כתבתי לכם סיפור.....

Drorrrrrr

New member
כתבתי לכם סיפור.....

עם האמוטייקונים החדשים: ל"ג בעומר אצל משפחת דגניה היה זה ערב ל"ג בעומר, משפחת דגניה החליטה לחגוג אותו ביחד: אמא
שושנה, אבא
יחזקאל, הילד
ירמיה והילד השני
שלמהשווילי. שלמהשווילי היה אחראי על ה-
, אמא שושנה הייתה אחראית על הקפה
, אבא יחזקאל היה אחראי על ה-
וירמיה הקטן היה אחראי על ה-
. המשפחה הגיע לשטח הפתוח, וישר סימנה לה עם אבנים טריטוריה. שלמהשווילי הדליק את ה-
ואבא יחזקאל החל לזרוק
למדורה הענקית, ואז הגיע השכן
והחל לנגן על ה-
שירי ארץ ישראל: "הרוח נושבת קרירה רה רה
". ירמיה העצבני החליט לשים קץ לשכן המעצבן (שאגב, קראו לו רמי) ודקר אותו עם השישליק של ה-
. אמא ואבא דגניה שמחו וצחקו בלי סוף [
] כנראה היו שיכורים מהקפה שאמא הכינה ב-
של הקוקטיילים. הגיע הערב לסופו, אחרי כיף חיים גדול, כולם נראו ככה:
כי היה חם ליד המדורה. משפחת דגניה נהנתה נורא, ושנה הבאה, גם אתם מוזמנים
(אגב, ה-
נשרפו
) חג שמח ושבת שלום

ט ל i i ש

New member
חחחחחחח דרורוש!!!

אני כל תקופה שמשתנים הסמילים מחכה לסיפור שלך וכל פעם מחדש אני אכן מתרצה!!!! המשך ככה!! חולה עליייך אוהבת אותך ומתה עלייך!!! אמממממ תנחשוווו מה?!?!?!!? קיבלתי תפקיד משחק בטקס סיום של בצפר ולא הרבה מקבליםםם!!!!

taltal girl

New member
../images/Emo9.gif ../images/Emo25.gif

אני כותבת את המסיבת ביומ
וגמ מקבלת תפקיד.

aYaLoLy

New member
שיבי ביותר!!!! ../images/Emo170.gif

טלללללל לל מזלטוב!!! במסיבת סיומ של כיתה ו' הייתי בלהקה שהקליטה את השירימ, וגמ היה לי איזה תפקידדד!!!! ובלעעעעעעעעעעעעעע אני לא יכולה לסבול את ביצפר!! דרור אתה סופר!!!!! חח אימא שלי ניסתה לגרומ לי להפסיק לשמוע לכ היומ את CP אאז היא קנתה לי את הדיסק של שיקגו וציפתה שאני אפסיק עמ דה קולינג מיותר להגיד שלא הלכ לה :p

crazy4tc

New member
חחחחחחחח אהבתי!

למרות שהייתי מתה לקצת יותר אקשן... אתם יודעים נו... שיפוצצו אחד את השני מכות!!!!!!!! חחחחחחחח עזבו אני בהשפעה מהטיול שנתי... כל הכבוד לכל השחקניות שביננו (גאד יש לנו הרבה כאלה בפורום...) על תפקידי המשחק והבימוי (?) שהם קיבלו!!!

crazy4tc

New member
יולייייייייי!!! פורוווווום!!!!!

מה זה אשטון?! הסבר!!!! היה ממש כיף (פירוט ארוך ומייגע מחוץ לכותלי הפורום וביום אחר כי אני מתה מעייפות) פתחתי בטעות את המצלמה ושרפתי את התמונות...
יש לי כל מיני קישוטים על הגוף (שריטות, כתמים סגולים וכדומה) וחוץ מכמה נסיונות כושלים להרוג אותי (או לחילופין לפתוח לי את הבגד ים) אני בסדר!

taltal girl

New member
../images/Emo13.gif ../images/Emo25.gif

סספריי חווויות
קיבלתי תפקיד כתיבה

למעלה