אני רואה שהדיון מתנהל
בשני מקומות במקביל, סבבה. אני רואה שרובכם לא קראתם את מה שכתבתי בצורה מעמיקה, אז אני ממליץ לכולכם לקרוא לפני שאתם מגיבים על מה שיש לי לאמר. אין ספק ש"הגבולות הטשטשו". הגבולות מטושטשים ובצדק, אולם זה רק למראית עין. על מה אני מדבר ? גם אני כתבתי קטעים אישיים, ואפילו מהמוצלחים. זה עדיין לא תופס לגבי מה שניסיתי להעביר. אני מדבר על קיצוניות - רוב האתרים שקוראים לעצמם בלוגים הם יומנים אישיים, נקודה. איה - חבל שאת שוב לוקחת את הדיון החשוב הזה למקום בו הוא לא צריך להיות. אין פה איזושהי יריבות, זה לא אנחנו נגדם. יש פה מדיום שלא קיבל מספיק יחס עד עכשיו, והגיע הזמן שהוא יעשה זאת. האתר שלך למשל, הוא יומן. למה ? כי ככה האופי של הכתיבה שלך מקיש עליו. גם סייברלייף הוא יומן, למרות ש-Emale טרח לשלב קישורים בכל קטע. בעולם המצב די ברור, שכן, כפי שכבר ציינתי, גם בבלוג יש קטעים אישיים, גם ביומן יש קישורים פה ושם, זה עדיין לא אומר ששני הדברים זהים. בבלוג שלי יש התייחסות לכל קישור שאני מביא, ויש קטעים של פיסקה שלמה שמוקדשת לקישור אחד קטן. במקום להמשיך ולנסות להסביר לכולם את התיאוריה השגויה שזה הכל אותו דבר, אולי הגיע הזמן להתחיל להפיץ את הבשורה - בשורת הבלוג. יש פה הרבה אנשים שבלוג יתאים הרבה יותר לאופי שלהם, לדוגמא שי או אור.