון אתמול שוב העיר את הספקות.....
אתם עזרתם לישר את הדברים.......
ניגמר.....

זה בידיוק מה שקרה....

אמרתי לשליחים שאני לא מעוניינת לשמוע....
ואליו כתבתי שאיין לי על מה להתנצל....
וזה ניגמר.....

ממש... כתבת לו שאין לך על מה להתנצל...

כדי שהוא יכתוב לך על מה יש לך להתנצל,
והפינג פונג ימשיך ויחגוג בגדול.
כשתסיימי את הטיפול הפיזי (רק בריאות),
מציעה לך לקחת מטפל טוב, שיעזור לך
ליצור ניתוק מגבר אלים.
בהצלחה.

כתבתי כאן קצת ואשמח לשמוע מה דעתכם..... כואבת

אני כותבת כאן את סיפור הזוגיות שלי בשנה וחצי האחרונות,נגמרה בכאב גדול אני לא בטוחה. מה אני רוצה לשמוע מכם אבל מבטיחה לקרוא ולחשוב.......
נפגשנו דרך jdate הוא בן 48 ירושלמי ואני שנה צעירה ממנו גרושה מזה 12 שנים מתגוררת בארצות הברית עם שני ילדים גדולים,,,,,הוא גרוש כחצי שנה עם שני ילדים בני 9;11 .....הקליק היה מיידי,האהבה ניצתה במהירות....אחרי המפגש החמישי אמר לי אני רוצה אותך כבת זוג לחיים, מעולם לא הייתה לי אשה כמוך,,,,,,גם אני נסחפתי התאהבתי כמו בת17 למעשה מעולם לא אהבתי גבר בעוצמה שבא אני אוהבת אותו,,,,,,הכרתי את ילדיו התפתח קשר חזק וטוב עם שני ילדיו בתו סובלת. מהפרעת חרדה טורדנית וקשיים חברתיים אך יצרתי איתה קשר חם ואוהב....הבן מסוגר וסובל מחרדות קשות אך גם איתו נוצר קשר טוב......כל הזמן היו בעיות ברקע עם גרושתו ששמעתי ממנו כל הזמן על הבעיות הנפשיות שלה.הילדים במשמורת משותפת כאשר ההסדר הוא יום א אצל אמא חוזרים לאבא ביום א בלילה יום ב מביהס הולכים לאמא אבא בא מהעבודה ולוקח את הבן,הבת נשארת אצל אמא,יום ג בבוקר אמא מביאה את הבת לאבא ששולח לביהס את שניהם אמא לוקחת מביהס אבא אחרי העבודה אוסף את הבת,יום ד בבוקר אמא מביאה את הבן שאבא ישלח את שניהם לביהס,אמא לוקחת מביהס,יום ה מביאה בבוקר את שני הילדים לאבא שילח לביהס, אמא אוספת מביהס, אבא לוקח את שניהם מאמא. אחרי העבודה, יום ו אמא אוספת מביהס אבא לוקח מאמא אחרי העבודה מוצש אמא לוקחת עד יום ראשון בערב....בקיצור הילדים עוברים כל יום פעמיים ביין ההורים.....כמו כן יש שם בעיית גבולות קשה,בשנה הראשונה של הקשר את החגים הוא עשה עם גרושתו ובקייץ נסע איתה ועם הילדים לחופשה משפחתית ביחד בפלורידה כשחזרו הילדים היו הפוכים ורק דיברו על זה שאבא ואמא לא באמת גרושים אלה רק גרים בבתים נפרדים.,,,,בנתיים הקשר בינונו התהדק התחלנו לעשות שבתות ביחד, והתקרב פסח הוא רצה שנעשה את החג ביחד עם גרושתו תרשה ואני אמרתי שאני לא מנהלת את חיי לפי רצון הגרושה,,,,,,בסוף אחרי משבר וכמעט פרידה את החג עשינו ביחד הוא אני ילדי ילדיו ו..גרושתו,אני בישלתי והכנתי תודה .......אותו דבר בשבועות,וכל ה תוך כדי התיעצות עם מטפלת משפחתית...כאשר אנחנו מדברים על לעבור לגור ביחד אחרי חגי תשרי.......בשיחה האחרונה עם המטפלת היא אמרה שהדבר הבעיתי ביותר לילדים כרגע זה חוסר הודאות והטוב ביותר לילדים שנעבור לגור ביחד. הוא אמר לי שהוא יודע שמגורים משותפים זה הדבר הנכון ביותר לעשות אבל הוא מפחד....קבענו תאריך יעד אחרי סוכות.......שבת אחרי זה הייתי אצלו בלי ילדי,( הם בני18;24 והיו להם תוכניות אחרות....) הגעתי מיד אחרי העבודה בישלתי אפיתי ערכתי שולחן שבת וכשהוא הגיע עם הילדים הדלקנו נרות וכ' אחרי האוכל הילדים הלכו לשחק בחדר ואנחנו ראינו סרט בDVD בתשע מגיעה. הבת בלי לשאול מוציאה את הדיסק וקובעת עכשיו אני רואה טלויזיה לכו מכאן
אני נדהמתי הוא קם אמר לילה טוב והלך לישון......אלו לא ילדי אז שתקתי והלכתי לישון....למחרת היו עוד כמה ארועים שהבנתי שבעיית הגבולות שם כזו שאני לא אוכל לחיות איתה שתקתי וכאשר הילדים הלכו אמרתי לו אנחנו חייבים לדבר אנחנו מדברים על חיים משותפים אך ישנן בעיות שצריך לדבר עליהן.....זה עניינים טכנים אין לי כוח היתה התשובה........שתקתי.ביום ראשון כאשר הילדים חזרו הם רצו לאכול הכנתי פסטה לפי בקשתם הבן דחה את הצלחת וביקש פיצה ..אבא רץ להביא פיצה.....כשחזר אני נפרדתי ואז האיש אמר לי היה סוף שבוע נפלא הרגיש ממש משפחה....אמרתי לו אנחנו צריכים לדבר.....ונסעתי לביתי.....ובדרך אמרתי לעצמי כך אני לא רוצה לחיות.....ביום שני כאשר דיברנו בטלפון אמרתי לו אנחנו חייבים לדבר.....התשובה היתה כשיהיה זמן....ביום שלישי הייתי ליד הבית שלו נתקעתי ביום חמסין בלי מיים ועם כאב ראש מפוצץ,,,,התקשרתי אליו ושאלתי אותו עם אני יכולה להכנס לקחת מיים התשובה היתה כמובן...מצאתי שם את גרושתו....הופתעתי ....היא חיטטה בארון בו שמורים היו הדברים שלי.......היא התחילה לשאול שאלות ובקשה את עזרתי לשינוי ההסדר עם הילדים אמרתי לה שתדבר ישירות עם האיש אני לא מתערבת זה לא הילדים שלי היא אמרה שהיא מפחדת לדבר איתו ובקשה את עזרתי,שוב אמרתי לה שהם צריכים לדבר בלעדי אני לא מתערבת.....והלכתי..התקשרתי אליו מיד לעבודה וסיפרתי לו הוא צחק ואמר. שהיא אמא של הילדים וגם אם נגור ביחד היא תמיד תוכל להכנס. מתי שהיא רוצה......שוב אמרתי לו שצריך לדבר,,,,,,הוא שוב התחמק....יום חמישי הוא התקשר בכעס נורא ואמר שהוא דיבר עם גרושתו ואנחנו צריכים לדבר....נפגשנו במוצש. ושם הוא אמר לי שהעובדה שדיברתי עם גרושתו כשהוא לא היה שם זו בגידה כמו לבגוד בו עם גבר אחר והכל ביניינו נגמר קמתי לקחתי את התיק והלכתי....
הוא התקשר אחרי כמה ימים בניסיון להסביר לי כמה אני לא בסדר אמרתי לו שאשמח לדבר אבל הוא צריך להקשיב למה שלי יש לומר גם כן......הוא לא היה מוכן כי הוא הקורבן ואני לא בסדר אמרתי לו שכך אני לא מוכנה לדבר.....כתבתי מייל מפורט עם כל הדברים עלהם רציתי לדבר ושלחתי לו.....לדבריו שלחתי לו כתב אישום...מאז אני מקבלת טלפונים ומיילים מחבר שלו ומשהי מהקהילה שמכירה אותו שהוא מסכן הילדים מתגעגעים אלי ושאני אתנצל ואחזור אליו......אני מאוד אוהבת אותו אך לא מוכנה להיות במערכת יחסים כל כך חד צדדית אני רוצה שיכבדו אותי ,ורוצה מערכת שיוויונית,,,,אני יודעת שילדיו צעירים וסובלים מקשיים רגשיים ו ומוכנה להתמודדות. הלא פשוטה שכרוכה בכך.
אני לא מוכנה להיות היחידה שמכילה ומתחשבת רוצה הדדיות.לא רואה את עצמי כקורבן אך גם לא חושבת שהצד השני קורבן חושבת שבמערכת יחסים צריכה להיות הדדיות והקשבה ולמעשה זה מה שביקשתי בו נדבר על הבעיות ונראה כיצד מתמודדים איתן הוא סירב לדבר התחמק ואז התנהג. בצורה פוגעת ומכוערת........כואב לי על ההחמצה וחבל לי לסיים כך קשר יפה,,,,,,,,,ניתן היה פשוט לדבר ואם לא מתאים להפרד כמו אנשים מבוגרים בצורה יפה...
עכשיו אני אחרי שיחה ארוכה עם חברו הטוב,,,,שמעתי,הכלתי ובסיכום אמרתי לו. שיגיד לאיש שאשמח לדבר איתו אך זו תהיה שיחה דו כיוונית. אני אקשיב ואכיל ואתנצל אם צריך אני מבקשת מהאיש את אותו היחס מעבר לזה סרבתי לקבל מסרים מהחבר........
אני מעוניינת לשמוע מכם מה דעתכם ותודה שקראתם. את הכל......

chili3

New member
לחלוטין! להתנתק זה לא לכתוב מילה !!!!

mother cat

New member
דעתי...

אני לא מבינה על מה את צריכה להתנצל - על שדיברת עם גרושתו שהוא בעצמו אומר שתמיד תוכל להכנס לביתו מתי שבא לה? אז מה היית אמורה לעשות? לראות אותה ולהתעלם?

אני לא מבינה איך משהו אוהב יכול לשמוע את אהובתו מבקשת לדבר ומשדרת מצוקה ולהתעלם.... שוב, ושוב ושוב.

ברור לי שהילדים שם במצוקה. אני חושבת שהם רואים בך איזה עוגן של שפיות, וחלק מבחינת הגבולות איתך זה כי הם זקוקים למשהו שישים גבולות (הסיפור עם הנערה שהיתה צריכה חזיה זה שלך לא?). אם הייתי מרגישה שיש לך פרטנר לעשות שינוי ולעזור לילדים האלה הייתי מעודדת אותך לעשות זאת. אבל נשמע שאת לבד... לא האבא ולא האמא רואים את הבעיות ומוכנים להרתם לעשות משהו.

אני מצטערת לאמר שאישית אני לא רואה לזה עתיד והייתי ממשיכה הלאה בחיי. חבל, לנוכח האהבה הגדולה שתארת. אבל הגבר פשוט לא במקום מתאים כרגע.... הוא צריך לעשות הרבה עבודה עם עצמו לפני שיוכל באמת להתפנות לזוגיות בריאה. אגב את יכולה להגיד לחבריו כשמתקשרים שאם הם באמת דואגים לו שימצאו לו מטפל טוב....

תעדכני אותנו מה קורה....

את זוכרת טוב....

אכן הסיפור עם החזיה זו אני.....זה המשך הסיפור........אכן אני ממשיכה הבעיה היא שהטלפון של החבר אתמול זרק אותי אחורה.......התחלתי לחשוב שיתכן ויש מין הצדק בדבריו והיכן אני תורמת לבעיה.....לכן כתבתי את תאור העובדות כאן והתגובה שקיבלתי חיזקה אותי.תודה.
גם המטפל המשפחתי חושב שזו מערכת בעיתית ולשם אני לא חוזרת,האיש לא מוכן לשמוע על טיפול ולכן אין סיכוי לשינוי....שוב תודה חיזקתם אותי
אני ממשיכה בדרכי..לבד....

ornme

New member
הייתי בורחת...

מצב שלא יכול להיפתר, ולא משנה כמה יועצים תעסיקו,
בעצם את אחרונה אחרונה בסדר העדיפויות.

אל תעברי להתגורר איתו, זה יהיה נורא לחיות בבית שלך כשאת לא נספרת ממטר ואין לך לאן לברוח.

כמו סינדרלה בוגרת...

זה מאוד מרגש שאת מוכנה להקריב ולהתמודד עם הבעיות הרגשיות של ילדיו, אבל הבעיה העיקרית כאן היא הוא עצמו והמערכת שהוא הקים עם האקסית שלו ועם ילדיו.
גם אם תנסי לעזור לילדים הסיכוי שלהם אפסי לנוכח התנהלות הוריהם.

תעזבי מושגים עדינים עמו "להכיל" ו"קשר יפה", תעברי לחשיבה עם מושגים יותר מתאימים כמו "ניצול" "דריסה" וכאלו.

תברחי. נשמע בחור מסוכן!

בנה מערכת הורות בלי גרם קומון סנס, גבולות, אמון הדדי (גרושתו אומרת שהיא פוחדת לדבר איתו; הוא אומר שיש לה בעיות נפשיות- כדאי להאמין לשניהם ולהתרחק!)

אלה בעיות ענקיות, אבל הבעיה *הכי מטרידה* היא תגובות שלו אליך.

בחיים משותפים יהיו קונפליקטים; זה טבעי. תראי איך הוא מגיב לקונפליקט: מתעלם מרגשותיך וצרכיך. לא לוקח אחריות. מכחיש שהיתה בעיה. מסרב לדבר. רואה רק אפשרות של התגוננות או התקפה ובוחר להתקיף-לא רואה אפשרות להדברות. ואז- מתקיף בתגובה מוקצנת ברמה מפחידה,האשמה בבגידה!! ותגובה מוקצנת נוספת- פונה למתווכים. במקום פשוט לדבר עם בת זוגו.
מה הוא יעשה בקונפליקט הבא, יפציץ את הכור בעירק?

חיים עם אדם כזה הורגים אותך לאט לאט. תתרחקי ובחרת בחיים.

שוב תודה

חיזקתם אותי..
אני לא חוזרת אחורה ממשיכה בדרכי......
לבד.
אכן לצערי איין עם מי לדבר שם....
יותר מידי בעיות
אז אמרת שניגמר ואני
הולכת לדרכי.......
תודה.

הפעם, אפילו אופטימיסט חסר תקנה

כמוני שמאמין בכוחם של אנשים לבנות אפילו מתוך נפילה למעמקים
מסכים כאן עם כל הכותבות.
אבל מעבר לעידוד רוצה להוסיף שאני חושב שבעוד כמה זמן תראי שלמדת מזה משהו חשוב ושלפעמים מי שבועט לך בתחת מביא אותך רחוק יותר ממה שתלכי על רגליך שלך (סליחה על הבוטות).
הכי חשוב, כשזה ידעך, אל תחשבי שכל העולם כזה ותסתגרי, להיפך הוא, תסמכי על יכולת החישה שלך של בני אדם (היא תשתפר מאד) ותמצאי את זה שמתאים לך גם לאהבה וגם לכבוד הדדי וגם לבניה יחד..
בהצלחה, כי תמיד יש חיים אחרי !!

תודה לכולם

נתתם לי המון כוחות ותמיכה שהייתי מאוד זקוקה להם ברגע קשה......ישנם דברים נוספים שלא פרטתי אבל מכיוון שאתם לא מכירים אותנו הסתפקתי בעיקרי הדברים וקיבלתי מכם תמיכ. ןכוחות.....שוב תודה.
טלאים
מצרפת תמונה של עבודת טלאים שהיתה אמורה להיות מתנת יום הולדת לאיש ועכשיו אני לא יודעת מש לעשות איתה......העיצוב והביצוע שלי.....

ממש עוד זמן קצר

את תראי שלהפטר מהמתנה הזו ייתן לך הרבה אויר ויזכיר לך כמה טוב שבחרת בעצמך ובשבילך עצמך.
פרידה היא כמו גמילה - בהתחלה יש ממש גמילה פיזית (באמת!) מההורמונים של ההתאהבות. ואחרי זמן לא ארוך, אם לא מתעקשים להתקע שם, ההתאהבות הפיזית עוברת ואז יותר קל להיות עם מבט מפוקח.
יהיה לך הרבה אויר.

תני אותה במתנה לאשה שעוברת מצב קשה

לכי לבית חולים המקומי ותשאלי את האחיות מי מאושפז הרבה זמן/את מי לא באים לבקר ותני להם את השמיכה.
שחררי את עצמך ואת חייך.

זהו שאני כבר לא שם.....

אבל לצערי הוא לא מאפשר לי להתנתק אני לפחות שלוש פעמים השבוע קיבלתי מיילים וטלפונים משליחים שלו שאני מאוד פגעתי בו הוא מסכן הילדים מסכנים ואני צריכה להתנצל לשמוע אותו ולחזור לקשר לפי התנאים שלו....
דבר נוסף שלא כתבתי הוא שהוא נשא של חיידק עמיד ובלי ידיעתו הדביק אותי ( לא בכוונה כי לא ידע ) אני בבית חולים עם אנטיביוטיקה דרך הוריד כבר שבוע.....רציתי להיות הוגנת אז שלחתי מייל ענייני ועובדתי שילך לרופא לקבל טיפול....מאז השליחים שלו משגעים אותי ומאחר ויש לי כאן יותר מידי זמן למחשבה התחלתי לפקפק בדרך שלי שבחרה להתרחק......אתם עזרתם לי מאוד!
לכל השליחים אמרתי שיש לו את הכתובת הטלפון והמייל שלי ואם יש לו מה לומר שיפנה ישירות.....הוא אפילו לא טרח להרים טלפון מאז המייל ששלחתי לו לשאול לשלומי.....משליחיו נמסר לי שהוא כועס שלא התנצלתי.....רק הייתי הגונה מאחר והוא עלול להדביק גם את ילדיו ידעתי אותו וזהו.....לא רוצה לחזור אליו ולא רוצה אותו בחיי שיניח לי.........

למעלה