כתבתי סיפור משלי על...

lilo the sexit

New member
כתבתי סיפור משלי על...

ילדה שההורים שלה אומרים לה שהם מתגרשים ושהיא תקח חלק הבחלטה אם מי היא תעבור לגור..! מה אתם אומרים על זה?,מה אתם הייתם אומרים אם סתם אמרו ילד אחד כתב סיפור על הורים שמתגרשים איך זה בא על ידי ביטוי?מה הייתם אומרים על הילד?!עובר עליו משהו בגלל זה? הנושא הזה די עניין אותי קצת..והחלטתי שאני אעשה עליו סיפור...

סיפור מקסים../images/Emo24.gif

רואים שאת ילדה מאוד רגישה, שאוהבת חום ואהבה. לגבי נושא הגירושין: אחד מחלומות הילדות שלי היה שההורים שלי יתגרשו. בגיל 19, כשאמא שלי באה וסיפרה לי שהם מתגרשים הדבר הראשון שאמרתי לה: "מזל טוב, הגיע זמן". הורים לא צריכים לריב כדי להחליט שהם מתגרשים. יש הרבה סיבות להתגרש, ודווקא ריבים (בשקט או בקול הם לאו-דווקא הסיבה). כשהורים מתגרשים הם לא "עושים את זה לילד". הם קודם כל עושים את זה לעצמם. אני אישית חושבת, שאם יודעים לעשות את הדברים נכון, אז גירושין יכולים לעשות רק טוב לכל חברי הבית. כשהייתי בגילך מה שרציתי זה שההורים שלי יתגרשו וישאלו אותי אצל מי מהם אני רוצה לגור, ואני אגיד שאצל אף אחד ואלך לפנימיה. זאת הייתה השאיפה שלי. האם עובר על הילד משהו בגין הגירושין? בוודאי! לילדים נטייה להאשים את עצמם במה שקורה להורים שלהם. אם הילד מודע שלהורים שלו רע בנישואין אולי הוא יבין את הטוב שבגירושין. אם הילד לא מודע לכך שלהורים שלו רע, אז יהיה לו קשה. אבל בלי קשר לכלום- הסיפור מקסים
ותודה ששיתפת אותנו בו. יעל

למעלה