כתבתי סקריפט ל XSI

CoolCalb

New member
כתבתי סקריפט ל XSI

למי שעובד עם XSI, וחסרה לו הפונקציה מ MAX: כאשר יש לאובייקט אנימציה, ולא מדליקים את כפתור ה- ANIMATE ואז מזיזים, מסובבים, עושים SCALE, האנימציה של האובייקט עושה OFFSET. שרבן תמיד בכה לי שזה חסר לו ב XSI... אז הנה, במיוחד לשרבן כתבתי סקריפט שעושה את זה: אופן השימוש (באנגלית:) 1) Select one object with S and/or R and/or T animation curves 2) go to a any frame on the timeline. 3) without saving a key' rotate,scale and/or translate the object to the desired offset 4) run the script, and check on/off which channels you wish to offset, click OK, and gaze in wonder ** The script will offset the entire FCurve, next version might do it for a range of frames. הסקריפט כתוב ב JSCRIPT

eldarinn

New member
כמה XSI פופולרית בפורום?

סתם מענין לדעת כמה זה פופולרי בכלל בארץ...מישהו כאן משתמש?

robb75

New member
אני הייתי משתמש אבל היום כבר לא...

מתקרב לדברים האלה.

littlemexican

New member
כן,התוכנה תלת הראשונה שלמדתי

מגירסה 1.0 ועד היום ולא נגעתי בשום תוכנה אחרת. כנראה בגלל שהכפתורים היו פשוט איפה שחשבתי שהם יהיו. וכל פעם שאני עובר לפלזמה(שמבוססת על מקס)לרנדר וקטורי אני לא מצליח להבין,למה?(לא משמיץ,אבל למה?)

ruzzO

New member
לא מספיק.

אני משתמש גאה. או כמו שאמר המלך הנרי החמישי בנאום סיינט קריספין: "O we few, We happy few"

CoolCalb

New member
לא מספיק, וחבל..

תוכנה מופלאה... חבל שמיקרוסופט כמעט הרגה אותה, כבר כמה שנים שהיא בתהליך התאוששות מהשנתיים הקריטיות שמיקרוסופט עצרה את הפיתוח של XSI גרסא 1.0, כדי לעשות PORTING של SOFTIMAGE|3D מ IRIX ל ווינדוס. בשנתיים האלה, ALIAS הוציאו את MAYA גרסא 1.0, וכל העולם ואישתו שעד אז השתמשו ב SOFTIMAGE|3D לא רצו לחכות ל XSI, ועברו למאיה.

למעלה