כתבתי מאמר ב"פורטל המאמנים הישראלי"

dafnasalan

New member
כתבתי מאמר ב"פורטל המאמנים הישראלי"

היי לכולם. אני שמחה לספר לכם שכתבתי מאמר שמופיע ב"פורטל המאמנים הישראלי" אתם מוזמנים לקרוא להגיד הערותכם/הארותכם. אני אנסה לצרף לכאן את הקובץ. חג שמח לכולם

tlingit

New member
../images/Emo45.gif גם מעניין גם מועיל ../images/Emo51.gif

תודה על המאמר
הוא כתוב יפה ומעניין מצאו חן בעיני תובנות שמצאתי בו וגם לקחתי לי כלי או שניים לחיים ולאימון
הוספת לי ניצוצות של אור
בהקשר זה נזכרתי שגם לרוח המדבר היה פעם מאמר (נדמה לי שבקואוצ'לטר) על המילה "אבל" וגם מהמאמר ההוא לקחתי תובנה נהדרת וכלי נפלא לחיים ולאימון

משהו קרא לי? ../images/Emo13.gif

המון תודה על הפירגון... אשמח לצרף לכאן את המאמר אם זה בסדר.. מיקי

dafnasalan

New member
יופי של מאמר- באמת נותן עוד פנים

למילה "אבל". תמיד נחמד ללמוד וכנראה שאין גבול ללמידה.

isaacm

New member
תודה, אבל

למרות שלא קראנו לך - מאד מהנה. אחרי קריאת מאמר כזה, איכשהו קשה יותר לבטא משפט שמכיל את המילה "אבל" מעניין מדוע? תודה איציק

עכשיו אתה יותר עירני

ויש לך הזדמנות פז לנצל את תקופת העירנות הזו ליצור אצלך פריצת דרך באופן שבו אתה משתמש במילה 'אבל'.. (להבדיל מאלו שמורידים אותה מהלקסיקון..) בהצלחה מיקי

יופי של מאמר

כמי שכמעט ולא משתמש באבל (לפחות במודע) בדיוק מהסיבות שפרטת שמחתי לקרא את המאמר ולגלות את הפן ה"הפוך על הפוך" של האבל כמו שאמרת "להפוך את הסדר" ואז הכוח עובר לחסר ומעצים אותו. משהו להרהר עליו ולבדוק אותו ביום יום. תודה.

אני מאד מקווה

שאת/ה לא מאמנ/ת בסגנון הזה. אולי גם שאת/ה לא מאמנ/ת בכלל. על ביקורת בונה שמעת ? ועל ביקורת מעצבת ? על העצמה ? על למידה? אולי הגיע הזמן לפתוח את הקלסר שוב. ענת

שכחתי....שכחתי....../images/Emo9.gif

תודה. יצא לי פשוט הנמש שקופץ בכל פעם שפוגעים ככה, בלי סיבה. כאמור, לא זכרתי את פרויקט המעגל הסגור ואת חשיבותו. תודה על התזכורת.
ענת

ליפט

New member
מה זה?

פרוייקט המעגל הסגור? בדיחה פרטית? בדיחה מקצועית? או לא בדיחה בכלל? סתם סקרנית.

Y A R A

New member
היה כאן שרשור עם תגובות מסוימות

שהובילו את אבי שלנו להתאמן על הנושא. השרשור מרתק ומלמד על תהליכים אימוניים שגם אנחנו המאמנים עוברים עם עצמנו. גם אני הושפעתי מאותו תהליך ושיתפתי את כולכם בחוויה אחרת שלי ובחוויות האימוניות שנבעו בעקבותיה. אולי TLINGIT תוכל לצרף את הלינק לשרשור על מנת שכל מי שלא ראה ילמד. באמת שיעור.

תודה רבה פואנרקה היקר

על שאתה מלמד אותנו, את היעוד שלנו כמאמנים כמה חשובה הדוגמא האישית שלנו לעולם בתחום החמלה, ההעצמה, הפירגון והשפע. ודווקא במקומות שבהם נראה שהכל בסדר וההרמוניה שוררת אל לנו להיות שאננים חשוב שנזכור ששום דבר אינו קבוע והכל תלוי בנו ובערנות שלנו יש עוד עבודה רבה לפנינו, יש עוד הרבה ישנים להעיר. ברכות ושוב תודה.

לאבי תקרא את בגדי המלך החדשים

אימון זה לא תחליף למקצועיות. תנסה קצת להעלות את רמת התגובות,ולאלחזור כמו תוכי על התרגיל שענת לימדה אותך. מה עם קצת חשיבה מקורית ויצירתיות? ומאמר כזה רדוד צריך לומר את האמת,ולא לטייח...

למעלה